Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Saj se ni treba zdaj gor na to obesit, pa ne leti nate, če to misliš, govorim na splošno, sicer sem sama videla, da je imel dečko spredaj dvojko, kar je pomenilo, da je imel namen teči v drugi skupini, za lani tudi vem za Tomaža, da kasneje ni imel časa teči. Vzeto na znanje, nikomur se ni treba oravičevati, če pač teče tako kot teče. Zakaj neki? Napisala sem to, kar je zmotilo mene lani, ko sem bila prvič na stadionu, in nekatere letos. Sama tega niti nisem toliko opazila. Kot tudi nisem opazila sonca, ki je začelo nažigati, sem bila sama s sabo čisto v redu zaposlena. Skupine itak ne moreš narediti homogene, saj konec koncev nismo na svetovnem ali kakem drugem prvenstvu, da bi morali skozi kvalifikacije in bi potem odločal fotofiniš. Sem rajši čisto turistični tekač.
Pa še nekaj smo komentirali, mi v prvi skupini se še na start nismo znali postaviti, oni v zadnji so pa točno vedeli, v čem je finta. Ko bomo veliki, bomo tudi mi tako strumno stali na startu in si "merili pulz" :wink:
No, malo je bila tudi moja krivda, da sem na prijavi dala napačno številko nekaterim,ki so se prijavili kar na teku samem.
Ste vsi naenkrat pridrveli na prijavno mesto in sem se malo zmedla :oops: . Oprostite!

Vendar sem z veseljem ustregla vsem, ki so prosili, da bi štartali malo prej zaradi sobotnih družinskih obveznosti, teka na Bledu, službe, dela na kmetiji.... Veste kaj, zame je car tisti, ki vstane ob 04.00, da porihta živino, gre ob 06.00 od doma, da pride na tekmo, odteče v prvi skupini, namesto v četrti (kamor ve, da spada) in odšiba nazaj na kmetijo, kjer namesto njega nihče ne postori potrebnega.... :laola

Preverjeno pa tisti, ki so analizirali še pozno popoldne, niso imeli želja po zgodnejšem štartu :D

In zagotovo nihče od hitrih ni štartal v počasnejši skupini zato, da bi se iz počasnih norca delal. ZAGOTOVO NE!!! Taki pa niso forumovci...
Vreme napisal/-a:enega sem celo najprej sam prehitel, pol pa me je nazaj, a njega ne štejem, ker je delal intervale :lol:

Sem danes lahko preštela njegove boleče mišice na vrhu Rožnika :wink:
Meni je prva skupina bila daleč najbolj seksi; vesoljci gor al dol :P
Slike pričajo o tem in lahko vam samo odkrito zavidamo :mrgreen:

Mogoče ideja za drugo leto:
Podelitev posebnega priznanja (medalje?-ker so bile res ful šminkerske :clap: ) tisti/tistemu, ki se najbolj približa povprečnemu času...
Torej letos je povprečen čas žensk 52:41.8 in dobitnica te prestižne nagrade bi bila Loni :--
Pri moških pa 47:10.9 in dobil bi Andrej
:laola
Lepo je bilo
-mene so vsi prehitevali in pasalo mi je malo vetra
-naslednjič nekaterim vrnem :--
-predviden čas sem dosegel že dva kroga pred ciljem
-ni mi jasno, kaj vas je motilo :D

Fajn je bilo, ko je Laufer prevzel mikrofon in sem bil na tekočem z rezultati. TF prostovoljci so garali na in ob progi. Matjaž je fotkal in navijal ... Sonce je žgalo in jaz sem vedel samo to, da do cilja bom prišel, pa kakorkoli se na ultra obrnejo ti krogi :wink:

Sem pa pogrešal par fac iz TF :shock:
ZdravkoC napisal/-a:

Najboljša izjava današnjega dne. Zdravko, ti si res faca.
ZdravkoC napisal/-a:-predviden čas sem dosegel že dva kroga pred ciljem

:rol: :clap:

Evo, Zdravko, tu te pa premagam. Sama sem predviden čas dosegla že ... 4 kroge pred ciljem. :lol:
Da ne govorimo o tem, kdaj že sem dosegla čas MatjažaV. :rol:
ZdravkoC napisal/-a:Lepo je bilo
-mene so vsi prehitevali in pasalo mi je malo vetra
-naslednjič nekaterim vrnem :--
-ni mi jasno, kaj vas je motilo :D

Fajn je bilo, ko je Laufer prevzel mikrofon in sem bil na tekočem z rezultati. TF prostovoljci so garali na in ob progi. Matjaž je fotkal in navijal ... Sonce je žgalo in jaz sem vedel samo to, da do cilja bom prišel, pa kakorkoli se na ultra obrnejo ti krogi :wink:

