Bravo fantje,
še posebne čestitke Tiniju.
Kaj bo šele jeseni.

). Isto aktivnost ponovim do polovicke se dvakrat, a jo vseeno zakljucim v spodobnih 1:33. Sledi najlepsi del teka, dolge ravnince, ujamem pravo grupo in tecemo do 30k 4:10-4.15. Hudo.
 ). Isto aktivnost ponovim do polovicke se dvakrat, a jo vseeno zakljucim v spodobnih 1:33. Sledi najlepsi del teka, dolge ravnince, ujamem pravo grupo in tecemo do 30k 4:10-4.15. Hudo.
 ).
 ).

, udeležba glede na skupni štart treh tekov ne kaj velika.Vzporedne stvari (osvežilne postaje,cilj,tuši in ostalo) optimalne.
 , udeležba glede na skupni štart treh tekov ne kaj velika.Vzporedne stvari (osvežilne postaje,cilj,tuši in ostalo) optimalne.

...). Po 30 km čisto drugačna zgodba. Veter v prsa (napoved prejšni dan je bila 25 km/h) me je čisto ustavil, začele so se pojavljati črne misli in kalkulacije (v kakšnem tempu moram zdržati do zastavljenega časa
 ...). Po 30 km čisto drugačna zgodba. Veter v prsa (napoved prejšni dan je bila 25 km/h) me je čisto ustavil, začele so se pojavljati črne misli in kalkulacije (v kakšnem tempu moram zdržati do zastavljenega časa   to je bila zame smrtna obsodba)... priznam, da sem se v glavi zlomil
  to je bila zame smrtna obsodba)... priznam, da sem se v glavi zlomil   . Km so bili tudi nad 6 min. V cilju dobil še krč v stegensko mišico, ki ni hotel popustiti (3 min)... vseeno dosegel PB, vendar sem s časom NEzadovljen
 . Km so bili tudi nad 6 min. V cilju dobil še krč v stegensko mišico, ki ni hotel popustiti (3 min)... vseeno dosegel PB, vendar sem s časom NEzadovljen  . Bo drugič boljše...Topli tuši na koncu so se prav prilegli še posebej pa kozli in klobasice pred avtobusom.
. Bo drugič boljše...Topli tuši na koncu so se prav prilegli še posebej pa kozli in klobasice pred avtobusom.
 bilo je vse SUPER
  bilo je vse SUPER   

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA