Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 simi
Z rahlo zamudo še moje skromno poročilo.
Za začetek: tako zgodaj se še nisem odpravila nikdar tečt :lol: in zmedena kot slepa kura sem pribrzela do Tivolija in se ob tem smilila sama sebi. V družbi forumovcev pa.. :wink:
Vreme res ni bilo najboljše, zato pa so bili pogoji za tek idealni, vsaj zame. Izredno lahkotno in pametno (v družbi Obija) sem pretekla celo progo, uživala v vsakem koraku..tako, da mi je bilo žal da je že konec. To se mi na kratkih (6-7km tekih nikoli ne zgodi :oops: ). Mali prijatelj mi je odmeril cca 1.23.45 bruto, žal pa se ne najdem med rezultati, še vedno :evil: Pa naj bo..jaz vem.
Pijače je bilo na progi in tdui v cilju dovolj, le vode!!! je manjkalo, kaj pa naj s kokakolo po teku?!?!? sponzorji gor ali dol, vodeeee!!!

...nadaljevanje sledi..bo nataša napisala kaj o 'gozdnih jagodah' :lol: :lol:
 Nataša
pa še moji vtisi...
pričakovala sem...hja...poletje pač. Še sama sebi sem se smejala, ko sem tlačla bundo v nahrbtnik, kopalke pa pustila doma. Pa se je izkazalo, da imajo tokrat Pečenko in njegova rahlooblačna mafija prav. Plitvice navsezgodaj zjutraj so bile naravnost depresivne. Megla, dež, hlad...le kdo bi mislil na tek, če se ti pa sanja samo o topli postli...pa smo le nekak v počasnem motoviljenju sem in tja uspeli opravit prijavo, spit kofe, napisat kartico Filipidu, se v izmenah preoblečt na avtobusu in zraven na veliko jamrat (to velja zame, kar naprej sem težila, da se mi pa tečt pa RES ne da). No, mal sem bla zmatrana tudi od govorjenja :oops: Ker je bil naš Alois Premrli (ja, v Plitvicah bi bil res :P ) odsoten, sem morala nadomeščat njegove verbalne sposobnosti in s Tjašo sva mleli od Lj do Plitvic. Jest sem potem mlela še celo pot nazaj (če ne besede, pa jagode, ane Simi? :P ).

skratka, bolj ko se je bližal štart, bolj zagreti smo bli. Od vremena cela štala, pada, prši, kaplja, megle se vlačjo od leve do desne in nazaj, mi pa hrabri borci v TF majčkah, z golimi nožicami in prezeblimi ušesi ter obilo kurje polti (Lučko). Opa cupa, ena dva, razteg prstov, razteg obraznih živcev, poskok prvi, poskok drugi, pokanje čunt (nej Simi prevede) in razkazovanje mišic. Ko smo šli na štart, smo bili že v svojem elementu - Tf še neporažen v dobri volji in hehetanju! Izvedli smo pozdrav, še mal poskakovali, se bodrili, Lučko je clo mal zaplesal..in potem se je začelo.

Jest sem spet užgala svoj klasični tempo in se zatopila v svoj svet. V nasprotju od Fotra med tekom ne vidim nič. Skozi možgane mi sicer šibajo najrazličnejše misli in podobe, ampak konkretno je pa zadeva a vrhu vratu bolj ali manj prazna. kot se za blondinko spodobi, kam smo pa pršli, da bom še razmišljala :!: :P Klanec naj bi se začel po 6km in mal sem se ga kar bala, saj sem do zdaj tekla na daljše proge samo po ravnini. Poleg tega štartam zmeri zelo počasi in pustim, da me vsi prehitevajo, obenem pa se moram kar precej trudit, da mi to ne zbije morale. Ampak sem se lepo šparala in to se mi je precej obrestovalo, saj sem "nikad kraja brdima" pretekla brez problemov in sem nazaj prehitela večino tistih, ki so prej leteli mimo mene.

Podobno kot Lučkota, ampak vseeno manj, me je zvilo na zadnjem kilometru pred ciljem. Najprej zato, ker sem mogoče preveč dirjala po klancu navzdol in me je potem mal zmanjkalo, sicer pa je bla stvar čist psihična. Pred mano ni bilo nikogar, turisti ob poti so se vlekli kot megle in noben ni navijal (naslednjič nesem tja vezane kopije mojga priročnika :evil: ) in nekak se mi je zdel, da to je pa že itak cilj, čeprav ni bil.