Sem pa pogrešal par fac iz TF :shock:

:laola :laola
Cela družina se je nasmejala.
Čeprav se povsem strinjam s pio in grbom, kdor ima službo ali drugo resno delo za konec tedna, je lahko izjema tudi na taki prijateljski tekmi.
Ker to Tf10ka je in gre prauvzaprav za ekshibicijsko tekmo, čeprav je nekateri redki posamezniki predvsem iz četrte skupine niso vzeli za tako.
Saj je bilo nekaj govora o sloganu na majicah; kakšen je že?
Verjamem pa da ni do smeha nekomu počasnejšemu v katerikoli skupini, ko ga prehitevajo mnogo bolj zmogljivi.

Lani sem napačno in ravno obratno predvidel čas ene ure, letos pa petdeset minut. Zgodilo se je seveda ravno obratno. Lani sem bil tako močno nadležen za tekače v prvi skupini in mi je bilo neprijetno, ker sem vedel kako so se počutili, ko sem besno in na koncu moči švigal mimo. Zato sem lani tekel po drugi progi in še malo vijugal, kadar mi je kdo z vso resnostjo pojasnjeval, da je notranja proga krajša. Seveda je.
Ker nismo na nekem prvenstvu, ne svetovnem profesionalnem, ne evropskem amaterskem, sem tekmo vzel kot tekmo in ne postavljanje osebnega rekorda za vsako ceno. Gtovo sem izgubil dve minuti in še dve, ker sem se ustavljal in pil vodo ter v počasnem teku klepetal z znanci in navijači, ki jih je bilo lani pravzaprav malo več.
Zato sem tekmo lani končal z dobrim občutkom, da je še nekaj minut rezerve.

Dejansko je neprijetno biti prehitevan, zato sem lani raje prehiteval po desni in nisem trmoglavil na prvi progi, ki je bila nekaj časa zelo zasedena. Po desetih krogih se zadeva precej zvetri a je tudi takrat zelo moteče, če nekdo prehiti počasnejšega tekača za več krogov. Ker to pomeni neprimerno izbiro skupine.

Ampak, ker se gremo prijateljske teke in to večina razume, lahko pogledamo skozi prste nekomu, ki ima neodložljive obveznosti. Najsi bo to nepopustljiv šef v službi, družina ali domače živali. Tega nit ežko razumeti, saj smo predvsem rekeativci, ki tečemo zaradi zdravja, dobrega počutja in dobre volje.

Zato ni potrebno jamrati. Lahko pa se zmenimo za enoten štart in štarta na prvi progi najhitrejša skupina s časom pod pol ure, na drugi progi tisti s časom do 40 minut, in tako naprej do šeste/osme elipse. Jaz bi bil rad na deveti progi in prosim, če mi jo društvo goljufivih županov in mafijski gradbeni lobi postavita. Saj bo še kak nov stadion?
tudi jaz sem prehiteval in tudi drugi so mene prehitevali v moji skupinni tako, da sem v končnem seštevku plus in minus krogov na pozitivni nuli. :mrgreen:
Me je pa pozitivno presenetila loni, ki je odtekla taktično zelo dober tek. :clap:
Seveda je bilo tudi najboljše "norce" z užitkom gledati in sem se čudil od kod njim taka eleganca, ampak zgleda, da bom moral še veliko žgancev pojesti, da bom prilezel na čas pod 50 min. :mrgreen:
Tudi jaz bi se zahvalil vsem organizatorjem (še posebej pa Taetu in Erotu) za ta dogodek, ki je bil res odlično organiziran in tudi sponzoriran.
Ob približno enakem napovedanem času sem sem imel lani najslabši napovedani čas v tretji skupini, letos pa pa drugega najboljšega v drugi skupini. Lani nisem bil zadnji, letos pa mi tudi ni uspelo biti drugi.
Kljub temu sem bil s tekom zadovoljen. vodna "Šerpa" Tae in navijanje Kustusa, Loni, ObijaVK, MatjažaV z fotoaparatom: Lauferja in drugih, mi je kljub vročini dalo krila, da sem svoj napovedani čas dosegel šele trčetert kroga pred ciljem.
Vmes sem imel obveznosti, tako da tahitrih dveh skupin nisem videl. Sva se pa s Sončko vrnila na pospravljanje stadiona, razglasitev in analizo. In ni nama bilo žal.
Tudi nekaj fotk bom še obesil. Morda "že" danes. Predvsem iz teka prve skupine.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA