-  21 Mar 2010, 21:27

Aljaž, po dogodku sem te videl pred dvorano, da si šepal. Do tam, ko sem te ujel, ti je šlo super. Upam, da je krč popustil in da je noga zdaj bolje. Še veliko prilik bo, mlad si še, zato le glavo pokonci.

Če nočeš zamuditi na cilj,
ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.

ne čakaj na tiste, ki gredo za teboj,
in ne hiti za tistimi, ki gredo pred teboj.

.  Seveda sem oblekla novo TF majčko, super je
 .  Seveda sem oblekla novo TF majčko, super je   ), je bila današnja tekma čisto po polžje. Prav veselila sem se, da bom tudi letos videla konje, pa so jih ta  hitri čisto preplašili
 ), je bila današnja tekma čisto po polžje. Prav veselila sem se, da bom tudi letos videla konje, pa so jih ta  hitri čisto preplašili   . No, od lani so klance očitno malo znižali
 . No, od lani so klance očitno malo znižali   . Postojanke sem pošteno izkoristila za pitje, odzdravljala vsem navijačem, give me 5 italijanskemu redarju
 . Postojanke sem pošteno izkoristila za pitje, odzdravljala vsem navijačem, give me 5 italijanskemu redarju   , malo zaplesala ob glasbi na Italijanski strani
 , malo zaplesala ob glasbi na Italijanski strani   . Zadnji kilometer me je par pred mano čisto dekoncentriral z obljubami o nekem pivu, ko bosta na cilju (sta imela interne pogovore
 . Zadnji kilometer me je par pred mano čisto dekoncentriral z obljubami o nekem pivu, ko bosta na cilju (sta imela interne pogovore   

), tako da sem mislila, da bo šlo. Ampak sem se zmotila. Ob vsakem poskusu malo hitrejšega teka sem se tako zadihala, da sem morala takoj upočasniti. Tako da sem se prav počasi slinila do cilja - rezultat temu primerno slab, a mislim, da zaradi mojega počutja ni relevanten, tako da se ne bom obremenjevala s tem, da moram kaj spremeniti v svojih treningih.
 ), tako da sem mislila, da bo šlo. Ampak sem se zmotila. Ob vsakem poskusu malo hitrejšega teka sem se tako zadihala, da sem morala takoj upočasniti. Tako da sem se prav počasi slinila do cilja - rezultat temu primerno slab, a mislim, da zaradi mojega počutja ni relevanten, tako da se ne bom obremenjevala s tem, da moram kaj spremeniti v svojih treningih.  ).
 ). 

(,  je zame kar solidno..
(,  je zame kar solidno..