Ja,Tini mislm, da si mi bil kr malo fouš-zato me pa net ni takoj gor spustu. Počasi se boš mogu navadit,da sem zdej jst tudi ponoč tu.
Čeprav nisem tekla, je bilo tako, kot še vedno do sedaj na vsakem teku, ki ga je organiziral kakšen-i član-i TF ful fajn.
Že v Kamniku sem na biciklu prehitela oranžnega -slona.
Svoj višek adrenalina sem nato nekoliko sprostila med samo vožnjo proti zbornemu mestu, kjer sta tokratno vlogo zajčkov prevzela runnner&dedič.
Parkirat sem pa tud mogla v stilu, saj me je na parkingu pričakalo že kar lepo število članov TF.
Nekaj je bilo povsem novih obrazov. Itak, se bodo sami pofočkali-upam.
Tukaj velja samo opozorilo
Staši-ne veš kaj zamujaš!!!!!
Ker vreme ni najbolje kazalo, so se odločili, da bodo čimprej štartali. Kot se spodobi za prave organizatorje, je Nataša do potankosti obrazložila potek trase.
Pol so pa krenil-kako lepa "kača" tekačev se je vila. Le jaz "kripel" sem ostala tam sama.
Ker se pri gondoli ne zanjo it turizma, sem se odločila, da pač pogledam kako je z omenjeno zadevo na Kraljevem hribu. 300m-a to bom pa že zmogla-če ne drugač,pa malo zobke stisnt.Povsem pa ne bomo lenaril. Ko sem ravno dobr prisopihala do koče, me je klical oranžni slon in sporočil, da se mi bo pridružil.
Na Kraljevem hribu je zelo lepo in mirno, v samem zelenju. Samo prijaznosti in nasmeha, pa v te krajih očitno ne poznajo. Gospa mi je s težavo postregla kavo z mlekom, ker za kapučino itak še nikol slišal verjetn niso.
Ob kveanju s slončkom je ura minila kot bi trenil in že sem morala skoraj tečt nazaj, ker sem imela v nahrbtniku kar lep nabor avtomobilskih ključev.
Prva sta v cilj pritekla, ja kdo drug mislt, koker Fotr-glava družine in seveda kot se zanjga spodobi si je našel dobro družbo,hkrati tudi motivacijo,Aljo.
Počasi so začeli prihajati še drugi.
Ker ni bilo več ne vem kakšne vročine smo se hitro odpravili v Kamnik na ano-lizo v mestno kavarno. In kot je dejala naša gostiteljica na nekaj dobrega,sladkega. Tistim ta potrebnim, mislim sladkobe

,je takoj padla v uč Vroča ljubezen.
Tako kot se spodobi za ano&lizo, sta minili ob obilici dobre volje, smeha in čveka o tem in onem.
Suljivo se mi je mudilo domov

Ja seveda, da lahko zdaj med prvimi napišem poročilo(Fotr je še sedu za mizo takrat,tko, da upam, da mi porata).
Skratka hvala Nataši za uspešno organizacijo teka in popestritev popoldneva, nam "kriplom".
O teku,bodo pa drugi še kaj napisal.
Skratka bilo je lepo.
Aja, pa še to, Hermesovi fantje, lepo vas je bilo spoznat, pa upam, da kdaj tud še kaj odtečemo skupaj.Pol bomo pa vidl, kdo bo prvi na hribu