Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 AVI
PeterM napisal/-a:
AVI napisal/-a:Tako, to je bil ta podvig priti peš iz Ljubljane do Bohinja preko gričev in gora.

AVI, čestitam ti za izjemen podvig.
:laola
Ne vem ali si boš še upal z mano v dvojici na treking, zdaj ko so za tabo
takšni podvigi. :D :D

Peter, ni bat v veliko veselje in zadovoljstvo mi je s teboj se podajati na doživljajska popotovanja treking lige... :D :D :D
Uporabniški avatar
 AVI
ROSI64 napisal/-a:Čestitke AVI za tak podvig :clap: :clap: ..........psihična in fizična pripravljenost.......volja, trud, odrekanja,......

.....z velikim spoštovanjem AVI. :cast1: :cast1: :cast1: :cast1:

A kaj tehničnih podatkov boš tudi priložil. :hack: Se mi pa zdi po prebranem zapisu, da si zelo malo hrane zaužil. :shock:

Glede prehrane se res nisem prav veliko razpisal tako, da evo podatke o vsej prehrani.

Zaužil sem cca. 10 l H2O in pa:
4 tablete vitergina
3x frutabela
2x čokoladna ploščica - milka
1x sadna ploščica
1x mala vrečkica medu (10 g)
1x zavojček bobi palč
1x kos kruha
1x redbull
2x 0,5 l coca-cola
3x radler
in še nekaj ščepcev soli.... :D :D :D in to je to... :D :D

Drugih tehničnih podatkov pa nimam...tako niti približno ne vem koliko višincev in koliko "dolžicev" se je nabralo...no vem, da toliko, da jih je bilo dovolj za cel dan.... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 AVI
zajc napisal/-a:
zajc napisal/-a:Jaz sem včeraj razmišljal kako bi bilo fino preteči eno "cestno" Ljubljana - Bohinj (LJ-Polhov Gradec-Idrija(Žiri)-Tolmin*-Podbrdo-Bohinj.

Predlog za tekmo, gorski tekači : cestni tekači. Seveda bi bili zmagovalci vsi :mrgreen:

Spodaj je predlog za cestno pot, ki bi bila speljana tako, bi bilo malo prometa.
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=ljubljana&daddr=polhov+gradec+to:gorenja+vas+to:petrovo+brdo+to:bohinj&hl=sl&geocode=&mra=ls&sll=46.106089,14.263687&sspn=0.352291,0.891953&ie=UTF8&ll=46.164139,14.227982&spn=0.35192,0.891953&z=11

Zajec ni slaba ideja tudi tale cestna varianta...ampak saj veš....sam se bolj navdušujem nad "rough terrain" s čim manj asfalta... :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 AVI
IRA napisal/-a:Bravo AVI ... in Andreja :--

Tudi jaz razmišljam, da je tale forum nekako vedno bolj EXTRA :mrgreen:

Sploh ni več nobenega, ki bi "normalno" tekel :D

Ira, jaz pa mislim, da skoraj vsi ečemo normalno - po dveh nogah....res pa da se vsak malo po svoje ziba..... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 samostojni
IRA napisal/-a:Bravo AVI ... in Andreja :--

Tudi jaz razmišljam, da je tale forum nekako vedno bolj EXTRA :mrgreen:

Sploh ni več nobenega, ki bi "normalno" tekel :D

:oops: :laola :wink: Za nekoga ni normalno, da gre peš u trgovino :bum: ali pa da bi avto pustil nekje na začetku mesta in se podal peš do željene točke, :bum: za druge je čist normalno da gre nekam daleč peš al pa teče. :-- :-- :rol: :lauf: :rol:

Avi vidim da si prijavljen na zadnji del Trans Slovenija.
Ti bi lahko kar 5 krat ponovil vajo glede na dosedanje udeležbe in dosežke.

Čestitam za pretečene goridolinaokoli poti do Bohinja. :laola

Še bolj pa čestitam Andreji za po trpežljivost :clap: :oops: :lol: :D :juhuhu: :driver:
Upam da sta še tako :cmok: :heart :cmok: kot sta na Vršiču bla lani....

Se vidimo
Uporabniški avatar
 AVI
samostojni napisal/-a:....Avi vidim da si prijavljen na zadnji del Trans Slovenija.
Ti bi lahko kar 5 krat ponovil vajo glede na dosedanje udeležbe in dosežke.

Čestitam za pretečene goridolinaokoli poti do Bohinja. :laola

Še bolj pa čestitam Andreji za po trpežljivost :clap: :oops: :lol: :D :juhuhu: :driver:
Upam da sta še tako :cmok: :heart :cmok: kot sta na Vršiču bla lani....

Se vidimo

samostojni hvala za čestitke.....glede "normalnosti" bi se itak dalo razpravljati...glede trans-a sem pa še krepko prezelen, recimo da sem prezelen za 4x...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .... :lol: :lol: :lol:

z andrejo sva še bolj :heart :heart :cmok: :heart :cmok: :heart ...ja, pri :heart :heart imam pa srečo...pa zato nič sreče pri lotu, še tistikrat, ko se spravim vplačat, nič ne zadenem.... :lol: :lol: :lol: ...ja, če maš srečo v ljubezni, pač ni sreče v kartah....in tako je najboljše... :lol: :lol: :lol: :lol:
 spela*
Bravo, Avi! :clap:

Ampak se ob prebiranju foruma res počutim, kot da nas je zelo zelo malo, ne tečemo nekih relacij, ampak samo "kratke" razdalje, tja do polmaratona. :shock:
Uporabniški avatar
 klatez
spela* napisal/-a:Bravo, Avi! :clap:

Ampak se ob prebiranju foruma res počutim, kot da nas je zelo zelo malo, ne tečemo nekih relacij, ampak samo "kratke" razdalje, tja do polmaratona. :shock:

Hja, res je malo normalnih... :roll: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA