Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Aljaž, po dogodku sem te videl pred dvorano, da si šepal. Do tam, ko sem te ujel, ti je šlo super. Upam, da je krč popustil in da je noga zdaj bolje. Še veliko prilik bo, mlad si še, zato le glavo pokonci.
Bilo je odlično. Pogoji so bili boljši, kot bi si človek mislil (sonce bi najbrž vse skupaj otežilo...). Postavil sem PB (to je bilo za pričakovati, za prvič na 21). Organizacijsko nimam pripomb, zelo zelo dobro, organizatorji pa so tudi poskrbeli za darilo (stolček), tako da majice (kot da jih nimamo že cel predal) nisem pogrešal. Ker sem bil v ozadju sem videl samo 2 ali 3 TF nosilce majic (Lenči, Bi bam). Eden od najlepših delov poti, vsaj zame, pa je vijugajoča kolesarska pot, ki pelje proti Sloveniji (ko že slutiš, da bo šlo).
Lepo je bilo videti spet znane obraze, prvič spoznati nove :clap: . Štartala sem čisto zadaj, še na WC bi lahko šla, saj ob štartu prvih ni bilo več gužve :lol: . Seveda sem oblekla novo TF majčko, super je :clap: . Ker zadnje čase nisem počivala (pravzaprav sem od četrtka vsak dan pošteno migala :oops: ), je bila današnja tekma čisto po polžje. Prav veselila sem se, da bom tudi letos videla konje, pa so jih ta hitri čisto preplašili :--( . No, od lani so klance očitno malo znižali :lol: , vreme je služilo nam, ki ne maramo vročine :? . Postojanke sem pošteno izkoristila za pitje, odzdravljala vsem navijačem, give me 5 italijanskemu redarju :wink: , malo zaplesala ob glasbi na Italijanski strani :clap: , se šla fartlek, ker avto ni hotel pred mano čez cesto, pa sem reveža skušala rešiti s hitrejšim tekom :-- . Zadnji kilometer me je par pred mano čisto dekoncentriral z obljubami o nekem pivu, ko bosta na cilju (sta imela interne pogovore :lol: ). V cilj sem pritekla kolikor pač je šlo, zadovoljna, vesela, nasmejana.....no in malo utrujena.
Bilo je lepo, organizacija res vredu, bo še treba kdaj priti :laola
Čestitke vsem za odlične rezultate :clap:
Meni pa danes ni šlo. Že v četrtek sem se počutila slabo, pa si nisem drznila ostati doma v postelji zaradi službenih zadev. Še včeraj sem dan preživela delovno, kljub bolečemu grlu.
Ob prihodu v Sežano sem se danes zjutraj sicer čisto dobro počutila (čeprav mi je Obivankenobi poočital, da imam težave s komunikacijo, ker še kave ne znam naročiti tako, da bi me razumeli :mrgreen: ), tako da sem mislila, da bo šlo. Ampak sem se zmotila. Ob vsakem poskusu malo hitrejšega teka sem se tako zadihala, da sem morala takoj upočasniti. Tako da sem se prav počasi slinila do cilja - rezultat temu primerno slab, a mislim, da zaradi mojega počutja ni relevanten, tako da se ne bom obremenjevala s tem, da moram kaj spremeniti v svojih treningih.

Čeprav se zna zgoditi, da pa zdaj res obležim, je bilo vseeno lepo (moje počutje se je poslabšalo šele ob prihodu domov :D ).

