Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 PUHKO
Men je pa FR305 nameril 11,92 km...tko da...tukaj nekje smo :D
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
No pa so za nami trojke :lol: , povem pa samo to, da nismo dosegli pričakovanega rezultata :cry: , ker naša trojka ni bila dobro pripravljena, zato bomo drugo leto enostavno prišli, odtekli in zmagali :lol: :lol: :lol:.

Sicer pa je bilo lepo gledati partizanske čepice kako so ponekod korakale.............

Lp Mario
Uporabniški avatar
 pajo
Slabo ker mi je član trojke vzel vso voljo do teka. Bi moral kdaj pa kdaj teči skupaj z nami - člani TF, da bi videl kakšen je odnos do teka in ostalih sotekačev.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
nenadb napisal/-a:...Pri vzponu sem se še spotaknil ob korenino in dobesedno zaplaval po gozdni potki in umazal svojo nov TF dres...

evo, to je pripadnost! prevrgel se je tak, da se je skoraj ubil, sekira se pa za dres. ampak, fino je bilo. do včeraj sploh nisem vedel, da je dolenjka tako dolga.
 Karamela
Naša trojka je bila s sprvo udeležbo zadovoljna,le nekaj težav so povzročale prebavne motnje in pa reševanje potolčenega tekača,ki je izgleda izgubil svoj par.Medicinke pač moramo pomagati.Se vidimo drugo leto.
veter v laseh napisal/-a:Rezultati letošnjega teka trojk:

http://www.pohod.si/index.asp?s=9&p=1&l=sl

Hvala sotekačema: miciM in Semjul. Bila sta odlična.
:wink:

Vreme in družba odlična, AnaLiza tekoča in oblačna.

Še pridem. :D

Hvala tudi tebi Veter, sploh za vzpodbude zadnja dva kilometra, ko me je že pošteno jemalo.
Mici pa je pokazala da zmore toliko in še več.Bravo obema in hvala za prijetno družbo. Dosežen čas je nekje načrtovan in uvrstitev dobra.

Še pridem. :D
P.S.
Seveda bom treniral še malo več :wink:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

včerajšnji tek "ta zelenih" na 28 km ŽICI je bil uspešen. Želje in cilji so bili sicer višji od 6. mesta absolutno in 3. v kategoriji, a treba je biti realen. Ekipa je bila sestavljena le nekaj dni pred tekmo in ni bilo časa za kakšen skupni trening.

Slika

Tekmo smo načrtovali v treh etapah. Prvi del do vznožja Urha je potekal po načrtu. Drugi del do Orel smo odtekli z nekaj rezerve zato sta nas ujeli dve ekipi. V zadnjem delu, predvsem pri spustu, nismo uspeli ujeti priključka ekip pred nami. Ker smo bili navezani na elastiko, smo imeli veliko problemov pri prehitevanju tekmovalcev na 12 km, še posebej v zadnjih, ravninskih kilometrih, ko smo se prebijali skozi strnjeno množico tekačev. To drenjanje na skupnem delu proge in pa morda kakšna okrepčevalnica več na poti, sta tudi moji edini pripombi na organizacijo tekme.

Analiza na standardnem mestu, kjer smo ob hladnem pivu spremljali in spodbujali tekmovalce, ki so še prihajali proti cilju.

Prilagam slikovni material, ki sem ga posnel zjutraj, pred štartom ter portrete posameznih TF članov. FOTKE

LP, MatjazV
Uporabniški avatar
 pershing
Bravo Karamela, lepa gesta tale pomoč na progi. Ko bi blo le več takih, ki bi pomagali pomoči potrebnim, pa čeprav na račun rezultata. Čestitke še enkrat vsem trem za lep tek, drugič pa bo še bolje.

moja trojka je bla kar solidna, naš neto čas pa 57.54. zelo dobro, lahko pa bi blo še boljše-drugo leto...

Čestitam tudi vsem ostalim, ki ste prišli na ta tek, posebno vsem na daljši progi. lep pozdrav vsem ter nasvidenje v Radencih.

