Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Organizacija dobra, tekačev nadpovprečno. Vreme je bilo za tek idealno, za čakanje na razglasitev rezultatov pa ne najboljše.

Sam sem tekel zelo slabo. 9 dni zaradi bolezni nisem pretekel niti metra in to se je krepko poznalo. Tudi danes še nisem bil čisto zdrav in na antibiotikih. Smrkel se mi je nabiral v grlu in mi zapiral dihalno pot, tako da sem težko dihal. Poleg tega pa mi proga ni nič kaj pisana na kožo. Sem samo čakal da bom že enkrat v cilju. Nekako sem se le privlekel do cilja.

Gorenjski pokal in slovenski pokal sta s to tekmo zaključena.

Hvala za dobro družbo in LP,

Bojan
Uporabniški avatar
 RoKo
1 98 Ambrožič Bojan 1989 Tekaški forum 00:42:20.4 00:00.0 40

Me res zanima, kako si se vlekel v cilj. :lol: S tem časom.

Ne smeš biti nezadovoljen sam s sabo. Na hitro sem preletel uvrstitve, šlo ti odlično.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 28 Sep 2008, 15:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
ja kr lep nedeljski tek, ki je meni bolj služil kot trening za LM 42, in moram rečt, da sem se od mojega predhodnika in soimenjaka zares VLEKEL, saj rezultat nad 50 min to tudi kaže

LP Bojan :wink:
Uporabniški avatar
 RoKo
Tudi jaz nekaj čez 50:00 (50:12:40)
Uporabniški avatar
 samostojni
No zdaj smo pa še zadnjega pretekli :lauf: tako, da smo gorenjskega komplet odtekli.
Nas je vreme kar primerno gostilo, pot do prireditve je bila dobro označena, parkiranje skoraj ob startni liniji, ma kaj še želiš si lahko,... :lol: :lol:
Mogoče poleg naravnih toaletnih placov :wc: :oops: :oops: :oops: problemi pri dekleti malo večji, tudi na moškem oddelku bila gužva kot pri zobarju.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , je bila tole ena težavca, če si se moral prazniti :lol: :wc: , pa na koncu se je malce pri kruhu zataknilo, k se nož ni takoj našel, mogoče nas je blo preveč :laola :piti: lačnih pa se je taka nevšečnost zgodila, pa saj Domicelj tud poje da po novem letu boljše bo... :juhuhu: :nono: zato lahko oprostimo tudi kakšno tako, katera se lahko zgodi med vsemi pripravami in organiziranjem prireditev.

Najbrž bo Janez kolovodja tega kaj spisal in povedal :?: :!: :?:

Skratka začel smo spet hitro prehitro, je cajt mi 3:30 kazal na 1 km :shock: pa pol tja do 4tega še zmeri pod 4minutami povprečno :juhuhu: :clap: no pol pa pridemo tja do okrepčevalnice - laškega :beer: ni blo, pa še čudno so me gledal :shock: :shock: , tam se pa razgled pokaže na naše prekrasne gore nekaj zasneženih že dobro, tudi Storžič belo kapo je imel, :rol: ma je za dušo tole blo za pogledat, tempo pa že bolj normalen, mislim običajen zame, pa še vedno hitrejši kot pred meseci :cast1: kar nekaj časa tečeva potem z Darcy em proti zadnjim km, saj je blizu nas zadaj kar velika skupinca ga gonila :lauf: moj srce pa tud nad 200 na uro, mislim na minuto :oops: :oops: :shock: :? sej to ni normaln, za kakšnega najbrž, men pa še kar giblje.
No cilj se je pribljiževal dokaj hitro, tako da je pokazalo pod pol min pod 48 minutami, še kakšnega smo dohiteli pa skozi cilj, tam pa kot še vedno TIMING POLJANE :hack: :hack: tapkajo naše cifre pa vnašajo naše dosežke ma so res od sile,
pa Jure z MAXXIMUMa nam z veseljem nalival je :drink :piti: :beer: z ENERGY DRINKOM, da povrne moči porabljene. Če so pa mišice nagajale :cry: pa ICE POWER se je prodajalo.
Da se OMLETE vedno dobijo z SRCEM narejene, to sploh ni za pomislit da jih nebi bilo - HVALA LEPA tudi BON za jesti se je dobro pojedel.
:piti:
Skratka dobrodošli so bili TUŠI, :clap: da se je sol sprala in koža omehčala, še sonce se je prikazalo in svojo moč pokazalo.
Smo se z :TF) nekaterimi spet spoznali, kakšno rekli in :beer: spili, pa se proti domu odpeljali.

Se pa kje spet srečamo, aja spodbujanje s strani neudeležencev je bilo :--( sej kakšni so se s pomočjo pol zagreli, Svetla točka so bile TRŽIŠKE STRELE, ki so poleg SVOJIH tut nas DRUGE spodbujale samodejno - :cast: :juhuhu: :cast1: le tako naprej, k bi vedli kolk to pomaga :lol: :rol:
No naj bo dost . da nav muskelfibra na zapestju
Uporabniški avatar
 Radolca
odvil se je 2.tek orenjskega glasa. če se ne motim, je bilo letošnje vreme proti lanskemu (mislim da je bilo lani ker šmentano vroče) za tek idealno. tudi jaz, kot je Samostojni za sebe napisal, sem začel prehitro in s takim tempom nadaljeval do 5-ega kilometra, pol me je pa začelo "mal pobirat". a sem kljub temu Samostojnemu skoraj dihal za ovratnik. ampak samo skoraj Slika v zadnjih parih kilometrih pa me je kar "lepo pobralo". Pritekel v cilj, izboljšal lanski rezultat, nimam pripomb nadsvojim tekom. Potem smo pa še župco pojedli in kakšnega spili :toast: in malo podebatirali z znanimi obrazi s foruma. skratka bilo je lepo.
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Živjo

Najprej se vsem tekačem in tekačicam 2. Teka Gorenjskega glasa najlepše zahvaljujem za udeležbo.

Res se nam je malce zataknilo, ker je zmanjkalo kruha, ampak verjemite, da je težko vse do potankosti uskladiti in splanirati.

Obsežno fotogalerijo našega fotografa Rožleta Bregarja najdete na
http://g-glas.kloc.org/index.php?action=show&folder=031

Gorenjski pokal je s tem zaključen, vsi tekači in tekačice, ki ste pretekli vsaj pet tekov prejmete še uporabno praktično darilo. Kje in kdaj boste prevzeli darilo boste obveščeni po pošti oziroma spremljajte spletne strani www.klub-trmastih.si

Se vidimo, ko tečemo

Športni pozdrav

Janez
Uporabniški avatar
 AVI
...takole na hitro.....lepo organizirana tekma....z rezulatom in tekom izredno zadovoljen, saj je letelo ko "hudič" no v primerjavi z Bojanom A. sem se verjetno vlekel ko "hudič" .... :lol: :lol: :lol: .....no v glavnem v kategoriji dosegel 2. mesto :D :D
 tržiška strela
najlepša hvala za čestitke naši navijaški skupini tržiških strel.

MI SMO Z VAMI! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA