- 25 Avg 2009, 15:02
Saj se ni treba zdaj gor na to obesit, pa ne leti nate, če to misliš, govorim na splošno, sicer sem sama videla, da je imel dečko spredaj dvojko, kar je pomenilo, da je imel namen teči v drugi skupini, za lani tudi vem za Tomaža, da kasneje ni imel časa teči. Vzeto na znanje, nikomur se ni treba oravičevati, če pač teče tako kot teče. Zakaj neki? Napisala sem to, kar je zmotilo mene lani, ko sem bila prvič na stadionu, in nekatere letos. Sama tega niti nisem toliko opazila. Kot tudi nisem opazila sonca, ki je začelo nažigati, sem bila sama s sabo čisto v redu zaposlena. Skupine itak ne moreš narediti homogene, saj konec koncev nismo na svetovnem ali kakem drugem prvenstvu, da bi morali skozi kvalifikacije in bi potem odločal fotofiniš. Sem rajši čisto turistični tekač.
Pa še nekaj smo komentirali, mi v prvi skupini se še na start nismo znali postaviti, oni v zadnji so pa točno vedeli, v čem je finta. Ko bomo veliki, bomo tudi mi tako strumno stali na startu in si "merili pulz"
Pa še nekaj smo komentirali, mi v prvi skupini se še na start nismo znali postaviti, oni v zadnji so pa točno vedeli, v čem je finta. Ko bomo veliki, bomo tudi mi tako strumno stali na startu in si "merili pulz"

Miganje je naravni antidepresiv.