bravo
to je pa bilo doživetje kaj?!
IRA napisal/-a:Sploh ni več nobenega, ki bi "normalno" tekel
PeterM napisal/-a:AVI napisal/-a:Tako, to je bil ta podvig priti peš iz Ljubljane do Bohinja preko gričev in gora.
AVI, čestitam ti za izjemen podvig.
![]()
Ne vem ali si boš še upal z mano v dvojici na treking, zdaj ko so za tabo
takšni podvigi.![]()
ROSI64 napisal/-a:Čestitke AVI za tak podvig![]()
..........psihična in fizična pripravljenost.......volja, trud, odrekanja,......
.....z velikim spoštovanjem AVI.![]()
![]()
![]()
![]()
A kaj tehničnih podatkov boš tudi priložil.Se mi pa zdi po prebranem zapisu, da si zelo malo hrane zaužil.
zajc napisal/-a:zajc napisal/-a:Jaz sem včeraj razmišljal kako bi bilo fino preteči eno "cestno" Ljubljana - Bohinj (LJ-Polhov Gradec-Idrija(Žiri)-Tolmin*-Podbrdo-Bohinj.
Predlog za tekmo, gorski tekači : cestni tekači. Seveda bi bili zmagovalci vsi![]()
Spodaj je predlog za cestno pot, ki bi bila speljana tako, bi bilo malo prometa.
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=ljubljana&daddr=polhov+gradec+to:gorenja+vas+to:petrovo+brdo+to:bohinj&hl=sl&geocode=&mra=ls&sll=46.106089,14.263687&sspn=0.352291,0.891953&ie=UTF8&ll=46.164139,14.227982&spn=0.35192,0.891953&z=11
IRA napisal/-a:Bravo AVI ... in Andreja![]()
Tudi jaz razmišljam, da je tale forum nekako vedno bolj EXTRA![]()
Sploh ni več nobenega, ki bi "normalno" tekel
IRA napisal/-a:Bravo AVI ... in Andreja![]()
Tudi jaz razmišljam, da je tale forum nekako vedno bolj EXTRA![]()
Sploh ni več nobenega, ki bi "normalno" tekel
ali pa da bi avto pustil nekje na začetku mesta in se podal peš do željene točke,
za druge je čist normalno da gre nekam daleč peš al pa teče.
kot sta na Vršiču bla lani....samostojni napisal/-a:....Avi vidim da si prijavljen na zadnji del Trans Slovenija.
Ti bi lahko kar 5 krat ponovil vajo glede na dosedanje udeležbe in dosežke.
Čestitam za pretečene goridolinaokoli poti do Bohinja.![]()
Še bolj pa čestitam Andreji za po trpežljivost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upam da sta še tako![]()
![]()
kot sta na Vršiču bla lani....
Se vidimo
spela* napisal/-a:Bravo, Avi!![]()
Ampak se ob prebiranju foruma res počutim, kot da nas je zelo zelo malo, ne tečemo nekih relacij, ampak samo "kratke" razdalje, tja do polmaratona.![]()

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA