Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pozdrav!

No, pa sem pripedaliral domov. :) Sele v garazi mi je postalo jasno zakaj sem bil tako hitro doma. Peljal sem se v nekoliko visji prestavi, kot ponavadi. :)
Moja malenkost se je malo obirala pri odhodu in tako sem zamudil trening. :( Barb je samevala na kraljevem hribu, pa sva malo pocvekala in potem je ze bil cas za sprejem prvih tekacev. Vsi po vrsti so bili lepo oznojeni in nasmejani. No, malo so se lovili sapo, saj je na tistem parkiriscu res nekam redek zrak. :-) Skratka, bilo je lepo videt toliko foruma na kupu. Nta je tole dobro speljala. No, vec o teku ter Ani in Lizi bodo povedali pa drugi.

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Barb
Ja,Tini mislm, da si mi bil kr malo fouš-zato me pa net ni takoj gor spustu. Počasi se boš mogu navadit,da sem zdej jst tudi ponoč tu.

Čeprav nisem tekla, je bilo tako, kot še vedno do sedaj na vsakem teku, ki ga je organiziral kakšen-i član-i TF ful fajn.

Že v Kamniku sem na biciklu prehitela oranžnega -slona.

Svoj višek adrenalina sem nato nekoliko sprostila med samo vožnjo proti zbornemu mestu, kjer sta tokratno vlogo zajčkov prevzela runnner&dedič.
Parkirat sem pa tud mogla v stilu, saj me je na parkingu pričakalo že kar lepo število članov TF.
Nekaj je bilo povsem novih obrazov. Itak, se bodo sami pofočkali-upam. :oops:
Tukaj velja samo opozorilo Staši-ne veš kaj zamujaš!!!!! :!: :roll:

Ker vreme ni najbolje kazalo, so se odločili, da bodo čimprej štartali. Kot se spodobi za prave organizatorje, je Nataša do potankosti obrazložila potek trase. :cast1:
Pol so pa krenil-kako lepa "kača" tekačev se je vila. Le jaz "kripel" sem ostala tam sama.
Ker se pri gondoli ne zanjo it turizma, sem se odločila, da pač pogledam kako je z omenjeno zadevo na Kraljevem hribu. 300m-a to bom pa že zmogla-če ne drugač,pa malo zobke stisnt.Povsem pa ne bomo lenaril. Ko sem ravno dobr prisopihala do koče, me je klical oranžni slon in sporočil, da se mi bo pridružil.
Na Kraljevem hribu je zelo lepo in mirno, v samem zelenju. Samo prijaznosti in nasmeha, pa v te krajih očitno ne poznajo. Gospa mi je s težavo postregla kavo z mlekom, ker za kapučino itak še nikol slišal verjetn niso. :shock: :shock:
Ob kveanju s slončkom je ura minila kot bi trenil in že sem morala skoraj tečt nazaj, ker sem imela v nahrbtniku kar lep nabor avtomobilskih ključev.
Prva sta v cilj pritekla, ja kdo drug mislt, koker Fotr-glava družine in seveda kot se zanjga spodobi si je našel dobro družbo,hkrati tudi motivacijo,Aljo.
Počasi so začeli prihajati še drugi.
Ker ni bilo več ne vem kakšne vročine smo se hitro odpravili v Kamnik na ano-lizo v mestno kavarno. In kot je dejala naša gostiteljica na nekaj dobrega,sladkega. Tistim ta potrebnim, mislim sladkobe :P :wink: ,je takoj padla v uč Vroča ljubezen.
Tako kot se spodobi za ano&lizo, sta minili ob obilici dobre volje, smeha in čveka o tem in onem.
Suljivo se mi je mudilo domov :D Ja seveda, da lahko zdaj med prvimi napišem poročilo(Fotr je še sedu za mizo takrat,tko, da upam, da mi porata). :juhuhu:
Skratka hvala Nataši za uspešno organizacijo teka in popestritev popoldneva, nam "kriplom".
O teku,bodo pa drugi še kaj napisal.

Skratka bilo je lepo.

