Hoyla,
Je bila "modra odlocitev" tale Ferrara, ni kaj.
Sicer sem bil v dnevih pred dirko malce skepticen kako naj sploh tecem. 14 dni od Malte ni veliko, pa sam ene 30km sem od takrat pretekel ipd.
A sem si za vsak slucaj pripravil nekaksno opcijo "C" - za rezultat pod 3:10 - just in case, ce se mi ravno ne bo dalo teci na easy.
Si recem, se bom odlocil po par km - no, odlocim se ze prej, po par sto metrih teka. Do 7k sledim Orlicki (ki je imela 2:58 ), pol pa prve tezave z zelodcem in obisk WC-ja (sem pretiraval z carboloadingom

). Isto aktivnost ponovim do polovicke se dvakrat, a jo vseeno zakljucim v spodobnih 1:33. Sledi najlepsi del teka, dolge ravnince, ujamem pravo grupo in tecemo do 30k 4:10-4.15. Hudo.
No, da ne bi slo prehitr seveda poskrbi veter in nas malce zaustavi - tezko garanje enih 5,6km. Na tem odseku imam tudi edini km pace nad 5km. No, v zadnjih 5km gremo pa spet skoraj po starem - mi je zneslo tect tam okrog 4:30, kar mi dosedaj ni se nikoli tko na koncu.
Rezultat: skor 4 min bolje kot na Malti, a vseeno par sekund nad 3:10. Pa drugic , si recem (sam ne v Trevisu

).
Pol pa najlepsi del - masaza, tusi, kozletina in Krunotove kobasice.Mljask.
Ekipa hvala za druzbo, ni bilo slabo. Kruno, svaka cast za tole.
lptini