Ampak okej...bilo je super, na cilju sta me čakali Tjaša in Mateja in po zdravih tekaških navadah smo se takoj podprle s krofi in kokakoljo. Sledil je običajni striptiz v avtobusu, grožnje s smrtno nevarnim biološkim orožjem (prešvicani štumfi PRESS) :wink: , čakanje na tinija, občudovanje maratoncev, ker to zmorejo, dočakanje tinija (ups, tole pa sigurn ni v SSKJ :oops: ), potem pa makarončiči, kofetek, analiza, skratka sam še lepe stvari z dobrim občutkom opravljenega dela. Vrhunec dneva pa je bilo seveda Tjašino kolo! Tako je bila šokirana, da celo pot nazaj ni skoraj nič povedala, ampak jest tega sploh nisem opazla ker sem (kot že povedano) celo pot govorila :Tjaša je samo zasanjano gledala skozi okno in po moje je imela v glavi samo še podobe sebe na bleščečem novem kolesu in bleščeče foušljivih fac sosedov na oknu...pa neeee, sej se hecam, ampak sigurn je že premišljevala, kera majčka bi najbolj pasala k barvi kolesa...TJaša, priznej!!!!

Vmes smo tud povišal proračun obcestnih prodajalk gozdnih jagod in s Simi sva jih zdrle vsaka po en liter, na žalost pa ljubitelji pečenega (sej veste, dlan ob dlan, nujno rabmo enga tacga smajlija :!: ) niso prišli na svoj račun :twisted:...Mislili smo na vse vas, na odred Grosuplje, odred Pohorje in na Filipida, no, po pravic povedano sem pa pošteno mislila tudi že na toplo posteljo, ker je bil dan doooolg in napooooren, ampak vseen faaajn...kot je itak vedno s TF-jevci!!! Topla postelja je tud kriva, da me v nedeljo ni bilo v Logatec.... :oops:

Čestitam vsem, mogoče pa še najbolj moji prjatlci Mateji, ki nikoli ne teče, pa gre vseeno pogumno na tako tekmo in odteče 7km brez problema.

p.s.: vsem ki ste pogrešali moje oglašanje na forumu...vam je po temle traktatu že mal žal a ne a ne he he :twisted:

p.s.s.: tekla sem v dveh levih štumfih :P
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Nataša napisal/-a:p.s.: vsem ki ste pogrešali moje oglašanje na forumu...vam je po temle traktatu že mal žal a ne a ne he he :twisted:
p.s.s.: tekla sem v dveh levih štumfih :P

Cestitam. :cast:
Prvo je zlobno natolcevanje, drugo pa dobro znamenje. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Bor
Tjaša napisal/-a:....da bo lahko kar naprej laufau, da ga bom masirala in še marsikaj :cmok: ...., pa me NE USLIŠI :argue:

Fantje, dejte mir :ignore:

norooo

hahhahahaha....tole je pa višek...res vas je dobr brat

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

super ste

lp bor
Uporabniški avatar
 marathon95
Hi TF-ofci
vidim da ste zdovoljni i veseli :D , makar je vrijeme bilo sheet za gledanje i uživanje u Plitvicama, ali svi smo došli obaviti zadatak i to smo uspjeli. Pravi doživljaj je kad je sunćano i toplo i dok se može kupati u jezerima, ali onda je zadatak malo teže obaviti, a i piva bi sfalilo. Niš, morate dojti i drugo leto da i to probate i doživite.
Pozdrav svima :toast:
Uporabniški avatar
 Tjaša
marathon95 napisal/-a: Niš, morate dojti i drugo leto da i to probate i doživite.:toast:

Pridemo, pridemo! Letos 7km :shock: in kolo, drugo leto 16 km in avto :shock:
Upam, da bodo močni sponzorji! :evil:

