- 28 Sep 2008, 15:26
Organizacija dobra, tekačev nadpovprečno. Vreme je bilo za tek idealno, za čakanje na razglasitev rezultatov pa ne najboljše.
Sam sem tekel zelo slabo. 9 dni zaradi bolezni nisem pretekel niti metra in to se je krepko poznalo. Tudi danes še nisem bil čisto zdrav in na antibiotikih. Smrkel se mi je nabiral v grlu in mi zapiral dihalno pot, tako da sem težko dihal. Poleg tega pa mi proga ni nič kaj pisana na kožo. Sem samo čakal da bom že enkrat v cilju. Nekako sem se le privlekel do cilja.
Gorenjski pokal in slovenski pokal sta s to tekmo zaključena.
Hvala za dobro družbo in LP,
Bojan
Sam sem tekel zelo slabo. 9 dni zaradi bolezni nisem pretekel niti metra in to se je krepko poznalo. Tudi danes še nisem bil čisto zdrav in na antibiotikih. Smrkel se mi je nabiral v grlu in mi zapiral dihalno pot, tako da sem težko dihal. Poleg tega pa mi proga ni nič kaj pisana na kožo. Sem samo čakal da bom že enkrat v cilju. Nekako sem se le privlekel do cilja.
Gorenjski pokal in slovenski pokal sta s to tekmo zaključena.
Hvala za dobro družbo in LP,
Bojan
tako, da smo gorenjskega komplet odtekli.
lačnih pa se je taka nevšečnost zgodila, pa saj Domicelj tud poje da po novem letu boljše bo...
zato lahko oprostimo tudi kakšno tako, katera se lahko zgodi med vsemi pripravami in organiziranjem prireditev.
no pol pa pridemo tja do okrepčevalnice - laškega
ni blo, pa še čudno so me gledal
ma je za dušo tole blo za pogledat, tempo pa že bolj normalen, mislim običajen zame, pa še vedno hitrejši kot pred meseci
kar nekaj časa tečeva potem z Darcy em proti zadnjim km, saj je blizu nas zadaj kar velika skupinca ga gonila
nekaterimi spet spoznali, kakšno rekli in
sej kakšni so se s pomočjo pol zagreli, Svetla točka so bile TRŽIŠKE STRELE, ki so poleg SVOJIH tut nas DRUGE spodbujale samodejno -
v zadnjih parih kilometrih pa me je kar "lepo pobralo". Pritekel v cilj, izboljšal lanski rezultat, nimam pripomb nadsvojim tekom. Potem smo pa še župco pojedli in kakšnega spili
in malo podebatirali z znanimi obrazi s foruma. skratka bilo je lepo.