Aja, pa še to, Hermesovi fantje, lepo vas je bilo spoznat, pa upam, da kdaj tud še kaj odtečemo skupaj.Pol bomo pa vidl, kdo bo prvi na hribu :P
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

Ja, kar lep tek je bil danes.
Glede na to, da je bila ura zacetka se kar zgodna jo je bilo treba popihati iz sluzbe malo prej kot obicajno. Se kratek postanek v Kranju, kjer mi Lojze dostavi Lonely planet za Staso in pozabljene kljuce od Alje iz "teka okoli Brda analize" in ze gremo lagano in sportski proti kamniskim alpam :) .
18.00 - parkirisce pod Veliko Planino. Bezbroj osebkov TF in njihovih vozil ,predvsem standardnih, videno je tudi nekaj novih obrazov. Nta nas pocasi pregrupise v dve grupi, krajso in daljso in pocasi startamo. V moji grupi,t.i "daljsi" nas je po spominu teklo kak slab ducat tekacev. Proga je kar idealna - na zacetku par km vzpona, pol mal spusta in za finale se ravnica, tako, da pokrijes prakticno vse. :) Pred ravnico Nta organizira se okrepcevalnico, pol pa pocasi nazaj proti startnemu punktu, kjer se dobimo z preostankom ekipe. Recemo eno, ali dve, se preoblecemo in brz na analizo v gradsko kafano v Kamnik. No, z personalom tudi tokrat nismo imeli posebne srece, kar nam je pocasi ze v navadi. Mozakar, ki nam je stregel se je verjetno te vescine ucil v Crni Gori.
Anyway, do zeljenih napitkov smo vendarle prisli, tudi do gibanic in "kao" sendvicev, tako, da je regeneracija uspela.

Se vidimo na nasljednih tekih, z nekaterimi ze to soboto v Zagorju!
Nta - dobr si tole zorganizirala! :)

LpTini
Uporabniški avatar
 Fotr
Sem mislil, da bi šele zjutraj strnil vtise s teka v Kamniški Bistrici, ampak se bojim, da bi kaj pozabil.
Na parkirišče sem prišel bolj zgodaj tako, da nisem opazil nobenega forumca in sem šel malo do žičnice se pozanimat kako je kaj z vožnjo v gondoli. Ko sem dobil prospekt, sem se vrnil nazaj na zborno mesto, kjer mi je že od daleč pomahala Nataša. Moram reči, da zelo dobro izgleda in človek ji ne bi prisodil, da jo daje bolezen in kašelj. Sčasoma se je nabralo okoli 25 forumcev in forumovk, debata pa se je že razvila kot za analizo. Runner je držal besedo in pripeljal dediča Jana in sodelavce iz Hermes-Softlaba, ki so odlični tekači in fejst fantje. Kot so pozneje povedali trenirajo že ob 6.00 uri zjutraj na PST. Vesel sem bil tudi Mojcej, ki tudi dobro zgleda, samo malo bleda se mi je zdela, a bo to nadoknadila v bližnjem obisku obale. Nataša se mi je kar malo smilila, prvič zato, ker jo je skrivilo pri vsakem kašlju, drugič pa zato, ker bi tako rada tekla dolgi tek, pa ji telesne razmere in okoliščine tega niso dovoljevale. Kljub vsemu je dostavila vodo na ključni položaj, razporedila tekače v dve skupini, angažirala Matejko in njenega Tomaža (ali je Primož?, sem že nekaj pozabil), da sta nam kazala pot in še sama logistično podpirala tek.

Začeli smo teči in kar dobro mi je šlo, nisem se nič trudil, kajti danes je po razporedu počitek. No, če bi bil doma, bi zagotovo šel na rolanje, pa naj namesto tega malo tečem. Kmalu smo pritekli do kanjona, ki me je presenetil, prvič, ker sploh nisem vedel, da taka mogočna, globoka in ozka soteska obstaja, drugič pa zato, ker je kanjon tako podoben Hudičevi soteski v Bohinju, samo veliko bolj globok. