- 29 Sep 2008, 21:46
HVALA obema!!! Tae, ne vidiš, ker zvečer verjetno zreš v zvezde, kar je mnogokrat bolj zanimivo, kot da bi sledil utripajoči lučki na prašnih cestah, nam tako ljubega Kamnika
Doživel sem Berlin, vsrkal sem valovanje velikega maratona, bil na tekmi kjer je mali mož dosegel velik svetovni rekord.......sedaj pa se lahko mirno vrnem na gozdne steze. Bilo je lepo.
tae napisal/-a:Nataša napisal/-a:evo, bratec je v cilju, 3:24 neto! bravo
Zdaj mi je pa jasno, zakaj soseda nič ne vidim. Bravo Matej, zelo dober rezultat.
HVALA obema!!! Tae, ne vidiš, ker zvečer verjetno zreš v zvezde, kar je mnogokrat bolj zanimivo, kot da bi sledil utripajoči lučki na prašnih cestah, nam tako ljubega Kamnika
Doživel sem Berlin, vsrkal sem valovanje velikega maratona, bil na tekmi kjer je mali mož dosegel velik svetovni rekord.......sedaj pa se lahko mirno vrnem na gozdne steze. Bilo je lepo.

. Voznja nam je kar hitro minila, zvecer pa smo se ze nastanili v prijetno urejenem hostlu U inn
, kjer se je iz glavne zelezniske postaje dobesedno valila reka tekacev
, navijacev, prijateljev in drugih ljubiteljev teka. Do startnega boksa sem komajda prispel pravocasno, pa vendarle, in z veseljem sem se zapodil v 4.58 proti 3:30:00. Na vsaki okrepcevalnici sem vsaj malo popil, nekje tudi pojedel kos jabolka, banane, vmes uzival v zvokih razlicnih ansamblov
, glasnih navijacev... Na 20 km sem srecal Zdravka, s katerim sva prijetno pokramljala, no kmalu za tem pa me je zacelo zvijati. Tempo mi je pocasi - 5.05, 5.10, 5.15...a vztrajno padal...
do koncnih 5.30. Vmes je bilo sicer nekaj casa malo bolje, pa vendarle sem takoj vedel, da to ni to. Vzdusje v zadnjem kilometru pred ciljem je bilo naravnost noro
. Res samo prve, sledila je namrec se druga
, pa tudi tretja...

, tako te pa v Berlinu še videl nisem