Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Sladkih6 je ZAKON :D Kontenta ZELO, slabih 55 km, nekoliko slabše kot lani. Lekadol pomagal (Hvala Loni!), ena rahla kriza, ampak v dobri družbi preprostno ne moreš odnehati :D Zelo vesela mnogih obrazov, objemi so se vrstili, smeha na tone :lol: , sladic v izobilju.. Naslednje leto ponovimo, drugače pač ne gre ;)

Čestitke vsem :clap: , konkurenca je bila huda tako pri ženskah kot pri moških.

Vreme, tebe bom pa okarala, ker si mi zasedel mesto v Tomaževem avtu :wink: Bravo Tomaž, zelo domiselno :wink:

Help! Spet sem na mizi pozabila bidon :bum:, tale je bil zelo dober, dobila sem ga za nagrado pri enem teku, sivo-rjave barve, kovinski oz. Ni plastičen, zato lepo prosim, če ga je kdo našel, naj mi javi. Hvala :D
Marjetka, Ana in Rajko, toliko srečnih obrazov na kupu pa dan danes ne vidiš več pogosto. Prav vsak, od 1o da do 85 km je ta dan zvezda. Hvala vam za vse in upam da bo tek tudi v prihodnje ostal tak kot je.
Stuširan (v garderobi je bilo enostavno preveč gužve) in sit (takoj po takem teku mi ponavadi ne paše kaj preveč pojest) sem se uspel privlečt do računalnika. :lol:

Kaj naj rečem...hvala družini Koražija in vsem ostalim pomagačem za odlično organizacijo! Še vreme nam je bilo naklonjeno! :laola Toliko znanih obrazov, če ne obrazov pa nickov, na kupu še nisem srečal. :clap: Že poznane je bilo lepo spet videt, spoznal pa tudi nekaj novih obrazov in jih povezal z nicki na forumu. 8)

Vesel, da sem uspel izboljšat rezultat izpred nekaj mesecev s tem, da je tukaj proga dosti bolj zahtevna. Pričakovanja so bila sicer večja ampak pride kdaj tut tak dan. :D

Čestitke vsem za pretečene kilometre! :laola

Se vidimo naslednje leto!
Lani kot gledalec, pa mi je bila stvar tako zelo všeč, da sem moral poskusiti tudi sam. Šlo je za mojo prvo "ultra" razdaljo, daljšo od klasičnega maratona.

Kot za vsako tekaško prireditev, sem se tudi za včeraj temeljito pripravil in na mojem "štantu" res ni manjkalo ničesar.

Vzdušje je bilo že pred startom čudovito, vreme vsaj zame spet idealno in res nič mi ni moglo preprečiti dobrega nastopa. A ni bilo ravno tako. Že nekje po petem krogu sem začutil mravljince v podplatu leve noge :?: :shock: . Nekaj krogov za tem, sem zrahljal vezalke na copatu in bilo je malo boljše, čeprav sem vedel, da to ni bil vzrok (na 17. LM se mi je nekje na 37. km nek hudič zavlekel v levo nogo vse od riti pa do podplata) :( . Zaradi tega sem tekel dokaj nesproščeno, saj sem po pretečenih dobrih treh urah začutil tudi rahlo bolečo mečo leve noge. Po štirih urah sem en krog odpešačil, to izkoristil tudi za okrepčilo, nato pa sem Kinvaro zamenjal za malenkost težje Adidas Adizero Ace, saj sem se odločil, da bom napetost v nogi probal sprostiti z občasnim tekom na pete. To se je izkazalo za dobro odločitev in noga se je počasi sprostila. :wink: Kar nekako žalosten sem bil, ko je nastopila zadnja ura, jaz pa sem komaj takrat res začel uživati :clap: . Nekje pol ure pred koncem še preračunam, kaj mi je še za narediti, zadnjih pet km malo pospešim in z nasmeškom, ter za čuda brez bolečin končam tekmo :laola .

Pričakoval sem lep tek, ter za prvič cca 65 kilometrov. Dosegel 65 krogov, cca 67 km. 8) Organizacija družine Koražija spet odlična, vzdušja pa se itak ne da opisati. Kdo tega ni videl in doživel, si ne more predstavljati. Pa tega ne preveč okol govort, ste videli, da se je že v Italijo, pa na Madžarsko razvedelo. :lol:

Lep pozdrav Zlatko - RAJZL
Vreme napisal/-a:
-marjetka- napisal/-a:Evo, tudi mi smo končno prišli do računalnika. Pri pospravljanju smo pod mizo v jedilnici našli par asicsovih copat, ki jih je nekdo pozabil. Lastnik naj kontaktira Erota, lahko pa jih dobi že jutri pod Pohorjem, če ima namen priti tja.
Uživajte, lepo se regenerirajte in :laola za vse skupaj!

Marjetka je pozabila napisati, da ima Ero tudi dva stola. Enega plastičnega ki je sameval nasproti parkirišča pri garažah, enega zložljivega pa še v jedilnici. Aja pa copati so se našli v garderobi in jih je nekdo prinesel v jedilnico.

Latnica zložljivega stola sedi tu poleg mene :wink: Je rekla, da če vam pride prav ga lahk obdržite, če pa ne pol pa ne vem, v kanto z njim 8)
Sladki6, ja vedno sladkih, saj se moje sladkosti ponavadi začnejo že pri prijavah :lol: :lol: . Zakaj bi bilo potem letos drugače, ampak , ker je Rajko "fejst" fant, to zmerom razrešiva :D
Manjkala sem samo na prvem, ker takrat še sploh nisem tekla, lani pa sem bila prisotna kot gledalka, zaradi bolezni.
Ko danes gledam na včerajsnji dan, ja res sem naredila "ultra", ampak to je samo po km, teka je bilo pa bolj malo, če bi kdo klepetanje meril, bi bila pa bolj v ospredju :lol:,no bo pa drugo leto bolje :D .

Hvala vsem za druženje, Sladki vrh je res ena prijazno mestece.

:wink:
:laola
Družina Koražija hvala za čudovit dan :D !

Kar se tiče teka, pa moram biti z dobrimi 64 km zadovoljna....za kaj več ni bilo motivacije.

Čestitke vsem tekačem, BRAVO !!!

:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com