Tae, nič ne bi pomagalo, če bi stole označili, če s(m)o pa eni pozabljivi. Me veseli, da nisem edina. Obivankenobi je svoj stol vzel, tako da zdaj mogoče lahko sam ugotoviš, kdo še ostane. :lol:

Drugače pa tudi jaz čestitam čestitam vsem za dobre rezultate!
Vandrovec še od mene iskrene čestitke prav te občudujem .Mogoče se bomo to leto srečali in spoznali. Prav še drugim udeležencem iskrene čestitke za udeležbo in za rezultate
KAR ME NE UNIČI ME OKREPI
Vandrovec kapo dol... :laola

Jaz sem kar zadovoljen z današnjim tekom. V bistvu je to moj prvi pravi polmaraton (lani na ljubljanskem sem bil kar fajn bolan)...tko da sem z rezulatatom kar zadovoljen.
Je pa res, da sem pri 17 km mislil, da to bo to..še malo pa smo tam...pa so bili zadnji 4 km ulalalala težki. Po vrhu vsega sem dobil še zelo zelo velik žulj na mazincu leve noge, tako da sem komaj pritekel v cilj...ampak dobro....tempo 4:30/km s tem da so bili zadnji kilometri zelo blizu 5:00 :((, je zame kar solidno..
Zadnje kilometre sem tekel za oz. pred in spet za Radolco: hvala za temo :).

Aljaž, če se ne motim sem te videl že na solinah...tisti dan ti je ura crknila, tukaj pa ti je mal zagodlo zdravje. Kr glavo pokonci...pred tabo je še vse.

se vidimo drugo leto, upam, da v majici tekaškega foruma :):)
Čestitke vsem za današnji tek :clap:
Meni glih ni šlo vse po načrtih, pa tud tko slabo ni blo. Vreme vredu za tek.
Tomaž hvala za slike, škoda le da sem glih gledal na uro. Konji so nam lepo popestrili tek.
Danes sem prvič tekel v majici TF :D
Rezultati so zgleda zaenkrat samo za prve tri absolutno.
Lepo se imejte in uživajte v teku :laola
No ja, smo odtekli, kajne?
Do 15km je šlo super, potem krči v mečih, par sto metrov z Vremenom ob strani, potem sem ga gledala le še v hrbet..... V cilju sem končala v rešilcu, saj so mi krči poleg meč zategovali tudi nožne prste.
Rezultat malo čez 2 uri tudi ni tako slab, kajne? :twisted: 8)

Čestitke vsem tekačem, tebi vandrovec še prav posebej :clap:
Bravo Vandrovc in seveda vsi ostali :clap: :clap:

Videla sem Vandrovca, ko je tekel proti cilju in seveda na ves glas zjala: BRAAAAVOOO; BRAAAVO! Ampak to je pa res , BRAVO!!!

Čipe ste morali vrniti v cilju, prej ko ste šli iz ograjenega prostora. Takrat so vam dali tudi medaljo. Se mi zdi, Vandrovc, da so že vse pospravili, ko si ti prišel do cilja. Vsaj videt je bilo tako. :evil:

Ja, rezultati bi pa ob današnji super tehnologiji tudi že lahko bili, a ne?? :twisted:
Tako kot vedno tudi tokrat super tekaška prireditev.

Sem pa malo razočaran, da se je zgodil nedopusten spodrljsljaj na koncu, ko, kljub temu, da je bilo elektronsko merjenje časov, sploh niso objavili rezultatov :evil:

Običajno je tako, da vsaj 15 min. pred podelitvijo objavijo rezultate, da si tekmovalci lahko pogledajo, če je vse OK in predvsem svoje čase in uvrstitve.

Ker ni bilo rezultatov, tudi prevzem nagrad za prve tri v kategoriji ni bil možen, je pa bilo to predvideno v razpisu. Predvidevam, da je bil tokratni uradni časomerilec (TDS) verjetno cenejši od prejšnjega, samo kaj to pomaga, če pa potem ni rezultatov.

Lp, Matjaž
tae napisal/-a:
Tomaž, hvala za fotke, dobro si me ujel v ciljnem finišu. :D

Zahvala za slike gre moji punci Jerneji, ki lovi vse TF-jevce na progi, bo pa zdaj, ko smo dobili novo TF opremo lažje prepoznati člane, čeprav nekateri že vedo kako morajo pozirati. :wink:

LP Tomaž
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA