- 07 Okt 2007, 20:42
Taka prireditev je vedno najboljša. Pravi prijatelji skupaj in ni vrag, da ne uspe.
Hvala prizadevnim organizatorjem za odlično izpeljano prireditev.
Zdaj pa k času. Lani sem se prvič spustil v boj s stopnicami in dosegel 2 min in 38 s taktiko pol teka in pol hoje čez dve stopnici v najstrmejšem delu.
Danes pa tudi pol teka, vendar po dve stopnici ni šlo
in sem si kot edini danes poslabšal čas za celih 15 sekund. Mračni zajec me je tik pred vrhom ulovil in sem se moral preklemansko potruditi, da sem odbil napad.
Dejansko navijanje na vrhu pomaga, da človek iz pet potegne še tisto, kar sploh ne ve da ima
Analiza je tudi lepo uspela, ZdravkoC družina nas je zopet pogostila z odličnim kosilom, zato Anki in Zdravku še enkrat velika hvala v imenu naše družine.
Drugo let sem zopet pod stopnicami,
Marjan

Hvala prizadevnim organizatorjem za odlično izpeljano prireditev.

Zdaj pa k času. Lani sem se prvič spustil v boj s stopnicami in dosegel 2 min in 38 s taktiko pol teka in pol hoje čez dve stopnici v najstrmejšem delu.

Danes pa tudi pol teka, vendar po dve stopnici ni šlo

Dejansko navijanje na vrhu pomaga, da človek iz pet potegne še tisto, kar sploh ne ve da ima

Analiza je tudi lepo uspela, ZdravkoC družina nas je zopet pogostila z odličnim kosilom, zato Anki in Zdravku še enkrat velika hvala v imenu naše družine.

Drugo let sem zopet pod stopnicami,
Marjan
Tek puca dušo