- 13 Jul 2008, 18:27
Tae, hvala za "vabilo"
Izgleda da ste forumovci v kakšno gostilno zavili, jaz sem vas pa iskal v tisti množici ljudi pod odrom
tae napisal/-a:Glede na to, da najprej sploh nisem imel namena iti na to prireditev, mi sedaj ni niti malo žal. Bilo je super iz treh vidikov:
-organizacijskegaodlično 5 (če še ne vem kako razmišljam, ne najdem popolnoma nobene pomanjkljivosti ali napake)
- družabnega, srečal zelo veliko poznanih, s katerimi smo malo debatirali, dejansko sem se med 1000 glavo množico počutil prav domačega. Nebi vseh našteval, da nebi koga užalil.
- tekmovalnega; plan sem imel pod 40 minut, kar je uspelo za las
Še kratkta zgodbica kar tako: kot veste sem jaz zavedni član tekaškega foruma, zato se na večjih prireditvah vedno kažem v opremi tekaškega foruma. No, včeraj sem bil namenoma v civilu, kot jaz temu pravim, da sem sprobal skrite sposobnosti našega Radolce. Obljubil sem mu namreč pivo, če me najde v tej množici, brez da bi imel majico, na kateri piše "tae". Ljudje, ki sem jih srečal, so me spraševali o moji opremi, jaz pa sem jim povedal tudi to zgodbico. Skratka Radolca, jaz te nisem videl, skrival se ti tudi nisem, očitno pa me tudi ti nisi opazil. Več sreče prihodnjič. Kar se pijače tiče, pa ni problema, kadarkoli in kjerkoli.
Zdaj imam v planu tekmovalno pavzo do septembra. (Bomo vidl, če bo res tako).
Tae, hvala za "vabilo"

Izgleda da ste forumovci v kakšno gostilno zavili, jaz sem vas pa iskal v tisti množici ljudi pod odrom

Pozdrav, Primož