Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Po včerajšnjih kar težkih in vročih klančkih v Povirju sem danes dopoldne odtekel še 6,7 km razgibane proge po Blokah... :D
Sicer zaradi druge tekme na vikend nisem pričakoval kakšnega dobrega teka in sem upal, da bom vsaj ponovil lanskoletni rezultat...vendar sem bil vseeno pozitivno presenečen... 8), tako, da mi očitno dvojna porcija tekem zelo ustrezata... :shock: :oops: :)
Pred samim začetkom dirke zaradi bolečin v mišicah sicer nisem bil preveč razpoložen za ogrevanje, tako, da sem raje v dobri družbi malo modroval o sami taktiki :argue: oz. opazoval s kakšno konkurenco se bom tokrat boril... :)
Na štartu sem se znašel v prvi vrsti :shock:, kar mi sicer ni bilo preveč všeč, saj sem se ustrašil, da bi (pre)hitro začel, ...No, kokrkoli že po štartu oz. prveh nekaj 100 m se mi je zdelo, da tempo ni prehud, vendar je kmalu Bregar pokazal, kdo bo današnji zmagovalec, jaz sem poskušal držati dobro pozicijo nekje na 4. oz. 5 mestu...ko se je začel prvi klanček me je prehitel Guzelj in kmalu sem na ovinkih oz. gozdu ostal sam... :(, pred mano sem kmalu zagledal Turšiča, ki je držal zelu hud tempo, vendar sem se mu vseeno nekje na 3. km uspel približat...na mojo srečo je malo popustil in sem ga uspel prehiteti in pred sabo opazil trojko z Guzljom, Lindičem in Trojerjem... :) Čeprav sem mislil, da bom do cilja tekel sam, mi je Turšič dobro sledil in me predvsem malo pred vrhom zadnjega klanca praktično ujel... :shock: :oops:, vendar nisem kar tako vrgel puške v koruzo, še posebej zato, ker se je na mojo srečo začel kar dolg spust s katerim sem zopet naredil manjšo razliko pred zasledovalcem in jo uspel ohraniti do cilja... 8)
V glavnem bila je dobra dirka... :laola :clap:, zopet spoznal, da so mi klanci šibka točka... :evil:, vendar vseeno zelo zadovoljen, saj sem poleg stopničk v kategoriji uspel za 45 sek. izboljšati lanskoletni rezultat :D 8)
Rezultati...http://www.sd-bloke.si/index.php?option ... &Itemid=96
Tekma je bila dobro organizirana :clap: ...čestitke vsem za odlične rezultate :laola :TF)
Se vidimo v nedeljo v Mariboru... :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Včeraj je bil Guzelj v Ljubljani absolutno drugi, danes pa še tu.

Sedaj vidim, da si bil tudi ti na dveh zaporednih tekmah.

Ni mi jasno kako vam to znese. Prvič časovno, drugič finančno in tretjič kondicijsko. Jaz zase vem, da moram pred tekmo počivati in po tekmi počivati ne glede na razdaljo. Pa še mi žena pravi, da pretiravam s tekmami.

Norci ste, ni kaj.

Obivankenobi, v nedeljo v Mariboru se bova vsekakor videla na štartu, a ne bom tekmoval s tabo. Jaz sem človek, ti si robot. :D
Uporabniški avatar
 tae
Aja, Boris P., Andrej L. in Denis G., čestitke za nove medalje v že itak obširni zbirki. :clap: :clap: :clap:
tae napisal/-a:Včeraj je bil Guzelj v Ljubljani absolutno drugi, danes pa še tu.

Sedaj vidim, da si bil tudi ti na dveh zaporednih tekmah.

Ni mi jasno kako vam to znese. Prvič časovno, drugič finančno in tretjič kondicijsko. Jaz zase vem, da moram pred tekmo počivati in po tekmi počivati ne glede na razdaljo. Pa še mi žena pravi, da pretiravam s tekmami.

Norci ste, ni kaj.

Obivankenobi, v nedeljo v Mariboru se bova vsekakor videla na štartu, a ne bom tekmoval s tabo. Jaz sem človek, ti si robot. :D

Ja, Tae, letos sem bil že na 40 tekmah, tako, da mi očitno to znese... :D
Glede Maribora pa kolikor te poznam, mislim, da boš vseeno tekmoval z mano... 8) oz. poskušal prehiteti robota... :-- :D
Drugače pa hvala za komplimente ter čestitke... :clap:, zbirka medalj je pa res skoraj vsak teden večja... :shock: :D
Jaz zase lahko rečem, da sem že veliko nedeljskih tekem bolje odlaufal/odkolesaril, če sem imel tekmo tudi v soboto.

Ne rečem, noge že bolijo, samo ko enkrat zalaufa, potem gre.

Še moj pogled. Meni je tale trasa res všeč. In sem se bom še vrnil. Edino eno pripombo bi pa imel. Trasa je zelo slabo označena. Praktično brez trakov in redarjev. Za nekoga, ki ne pozna proge, zna biti to zelo nerodno.

Ko se je Gašper pojavil na štartu, je bilo prvo mesto tako ali tako že oddano. Ostal je samo še boj za drugo. Po slabih 2km tekme ga praktično že ni bilo več, za njim pa so v skupini tekli Denis, Andrej in jaz. Tempo je držal kar Denis, jaz pa se imel neke blazne ideje, kako jima bom na klanec ušel in si pridobil malo prednosti pred spustom, ki je moja šibka točka. Plan je bil sicer dober, ampak Denisu in Andreju ni bil preveč všeč. Prvi mi je ušel za dobrih 20m, drugi pa ni popustil za več kot 10. Andrej me je na spustu potem še prehitel in razlika je ostala enaka do konca.

Na koncu je bilo med nami tremi 13sec razlike. Je odločalo bolj to, kdo ima dober dan in kdo ne.

Vseeno skoraj minuto bolje kot lani, s čimer ne morem biti nezadovoljen. Pač drugi so bili boljši.

Čestitke vsem, ki ste bili tam. Je bilo kar precej znanih na stopničkah.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA