Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

marjan
Taka prireditev je vedno najboljša. Pravi prijatelji skupaj in ni vrag, da ne uspe. :D
Hvala prizadevnim organizatorjem za odlično izpeljano prireditev. :clap: :cast1:

Zdaj pa k času. Lani sem se prvič spustil v boj s stopnicami in dosegel 2 min in 38 s taktiko pol teka in pol hoje čez dve stopnici v najstrmejšem delu. 8)

Danes pa tudi pol teka, vendar po dve stopnici ni šlo :evil: in sem si kot edini danes poslabšal čas za celih 15 sekund. Mračni zajec me je tik pred vrhom ulovil in sem se moral preklemansko potruditi, da sem odbil napad.
Dejansko navijanje na vrhu pomaga, da človek iz pet potegne še tisto, kar sploh ne ve da ima :wink:

Analiza je tudi lepo uspela, ZdravkoC družina nas je zopet pogostila z odličnim kosilom, zato Anki in Zdravku še enkrat velika hvala v imenu naše družine. :juhuhu:

Drugo let sem zopet pod stopnicami,
Marjan
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
:TF)
:arrow: ja, res je bilo fajn
:arrow: vse je res
:arrow: bilo je enkratno
:arrow: še taetov sindrom moram pojasnit, saj sem na CERR CUP in trenutno na Evropskem pokalu dolgih tekov četrti v kategoriji. TAE res je hudo.... auuuuu
:arrow: ampak bova preživela, a ne :?:
:arrow: Štenge so zakon
:arrow: Inot se je odlično odrezal
:arrow: tudi ostali, da ne naštevam
:arrow: fotke bojo, ko bojo :shock: $$$ in 0,50 €
:arrow: kaj bi še radi :heart :cmok: :heart
Uporabniški avatar
 ero
še jaz :) hvala Inotu in ekipi za super preživet dan!!! vidim, da ste se vsi že razpisali, kako je bilo in upam, da boste tisti, ki imate skomine po štengah in vas danes ni bilo, prihodnje leto z nami na 3. štengah :)

res je, tako bogate vrečke in nagrad na marsikaterem velikem teku ni - bravo!

Marjan, nč bat, nisi edini. sam sem bil za 14 sekund počasnejši kot predlani. sem prepočasi začel, na koncu pa res ne moreš nič več not prinest, ko še komaj stiskaš zobe, da bi premagal zadnjih par šteng :)

na analizi nas je bila res le tretjina udeležencev a smo imeli zato visoko strokovno debato, a ne de?

ideja za prihodnje leto - bi po teku imeli še kak izlet na Pohorje? tako lep dan, kot je bil danes, je kar klical po kakih popoldanskih hribih

hvala tudi vsem za vaše dobrodelne prispevke - za družini v Podbrdu in Železnikih smo zbrali 135 € - že nakazujem na TRR Jožkovega društva...
Uporabniški avatar
 INOT
Vidim, da na tekaški prireditvi še vedno najbolj "zažgejo" nagrade in pivo :D
V informacijo bodočim organizatorjem tekem... :wink:
Strinjam se z zgoraj napisanim, da bi bilo po tekmi fino nardit še kakšen izlet po okolici , če je le lepo vreme. Samo tekmovanje je mogoče res malce prekratko. Sicer pa verjamem, da idej kako ga še izboljšati ne bo zmanjkalo.
Vse tiste, ki ste v vrečki dobili nagrade od avtohiše Kolmanič bi pa samo opozoril, da ne spreglejte, da jih je možno izkoristiti samo do 31.10.2007, razen če se boste kako drugače dogovorili z trgovcem.
 klopotec
Vsem, ki jih ni bilo na Štengah je lahko zelo zelo žal. Drugo leto jih ne smete zamuditi. S tem sem vse povedal.
Samo še organizatorje moram pohvaliti.
Uporabniški avatar
 tadejk
LP

Za analizo nama je z Majo zelo žal, ampak zdravje me je popolnoma zapustilo, tako da sem še komaj prišel domov in preživel do večera.

Za drugo leto pa z veseljem organiziramo še kakšen izlet po teku in analizo opravimo na kakšni turistični kmetiji.

Tadej
Uporabniški avatar
 Sebi
Tadej tako se govori!
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Izgleda da ste se imeli fajn na krasnem druženju.

Èestitke Inotu in ekipi za energijo ,da ste se zbrali.

No vite kak je lepo v Mariboru.
 Jožko
Pozdravljeni!
Čestitke vsem, ki ste premagali te zahtevne ŠTENGE in poleg vsega imeli še toliko moči, da ste se spomnili tudi tistih, ki imajo v tem času teke druge vrste. Kakor sem že napisal bomo Vaše prispevke pod imenom TF predali tema dvema družinama vsaki polovico. Seveda bomo tudi na kratko povedali, kaj pomeni TEKAŠKI FORUM.
DO SEDAJ SE JE NA NAŠEM KONTU NABRALO: FOTROV TEK 346EU
ŠTENGE 135 EU
OSTALO 25 EU
SKUPAJ 501 EU
Vsoto bomo razdeli na polovico, za vsako družino pol. Do sobote se bo pa še kaj nabralo.
Hvala lepa vsem, posebno pa Ero in oba organizatorja zgoraj omenjenih tekov. Najlepša vam hvala.
Uporabniški avatar
 Damijan
Hoj,

meni je RES žal, ampak nisem utegnil. Ko čakaš obrtnike, da ti pridejo nardit nujne zadeve, jih pač ne moreš prestavit...
 MarkoH
Zdravo,

Meni je tudi žal, a sem zbolel :(.
Pa naslednje leto :)

lp,
Marko
Uporabniški avatar
 olson
Hojla! :lol:
Tole prireditev je res treba pohvalit.Še v sanjah se mi ni sanjalo,da imajo v Mariboru take štenge.Zares se je splačalo pridt,pa čeprav tako daleč.Vožnja mi je minila,kot bi mignil saj sem bil v prijetni družbi z taetom.Z rezultatom nisem preveč zadovoljem,ker sem na štartu preveč zaspal pa tudi muskelfiber se mi je poznal od prejšnega dne iz šmarne gore.Ampak nič zato zdaj vem za drugo leto kaj mi storiti,ker zagotovo spet pridem pa še familijo bom zravn pripeljal.Hvala inotu in vsem prijateljem TF,ki ste mi polepšali že tako lep dan.

Se vidmo,do takrat pa srečno in lepo se imejte. :laola
OLSON :juhuhu:
Uporabniški avatar
 marčni zajec
pravkar sem videl prispevek na poročilih TV maribor.
lepi smo bili. še delavci z gradbišča so mahali v kamero :clap:
 HanaMB
Joj škoda, da sem morala ob tej uri že spat (ha, ha, najbrž utrujenost po štengah) in nisem videla prispevka - na katerem kanalu je bilo? Na RTS? Da povem mami, če bo kaka ponovitev... :lol: :lol:
LP
Jasna
Uporabniški avatar
 marčni zajec
na rtm. tv slovenija, regionalni program. desno gori na ekranu je taki krog pa črka M noter. mislim pa, da je oni stric ki je snemal rekel, da bo v petek popoldan prispevek v športni oddaji na istem programu. ampak tvojo izjavo o napovedi časa na LM so pa nesramneži cenzurirali. :ignore:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA