bravo

to je pa bilo doživetje kaj?!
IRA napisal/-a:Sploh ni več nobenega, ki bi "normalno" tekel
PeterM napisal/-a:AVI napisal/-a:Tako, to je bil ta podvig priti peš iz Ljubljane do Bohinja preko gričev in gora.
AVI, čestitam ti za izjemen podvig.
![]()
Ne vem ali si boš še upal z mano v dvojici na treking, zdaj ko so za tabo
takšni podvigi.![]()
ROSI64 napisal/-a:Čestitke AVI za tak podvig![]()
..........psihična in fizična pripravljenost.......volja, trud, odrekanja,......
.....z velikim spoštovanjem AVI.![]()
![]()
![]()
![]()
A kaj tehničnih podatkov boš tudi priložil.Se mi pa zdi po prebranem zapisu, da si zelo malo hrane zaužil.
zajc napisal/-a:zajc napisal/-a:Jaz sem včeraj razmišljal kako bi bilo fino preteči eno "cestno" Ljubljana - Bohinj (LJ-Polhov Gradec-Idrija(Žiri)-Tolmin*-Podbrdo-Bohinj.
Predlog za tekmo, gorski tekači : cestni tekači. Seveda bi bili zmagovalci vsi![]()
Spodaj je predlog za cestno pot, ki bi bila speljana tako, bi bilo malo prometa.
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=ljubljana&daddr=polhov+gradec+to:gorenja+vas+to:petrovo+brdo+to:bohinj&hl=sl&geocode=&mra=ls&sll=46.106089,14.263687&sspn=0.352291,0.891953&ie=UTF8&ll=46.164139,14.227982&spn=0.35192,0.891953&z=11
IRA napisal/-a:Bravo AVI ... in Andreja![]()
Tudi jaz razmišljam, da je tale forum nekako vedno bolj EXTRA![]()
Sploh ni več nobenega, ki bi "normalno" tekel
IRA napisal/-a:Bravo AVI ... in Andreja![]()
Tudi jaz razmišljam, da je tale forum nekako vedno bolj EXTRA![]()
Sploh ni več nobenega, ki bi "normalno" tekel
samostojni napisal/-a:....Avi vidim da si prijavljen na zadnji del Trans Slovenija.
Ti bi lahko kar 5 krat ponovil vajo glede na dosedanje udeležbe in dosežke.
Čestitam za pretečene goridolinaokoli poti do Bohinja.![]()
Še bolj pa čestitam Andreji za po trpežljivost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upam da sta še tako![]()
![]()
kot sta na Vršiču bla lani....
Se vidimo
spela* napisal/-a:Bravo, Avi!![]()
Ampak se ob prebiranju foruma res počutim, kot da nas je zelo zelo malo, ne tečemo nekih relacij, ampak samo "kratke" razdalje, tja do polmaratona.![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA