Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TONEK
Super zapis in seveda tudi slike, Valentina! Ta Durn'k mi kar malo manjka. Mogoče pa še kdaj :mrgreen:
Zjutraj sem malce mečkal in eden zadnjih dvignil štartno številko. Nisem utegnil niti na vodo, ob pol devetih nas lepa množica štarta na lumpi teku. Držim se v ozadju kolone, saj mi je včerajšnja dolga vožnja pustila posledice v spodnjem delu hrbtenice. :evil: 'Ogrevanje' je trajalo kar dolgo, šele pri okrepčevalnici s Slavkom in Damjanom nekako pozabim na to težavo. Eno rečemo in že v prijetnem tempu nadaljujem s traso. Kmalu dohitim začelje 42-ke, ob super trasi in pravšnjem zraku mi dodajo energije, hrbtenica je pozabljena. :D
Mladci se mi umikajo s poti, žal vem, da me bo pri spustu marsikdo od njih zopet prehitel. Stokrat pre(hojeni) začetni del spusta do gozda mi vsako leto povzroča več težav, tako, da bom najbrž v bodoče zaključil tekmovalni del tekme na Črni prsti, do Podbrda pa le še turistično v cilj.
Okrepčevalnice na nivoju in svojega lončka ni bilo potrebno močit, trava pokošena, navijači(ce), ki so me ob progi vzpodbujale po imenu (brez očal) jih nisem niti prepoznal. V zadnjih dveh kilometrih pa kot strela z jasnega - me je močna sončna pripeka prebacila v najnižjo prestavo - pomislim na uboge tekače, ki na 42-ki grizejo proti Poreznu - in dosežem cilj z bolj kislim nasmehom. Tekočina, narezano sadje, tuširanje z mrzlo vodo v kontejnerju in nadvse sodobna masaža me dodobra oživijo. Pika na i pa so bile testenine s tuno in obveznim repetejem, da sem se moral na najnižjo stopničko kar malce potrudit. Z rezultatom sem zadovoljen, dosegel sem celo nekaj minut boljši čas kot predlanskim.
Zdaj pa tekmovalna pavza do Velikega zvona.

https://my.raceresult.com/314658/
Nazadnje spremenil TONEK, dne 22 Jun 2025, 20:37, skupaj popravljeno 2 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA