Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

janezu
za vikend nas je v tržiču zbral uroš f.z namenom,da nas popelje na nekoč dokaj priljubljen (tekma) krog 10 tržiških vrhov, ki poteka iz tržiča preko dobrče.prevala na begunjščico,spust na zelenico,pa vzpon na vrtačo, dol do ljubelja in gor na košutico(babo),preko hanžekovega sedla na vel.vrh, prečenje grebena košute do košutnikovega turna,spust do sp.dolge njive, preko stegovnika,javornika na storžič,spust na malo polano in kot 10.tolsti vrh,sledi še dolg spust v tržič. odlična družba,dobra zasedba (jan-jan,boni uroš,janezu - vsi smo uspešno opravili že z GM4O extrem,K24,Županovih 100) smo si bili na koncu enotni,da je 10tržiških najlepši in najtežji krog. klub nekaj neviht , morkih in spolskih skal večjih težav nismo imeli in po manj kot 24-tih urah smo v tržiču :drink sledi še gps zapis. priporočam obisk LP ju
Uporabniški avatar
 marcy
Že ko berem, se utrudim :clap: .
Bravo, to je res lepa tura. Kar šest čudovitih dvatisočakov, proti koncu Storžič.. Čestitam za doseženo! Prav zanimivo bo pa slišat koliko višinskih metrov vzona je v vašem podvigu? Najbrž kar krepko preko 5000m.
:laola
 marjan
No, naj še tukaj isto napišem :)

Bravo fantje :laola :laola :laola

Čeprav je nisem zaključil, preklemansko dobro vem, kako je težka. :D

Res je legendarna pot in spomin nanjo je še živ ... :wink:

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 zvone
Bravo fantje!

Iskrene čestitke!
Lep navdih za nas ostale, ki še nismo opravili s to zahtevno in atraktivno turo.
Hitro regeneracijo in še naprej uspešno sezono vam želim!

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
 večno mlad
Čestitam tudi jaz. Dejte mi povedat, ob kateri je najboljš za štartat. Se zna zgodit, de se bo zgodil tut u moji režiji, ker mi že sline dol tečejo.
Uporabniški avatar
 Cveto
Tudi mene močno mika, da bi s to potjo opravil letos.
tko, da bi šel z veseljem zraven, če se najde kdo.

Lp Jure
Bi se lahko zmenil. Zdej je tud ponoč toplo in ni treba velik opreme s sabo. Nekej logistike z vodo. Pol od petih ur teka naprej pa le še boj s samim s sabo. Noro ekstremno težak tek- če že samo pomislim kako daleč je čez Košuto.
Uporabniški avatar
 marcy
Jaz bi šla tud zraven, ampak s samimi t' pravimi si skoraj ne upam :oops: . Sem zelo dobro pripravljena, ampak vseeno si ne bi upala za vsako ceno štartat za vami. Če se držim svojega tempa, potem gre, fantje pa bi me znali potegnit in potem ... morda ne bi šlo več :( . Mi je vseeno če hodim sama, ker pot poznam, ampak ponoči pa za nobeno ceno :!: . Sicer bi me blo najbrž tako strah, da bi bila na cilju pred vsemi :lol: . Bom našla rešitev, bom :arrow:
 uros feldin
Ko berem prispevke na poročilo, ki ga je objavil JanezU o naši letošnji uspešni ponovitvi Tržiških 10 ali popularno T 24, bi rad še enkrat poudaril, da je to zanesljivo najbolj zahtevna časovno limitirana proga pri nas. Zato vse, ki jih mika se spopasti s tem izzivom, pozivam naj se ojunačijo, ker je to prava tekma s progo in s samim seboj.

Če kdo rabi kakršnokoli informacijo, sem vam na voljo, Uroš.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA