Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Radolca
tae napisal/-a:Glede na to, da najprej sploh nisem imel namena iti na to prireditev, mi sedaj ni niti malo žal. Bilo je super iz treh vidikov:
-organizacijskega :arrow: odlično 5 (če še ne vem kako razmišljam, ne najdem popolnoma nobene pomanjkljivosti ali napake)
- družabnega, srečal zelo veliko poznanih, s katerimi smo malo debatirali, dejansko sem se med 1000 glavo množico počutil prav domačega. Nebi vseh našteval, da nebi koga užalil.
- tekmovalnega; plan sem imel pod 40 minut, kar je uspelo za las

Še kratkta zgodbica kar tako: kot veste sem jaz zavedni član tekaškega foruma, zato se na večjih prireditvah vedno kažem v opremi tekaškega foruma. No, včeraj sem bil namenoma v civilu, kot jaz temu pravim, da sem sprobal skrite sposobnosti našega Radolce. Obljubil sem mu namreč pivo, če me najde v tej množici, brez da bi imel majico, na kateri piše "tae". Ljudje, ki sem jih srečal, so me spraševali o moji opremi, jaz pa sem jim povedal tudi to zgodbico. Skratka Radolca, jaz te nisem videl, skrival se ti tudi nisem, očitno pa me tudi ti nisi opazil. Več sreče prihodnjič. Kar se pijače tiče, pa ni problema, kadarkoli in kjerkoli.

Zdaj imam v planu tekmovalno pavzo do septembra. (Bomo vidl, če bo res tako).

Tae, hvala za "vabilo" :D
Izgleda da ste forumovci v kakšno gostilno zavili, jaz sem vas pa iskal v tisti množici ljudi pod odrom :!:
Uporabniški avatar
 Laufer
Smo bili skoraj vsi za eno mizo :lol:
 a nje ni
tudi z moje strani vse pohvale - super organizacija, super vzdušje, super 10ka! :cast1:
letos sem bila prvič, ampak drugo leto definitivno spet pridem! predvsem bi pohvalila izvirne medalje :clap: šele ko sem se raztegnila in spila pol litra vode sem ugotovila, da imam za vratom vilico :lol: vse pohvale tudi peku kremšnit :wink: proga je bila dobro označena, večinoma tudi dobro osvetljena, redarji dobro vidni, ... skratka-kapo dol vsem skupaj!

ni večjega užitka kot zliti se z množico, biti z istim ritmom srca in poslušati zvok tisočih, ne-2000 :D, superg, ki šumljajo po asfaltu ... :juhuhu:

nenazadnje pa moram pohvaliti še sebe :oops: na tej nočni 10ki sem dosegla svoj osebni rekord - 0:58:49 8)

P.S.
lahko še mimogrede vprašam ... lansko leto sem bila enkrat avgusta na teku-dopoldan, 1 krog-okrog blejskega jezera ... se letos že ve kdaj bo to? hvala :)
Uporabniški avatar
 andreya
a nje ni napisal/-a:
lahko še mimogrede vprašam ... lansko leto sem bila enkrat avgusta na teku-dopoldan, 1 krog-okrog blejskega jezera ... se letos že ve kdaj bo to? hvala :)

To bo pa 17. avgusta
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Tokrat sva tekla z Nadjo skupaj. Bilo nas je zelo veliko in imeli smo se SUPER, vzpodbujanja za TF pike ni manjkalo. Vsem ki so navijali in vzpodbujali HVALA.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

kustus me je celo pot vlekel in prvič sem se spustila pod 1 uro. Drugače pa mislim da je bilo lažje teči kot lani manj vroče.

:laola :TF) :laola
Uporabniški avatar
 dasa
Bilo je fantastično in še pridem :
Uporabniški avatar
 ali
Bravo, vitezi! Moj cilj je bil, da pridem do konca (beri: ne dovolj teka zadnje čase), pa sem izboljšala lanski rezultat in tekla tik pod eno uro, ostalo pa mi je še ogromno energije. Nič muskelfibra ali utrujenosti danes. Hmm.. kremšnitke so magične? :-D Evo sveže motivacije za še kakšen tek...

Se vidimo!
 MIROSAN
Tudi jaz se pridružujem pohvalam glede organizacije teka, vsekakor pridem tudi prihodnje leto, zanima me pa dolžina proge glede na lansko leto, ali je bila proga daljša ali krajša kot lansko leto, ali ima kdo točne izmerjene podatke...
Uporabniški avatar
 june
iverson napisal/-a:June kje je ostal tvoj mož?

...ja mal si bil vseeno prehiter zanj... tudi on se je spraševal podobno kot ti, no pa sva potem včeraj zvečer na rezultatih videla zakaj te ni več videl... je pa tud on zelo zadovoljen s časom - PB seveda in to celo pod 50 min...
...sem imela pa podoben občutek pri Pajku... nekje na začetku drugega kroga mi je rekel, da bom šla naprej sama :( in potem se ni več oglasil... no v cilju pa je bil takoj za mano, tko da imam občutek, da sem bila fleten zajček ;)... sem tud jaz navdušena na časom - PB, seveda :)

ni kej... super prireditev, enkratno vzdušje in vse ostalo... pa še ena ekstra pohvala organizatorjem - še celo majčke so bile prave velikosti -tud za nas v XS izvedbi...

lp n
Uporabniški avatar
 markor
Oj,

:arrow: vse je res, kar ste že napisali - organizatorju vse pohvale!
:laola
:arrow: sam sem se sicer na štartu spet postavil čisto preveč zadaj.. prehitevanje.. vmes sem v prvem krogu skoraj nabasal en konfin na sredi steze.. drugače pa s svojim tekom zadovoljen..
:arrow: se še vidimo! :wink:
lp
m

p.s. moj FR305 je nameril 9,92km

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA