Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Meni je suunto nameril na 21km 20.80 km in 68 višincev. Mislim, da se je kar fer na koncu, nekaj več višincev in malo manj dolžine :D Drugace pa super vzdušje, sploh ker sem tekel proti koncu pred prvo žensko in sem bil deležen huronskega navijanja :lol:
Čestitke organizatorju in vsem, ki ste se tako in drugače trudili za odlično izvedbo prireditve.
Potek proge 21 K zanimiv ne preveč naporen tekel sem brez ure tako da se bom oslonil le na neuradni rezultat organizatorja 1.43.53 kar je bolje kot iz maratona 1.3. v Gorizii torej dobro :)
Meni je zmerlo 20,71 km. To je že skoraj 2 % manj. Je to normalno in se pojavlja tudi drugod al je to posledica tega, da je tu vsako leto druga proga in je to najboljši približek ali naše ure narobe merijo?

Glede organizacije se strinjam z drugimi, brez pripomb. Navijači tudi super.

To je bil moj drugi polmaraton po Ljubljani pred slabe pol leta, ko sem tekel 1:48:23. Ko sem se januarja prijavil, je bil moj cilj pod 1:40. Glede na čase na treningih v zadnjem mesecu sem sicer upal na čas okrog 1:35, ampak ko sem videl tisti zadnji klanec, je bilo takoj jasno, da bo za 1:35 treba počakati na kakšno drugo priložnost. Ta klanec sem si sicer pogledal na Google Street, a v živo je precej drugače kot zgleda prek ekrana.

Drug problem je, da sem prehitro štartal (bom vedel za drugič). Na 5 km sem postavil osebni rekord (za 2 sek), na 10 km pa bil le za 6 sekund počasnejši od PB-ja. V drugi polovici je šlo počasneje, vseeno sem držal povprečno hitrost za pod 1:35 skupno do sredine 17. km, kar je ravno tam, kjer se začne klanec v Izoli. Na koncu čas 1:35:23 (Timing je sicer izmeril 3 sekunde manj), kar bi bilo približno 1:37:11 na 21,1 km.

V vsakem primeru sem torej izboljšal svoj čas na polmaratonu za več kot 10 minut, kar je super. :D
Alešzolja napisal/-a:Čestitke organizatorju in vsem, ki ste se tako in drugače trudili za odlično izvedbo prireditve.
Potek proge 21 K zanimiv ne preveč naporen tekel sem brez ure tako da se bom oslonil le na neuradni rezultat organizatorja 1.43.53 kar je bolje kot iz maratona 1.3. v Gorizii torej dobro :)

Ne dobro, odlično. :clap:
Pozdravljeni

Tudi ekipa Trail raning Podbrdo se je podala na 2. Istrski maraton, pojačana s prijatelji iz Železnikov, organizatorji gorskega teka na Ratitovec. Na naši okrepčevalnici pri ladjedelnici smo poskrbeli za vse udeležence, bilo vas je več kot 3000 :) Bilo je kar delavno vendar zelo pozitivno in s tako ekipo gremo lahko tudi na konec sveta, hvala vsem članom ekipe :) Pozdravilo nas je veliko prijateljev iz vseh koncev naše lepe deželice. Smo del zgodbe in to nas bogati :)
Kako pa je bilo pri nas pa si poglejte, drugače, kot smo navajeni ne more biti :D

https://picasaweb.google.com/lh/sredir? ... feat=email

Seveda pa nikakor ne smete pozabiti na naš tekaški praznil, ki bo v istem terminu, kot vsa leta dosedaj, TRETJI VIKEND V JUNIJU, olimpijada gorskega teka, ki se vsako leto odvija v prelepi Baški Grapi

http://www.gm4o.si/
In seveda je še prej PRVI cvet PUŠELJCA - KBK
viewtopic.php?f=3&t=24114&start=15
Nazadnje spremenil Jožko, dne 14 Apr 2015, 06:53, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA