Manjkajočega člana našli v pol minute. Začeli grozovito hitro, ko so nas po 15 km prehiteli nekateri znani, ki bi morali biti precej pred nami, se mi je zazdelo, da se to ne bo dobro končalo. res me je pobral že prvi vzpon proti Urhu. Če na polovici asfalta sem zgagal do konca. Moja dva sta se prebila do okrepčevalnice in me tam počakala. Nekako sem prišel k sebi, nadaljeval solidno, nato pa začutil, da me prijemlje krč v desnem stegnu.
Nekdo mi je prijazno ponudil ICE POWER GEL (svojega sem pustil v avtu

) in zadeva je bila delno rešena, nato sem to ponovil še 3 km pred ciljem. Zaradi tega sem tekel malo z rezervo, malo smo še pošprintali do cilja in tekli 2:30: in malenkost. Natančno toliko smo si postavili tudi za cilj pred tekmo. Do klancev je kazalo hudo boljše 2:20
kar pa se seveda ni moglo iziti.
Če odmislim klance in krče, kar so posledica prehitrega začetka je generalka za Radence kar uspela. Danes problemov ni.
Čestitke vsem, ki so zdržai do konca.
Kakšna okrepčevalnica več do Urha ne bi škodila, posebej če se ve, da bo sončno in kar toplo. Vode je mankalo, od 1 do 2 je bilo malo predaleč.
PREDLAGAM, DA SE NA DAN PRIREDITEV U LUBLAN PARKIRANJE NE ZARAČUNAVA. ( TEK TROJK, LJ MARATON IN DRUGE MNOŽIČNE PRIREDITVE)