Arabo napisal/-a:Danes zvečer načrtujem odteči tam od 5 do 7 km v regeneracijskem tempu z dosti razgibavanja. Upam, da je to dober način za pridobivanje na vzdržljivosti? 
Saj če bi si po prvem maratonu privoščil par dni počitka, dopusta, z nogami v luft in se pri tem samo počutil kot največji car daleč naokoli (al' pa vsaj na obali) pa tudi ne bi bilo čisto nič narobe....

, kaj misliš?
Ma, sem hotel samo zapisati da
iskrene čestitke za prvega in dober lauf še naprej
in prav tako čestitke mojemu kompanjonu v zadnjih dveh kilometrih bla_k-u...
in seveda vsem ostalim ki ste se prvič spopadali z razdaljo
Mi je pa padla v oči že včeraj zjutraj v Gradiški kopica Kanadčanov, jih je bilo skoraj več kakor nas Slovencev. In potem sem jih prehiteval vse do Trsta... In potem ko sem posedal na tribuni ob cilju, sem ugotavljal da jih je vsaj za en avion... Joints in motion... Združeni v boju proti revmi...
Včeraj zame prijeten tek, ki sem ga pričel s spominom na lanske težke kilometre med 23 in 28, ko me je klanec spravljal v obup. Tudi zato nisem želel niti kaj dosti misliti o načrtih, sem samo hotel odteči po občutku. In hvala bogu je letos klanec minil brez posebnosti. Ravninski kilometri pa so mi v Trstu po svoje lepi predvsem zaradi množice tekačev in pohodnikov. Vsepovsod mrgoli, na levi, na desni, spredaj, zadaj... To mi je na nek način zmeraj znova spodbuda, da postanejo zadnji kilometri vsaj navidezno lažji.
Lp,
Brane