-  06 Jul 2009, 14:22

za vikend nas je v tržiču zbral uroš f.z namenom,da nas popelje na   nekoč dokaj priljubljen (tekma) krog 10 tržiških vrhov, ki poteka iz tržiča preko dobrče.prevala na begunjščico,spust na zelenico,pa vzpon na vrtačo, dol do ljubelja in gor na košutico(babo),preko hanžekovega sedla na vel.vrh, prečenje grebena košute do košutnikovega turna,spust do sp.dolge njive, preko stegovnika,javornika na storžič,spust na malo polano in kot 10.tolsti vrh,sledi še dolg spust v tržič.  odlična družba,dobra zasedba (jan-jan,boni uroš,janezu - vsi smo uspešno opravili že z GM4O extrem,K24,Županovih 100) smo si bili na koncu enotni,da je 10tržiških najlepši in najtežji krog. klub nekaj neviht , morkih  in spolskih skal večjih težav nismo imeli in po manj kot 24-tih urah smo v tržiču   sledi še gps zapis.   priporočam obisk  LP ju
  sledi še gps zapis.   priporočam obisk  LP ju

sledi še gps zapis.   priporočam obisk  LP ju
  sledi še gps zapis.   priporočam obisk  LP jupočitek je pol treninga

. Sem zelo dobro pripravljena, ampak vseeno si ne bi upala za vsako ceno štartat za vami. Če se držim svojega tempa, potem gre, fantje pa bi me znali potegnit in potem ... morda ne bi šlo več
 . Sem zelo dobro pripravljena, ampak vseeno si ne bi upala za vsako ceno štartat za vami. Če se držim svojega tempa, potem gre, fantje pa bi me znali potegnit in potem ... morda ne bi šlo več   . Mi je vseeno če hodim sama, ker pot poznam, ampak ponoči pa za nobeno ceno
 . Mi je vseeno če hodim sama, ker pot poznam, ampak ponoči pa za nobeno ceno   . Sicer bi me blo najbrž tako strah, da bi bila na cilju pred vsemi
 . Sicer bi me blo najbrž tako strah, da bi bila na cilju pred vsemi