- 09 Sep 2012, 20:56
Po včerajšnjih kar težkih in vročih klančkih v Povirju sem danes dopoldne odtekel še 6,7 km razgibane proge po Blokah... 
Sicer zaradi druge tekme na vikend nisem pričakoval kakšnega dobrega teka in sem upal, da bom vsaj ponovil lanskoletni rezultat...vendar sem bil vseeno pozitivno presenečen...
, tako, da mi očitno dvojna porcija tekem zelo ustrezata...
Pred samim začetkom dirke zaradi bolečin v mišicah sicer nisem bil preveč razpoložen za ogrevanje, tako, da sem raje v dobri družbi malo modroval o sami taktiki
oz. opazoval s kakšno konkurenco se bom tokrat boril...
Na štartu sem se znašel v prvi vrsti
, kar mi sicer ni bilo preveč všeč, saj sem se ustrašil, da bi (pre)hitro začel, ...No, kokrkoli že po štartu oz. prveh nekaj 100 m se mi je zdelo, da tempo ni prehud, vendar je kmalu Bregar pokazal, kdo bo današnji zmagovalec, jaz sem poskušal držati dobro pozicijo nekje na 4. oz. 5 mestu...ko se je začel prvi klanček me je prehitel Guzelj in kmalu sem na ovinkih oz. gozdu ostal sam...
, pred mano sem kmalu zagledal Turšiča, ki je držal zelu hud tempo, vendar sem se mu vseeno nekje na 3. km uspel približat...na mojo srečo je malo popustil in sem ga uspel prehiteti in pred sabo opazil trojko z Guzljom, Lindičem in Trojerjem...
Čeprav sem mislil, da bom do cilja tekel sam, mi je Turšič dobro sledil in me predvsem malo pred vrhom zadnjega klanca praktično ujel...
, vendar nisem kar tako vrgel puške v koruzo, še posebej zato, ker se je na mojo srečo začel kar dolg spust s katerim sem zopet naredil manjšo razliko pred zasledovalcem in jo uspel ohraniti do cilja...
V glavnem bila je dobra dirka...
, zopet spoznal, da so mi klanci šibka točka...
, vendar vseeno zelo zadovoljen, saj sem poleg stopničk v kategoriji uspel za 45 sek. izboljšati lanskoletni rezultat
Rezultati...http://www.sd-bloke.si/index.php?option ... &Itemid=96
Tekma je bila dobro organizirana
...čestitke vsem za odlične rezultate
Se vidimo v nedeljo v Mariboru...

Sicer zaradi druge tekme na vikend nisem pričakoval kakšnega dobrega teka in sem upal, da bom vsaj ponovil lanskoletni rezultat...vendar sem bil vseeno pozitivno presenečen...

Pred samim začetkom dirke zaradi bolečin v mišicah sicer nisem bil preveč razpoložen za ogrevanje, tako, da sem raje v dobri družbi malo modroval o sami taktiki

Na štartu sem se znašel v prvi vrsti

V glavnem bila je dobra dirka...

Rezultati...http://www.sd-bloke.si/index.php?option ... &Itemid=96
Tekma je bila dobro organizirana

Se vidimo v nedeljo v Mariboru...

The real reason to run a race is to test the limits of the human heart.