Sem postala mal domišljava :P :P :wink:
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D hja, cestitke vsem, se dobr da je bil Lucko z vami, drugace bi ga prevec srali. NI OLUJA NE ZAUSTAVLJA TF!!!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Kaj naj rečem, iskrene čestitke vsem!!
Uporabniški avatar
 obi
Evo še moj komentar Plitvic.
Od Plitvic sem pričakoval malo več. Vsi so govorili kako lepo je laufat ob jezercih pa po gozdičku, pa prideš tja pa jezerc skoraj ne vidiš :?: . Edino jezero, ki sem ga videl je bilo tisto katerega smo prečkali malo pred ciljem, gozdička pa tudi ni bilo kaj več :( . Mogoče je na 42 km kaj več od tega. Tudi organizacija jim je malo šepala, glede na to, da je bil to 19. maraton. Višek vsega pa je bilo, ko so sredi žrebanja nagrad, prišli štirije mladci in odnesli edino streho na prizorišču. Seveda je deževalo. :evil:

Pogoji za tek pa so bili skoraj idealni. Mislim, da se ni noben preveč pregrel. :D

Družba odlična, tako na avtobusu kot na teku. Jagode odlične. Banan pa preveč. Ko gledam nazaj ugotavljam, da je tudi proga zanimiva in se jo splača preteči.

Drugo leto se bom vrnil in upam, da bodo organizatorji zagotovili EU vreme :D :D :D .

Še povezava na rezultate http://crocup.cjb.net/.
Simi tudi na uradnih rezultatih te ni. :( :evil: :evil:

lp obi
Uporabniški avatar
 tini
obi napisal/-a:Evo še moj komentar Plitvic.
Od Plitvic sem pričakoval malo več. Vsi so govorili kako lepo je laufat ob jezercih pa po gozdičku, pa prideš tja pa jezerc skoraj ne vidiš :?: . Edino jezero, ki sem ga videl je bilo tisto katerega smo prečkali malo pred ciljem, gozdička pa tudi ni bilo kaj več :( . Mogoče je na 42 km kaj več od tega.

Na 42km je res malo (precej) vec tega. Ob jezerih teceh v zadnji tretini tega maratona. Gozdicek je pa na vrhu tistega orto klanca, pred katerem se 16km-ci odcepite. Zelo verjetno zna biti zelo prijeten ob vrocini, kakrsna zna biti ponavadi "u ova doba u Lici" :) !

Obi ni druge - drugo leto na 42! :) :) :)

LpTini
Uporabniški avatar
 marathon95
obi napisal/-a:Evo še moj komentar Plitvic.
Od Plitvic sem pričakoval malo več. Vsi so govorili kako lepo je laufat ob jezercih pa po gozdičku, pa prideš tja pa jezerc skoraj ne vidiš :?: . Edino jezero, ki sem ga videl je bilo tisto katerega smo prečkali malo pred ciljem, gozdička pa tudi ni bilo kaj več :( . Mogoče je na 42 km kaj več od tega. Tudi organizacija jim je malo šepala, glede na to, da je bil to 19. maraton. Višek vsega pa je bilo, ko so sredi žrebanja nagrad, prišli štirije mladci in odnesli edino streho na prizorišču. Seveda je deževalo. :evil:

Pogoji za tek pa so bili skoraj idealni. Mislim, da se ni noben preveč pregrel. :D

Drugo leto se bom vrnil in upam, da bodo organizatorji zagotovili EU vreme :D :D :D .

Še povezava na rezultate http://crocup.cjb.net/.
Simi tudi na uradnih rezultatih te ni. :( :evil: :evil:

lp obi

Vrijeme još nitko nemre dogovoriti na sreću. Ja sam se htel i ove godine kupati u jezeru, pa niš od toga, a došel sam direktno z noćne smjene i trebal mi je samo krevet, a ne kiša i 3 sata vožnje doma.

Ako nekog nema na listi, možete na tu adresu gdje su rezultati poslati mail, jer koliko imam informacije neki rezultati fale, ali ih mogu ubaciti. Razgovarao sam sa njima pa je informacija točna i bit će riješeno.
Uporabniški avatar
 marathon95
Tjaša napisal/-a:
marathon95 napisal/-a: Niš, morate dojti i drugo leto da i to probate i doživite.:toast:

Pridemo, pridemo! Letos 7km :shock: in kolo, drugo leto 16 km in avto :shock:
Upam, da bodo močni sponzorji! :evil:

Sem postala mal domišljava :P :P :wink:

Auto je bil prije 2-3 godine i dobila ga je mađarica koja je PRVI PUT trčala maraton (mali Saxo)