:wink:
Uporabniški avatar
 RoKo
Manjkajočega člana našli v pol minute. Začeli grozovito hitro, ko so nas po 15 km prehiteli nekateri znani, ki bi morali biti precej pred nami, se mi je zazdelo, da se to ne bo dobro končalo. res me je pobral že prvi vzpon proti Urhu. Če na polovici asfalta sem zgagal do konca. Moja dva sta se prebila do okrepčevalnice in me tam počakala. Nekako sem prišel k sebi, nadaljeval solidno, nato pa začutil, da me prijemlje krč v desnem stegnu.
Nekdo mi je prijazno ponudil ICE POWER GEL (svojega sem pustil v avtu :oops: ) in zadeva je bila delno rešena, nato sem to ponovil še 3 km pred ciljem. Zaradi tega sem tekel malo z rezervo, malo smo še pošprintali do cilja in tekli 2:30: in malenkost. Natančno toliko smo si postavili tudi za cilj pred tekmo. Do klancev je kazalo hudo boljše 2:20 :o
kar pa se seveda ni moglo iziti.
Če odmislim klance in krče, kar so posledica prehitrega začetka je generalka za Radence kar uspela. Danes problemov ni.
Čestitke vsem, ki so zdržai do konca.

Kakšna okrepčevalnica več do Urha ne bi škodila, posebej če se ve, da bo sončno in kar toplo. Vode je mankalo, od 1 do 2 je bilo malo predaleč.

PREDLAGAM, DA SE NA DAN PRIREDITEV U LUBLAN PARKIRANJE NE ZARAČUNAVA. ( TEK TROJK, LJ MARATON IN DRUGE MNOŽIČNE PRIREDITVE)
Uporabniški avatar
 INOT
Hvala Taetu in Obiju, da sta me vzela v trojko. Bilo je fajn in tud z rezultatom smo več kot zadovoljni :D
 MM58
Nad samo organizacijo in izvedbo nimam pripomb . Tudi naša trojka je uspešno prestala 12 km. Bolj me pa moti da se moramo vedno dopovedovati z uslužbencev kopališča v Tivoliju .Enako je bilo lani. V razpisu je zapisano-prepis "Tuši bodo zagotovljeni v bazenu Tivoli, Celovška 25 med 7.00 in 13.00 uro. Vstop v garderobe bo dovoljen le tekačem s štartno številko." Vstop je bil sicer dovoljen , le vsak ki se je hotel stuširat je moral plačat 2,5 Eur. Vse nas ki smo se in tisti ki se iz protesta niso ,zanima , ali je teh 2,5 Eur pogruntavščina , tistega ki nas je spuščal v bazen , ali je to bilo res zmenjeno. z organizatorjem Če je bilo zmenjeno da , se plača potem naj bo bodoče zapisano v razpisu.
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

naša trojka je bila usklajena in uigrana brez predhodnega treninga. :wink: Klanec me je uničil, Izyemni je šlo vso pot izjemno, Zlopi je pa en teden prej pretekel maraton, tako da vsaj jaz nisem imela nobenega občutka krivde, da ga ženski del trojke zadržuje v njegovem naravnem tempu. :D
Super je bilo, ves čas prijetna družba in ena velika gužva pred vzponom, ki nas je prisilila upočasniti tempo. :wink: :D
Lp, I.
 nana
No, jaz sem pa ena tistih, ki je nehore padla v (meni) popolnoma neprimerno tojko. :cry: Tek, ki sem se ga več mesecev veselila (prvič je le prvič), se mi je sprevrgel v nočno moro :shock:
Če bom šla naslednje leto spet, bom gotovo zelo previdna pri izbiri sotekačic. Tečem zato, ker mi je v veselje, ne pa zato, da me bo pobralo :wink:
Ostalo je bilo pa bp, samo vodo sem pogrešala že na kakšnem 4. kilometru :D
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Sončni tekači v sestavi Simi, Pagaz in moja malenkost smo vsako leto bolj natrenirani, hitrejši in še bolj usklajeni. Tale podaljšana Golada nas ni presenetila in smo bili zelo zadovoljni s svojim rezultatom. Hvala Simi, hvala Pegaz, lepo je bilo tečti z vama.

MatjažV, Pia, Laufer in Bojan U, hvala za vse lepe fotografije.

Druženje pri Zlati ladijci je bilo prav luštno.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA