- 17 Maj 2009, 18:40
Dolgočasna proga?!
Ko sem tekel drugi krog sem šele lahko prav užival v teku (čeprav so me noge že močno bolele). Ni bilo množic, ki te stalno prehitevajo ali pa moraš kar nekaj časa porabiti, da koga prehitiš in lahko se ukvarjaš sam s seboj. (krepiš duha in voljo)
Opazil sem ker nekaj štorkljinih gnezd. Ko sem tekel mimo enega me je ravno pozdravljala z iztegovanjem ene noge in enega krila.
Tek mimo pšeničnega polja brez vetra bi bil veliko bolj dolgočasen.
Bravo, popaj!
Dobro si to napisal in to je bistvo teka, da se posvetiš samu sebi in tečeš predvsem za sebe in opaziš stvari, ki jih verjento, če bi se po isti cesti peljal z avtom, nikoli ne bi.
Ko sem tekel drugi krog sem šele lahko prav užival v teku (čeprav so me noge že močno bolele). Ni bilo množic, ki te stalno prehitevajo ali pa moraš kar nekaj časa porabiti, da koga prehitiš in lahko se ukvarjaš sam s seboj. (krepiš duha in voljo)
Opazil sem ker nekaj štorkljinih gnezd. Ko sem tekel mimo enega me je ravno pozdravljala z iztegovanjem ene noge in enega krila.
Tek mimo pšeničnega polja brez vetra bi bil veliko bolj dolgočasen.
Bravo, popaj!
Dobro si to napisal in to je bistvo teka, da se posvetiš samu sebi in tečeš predvsem za sebe in opaziš stvari, ki jih verjento, če bi se po isti cesti peljal z avtom, nikoli ne bi.

, ki so mi jo dali moji navijači, kar se je kasneje izkazalo za odlično potezo. Namesto, da bi mi šlo slabše, mi je šlo zahvaljujoč Koka-koli bolje in tako sem do 30 km celo rahlo povečeval tempo in prehiteval tekmovalce, kar se mi redko zgodi. Potem je tempo nekako padel, vendar nisem nikoli hodil (razen na okrepčevalnici nekaj metrov) in brez težav prišel do cilja, kjer sem mislil, da sem osvojil 40-50 mesto. Potem pa šok (pozitiven), dosegel sem uvrstitev med prvih dvajset oz. skoraj "stopničke" v svoji kategoriji, kar je bilo povsem nepričakovano. Se mi je zdelo, da sem v drugem srečeval malo tekmovalcev (prehitel sem 5-10 tekmovalcev, edino Uroš me je prehitel s takim tempom kot da bi šele tekel svoj prvi krog
).
in naju rešil...
, tako, da sem iz tekme v tekmo zmeraj manj konkurenčen...očitno sem dosegel mejo v vzdržljivosti oziroma hitrosti teka preko katere zaenkrat nikakor ne morem

. Na 11 km smo prehiteli TurboRomana, ki je imel probleme, slabost (iz pete dal v drugo in jo počasi mahal proti cilju). Tam nekje na 17 km nas je rešil brzovlak z ZdravkoC-jem na čelu in četico TF-jevcev okoli njega. Malo zabave in slikanja na progi je prišlo zelo prav. Prav tako vzkliki, držite lopova, ki nam je ukradel fotoaparat. Navijači ob progi so malo čudno gledali