E to je to, daš čovjeku prst, a on hoće cijelu ruku.
Ono za 16 km je OK :cast1:
Uporabniški avatar
 Barb
Tko,zdajle ko nastaja tole je ura natanko 21:14.A prav ste prebrali,pa čeprav Barb nima interneta doma.Pa vam povem kako zasvojena sem postala s Forumom.S Forumom?Mislim, da kr bolj z ljudmi,pa dogodki in prebiranjem vsega napisanega na Forumu.
In kako sem se znajdla.Ker sem pač tud jst hotla bit na tekočem,kaj se je vse dugajal med vikendom-poleg tega sem še v ponedeljek trpela doma na dopustu brez Foruma-in ker moram v tej prekl…. Javni upravi,ki mi med drugim omogoči dostop do Foruma-od časa do časa tud kej delat,sem si rekla,Barb zakaj maš glavo?Zato da jo uporabiš.No in tako sm si konec službe,ko ni blo več nobenga,sprintala poročila in vtise,ki ste jih napisali.
Popldan, ko sem premagovala kilometre po Rožniku so mi misli ves čas švigale:ko prideš pa domov,pa nekaj hrane v želodček,pol pa čtivo v roke.
In res.Najbolj me je zanimal kako je blo na Plitvicah,čeprav sem prve informacije zvedla že v nedeljo v Logatcu od Tinija.
In tko kotje napisal že Fotr,Tjaša in Lučko,face sta.Vajino pisanje sem dejansko požirala in ni mi žal,da sem si tole vse sprintala,kajti,to definitivno ne bo romalo med star papir.
Skozi vajino in pisanje seveda tudi ostalih(Simi,Nataša,..),se mi je zdelo,kot da bi bila v soboto na Plitvicah.
Zdaj vzamem nazaj tudi kakšno šalo,ki sem jo izrekla Maratoncu Tiniju v nedeljo glede utrujenosti.Upravičeno si lahko imel tako tužen pogled na fotki.Poleg vsega tega pa si se še potrudu in naslednji dan pripeljal v Logatec bodrit nas ostale forumovce.Svaka ti čast(aja tuki manjka un smeško,ki se klanja,pa mi tehnika tega ne omogoča).Res se vidi-to pokažejo dejanja,ne pa izrečene besede,da je nekdo z dušo in telesom pri Forumu.
A seveda pa Lučko,moj zajček(Tjaša-samo moj zajček-tvoj pa Lu(l)čko),nisem pozabila nate. Mislm,če ti misliš s takim tempom nadaljevat, se bom mogla jst kmal za drugim zajčkom ozirat.
A pa seveda vse forumovke-tudi vam gre tukaj en un smeško,k se meče do tal.Da se v takem kislem vremenu,ki na bejbe še posebej vpliva,odpravte v take rovte laufat.Svaka čast.
No ja Tjaša,veš kaj,zdej se boš lahko pa še kakšnga duatlona udeležila.Pa da se ne bo na konc-tko čez kakšne tri mesce Lučko res pritoževal, da te ni nič več doma.
Ejga pa Nataška je tud rasturala.Čeprav(vsaj tko kot preberem),vedno kr neki jamraš,pol,ko pa zakorakaš,pa tečeš in tečeš,da te noben ne ustav.Niti plitvička brda!Tko je prou dekle.
Uporabniški avatar
 tini
Barb napisal/-a:A seveda pa Lučko,moj zajček(Tjaša-samo moj zajček-tvoj pa Lu(l)čko),nisem pozabila nate. Mislm,če ti misliš s takim tempom nadaljevat, se bom mogla jst kmal za drugim zajčkom ozirat.

Lucko mora seveda intenzivno trenirat saj more drugo leto teci trojke 50min za torto :) :) :) :) :) !

LpTini
 Lučko
Barb,
tudi jaz sem z malo zamude (dežurstvo) prebral tvoja zelo lepa prispevka (G in P). Posebno mi je bilo všeč tisto o familiji TF :lol: .
Veš Barb ponosen nase bom pa takrat, ko boš ti moja zajčica (saj veš tisto o učitelju in učencu) in to upam, da bo zelo kmalu. :lol: :wink:

PS
Tini tisto o torti sem pa že skor pozabu :shock: . Hvala za opozorilo :wink:. Kako že 0:50:59 :twisted: . Biggiiiiiiii :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA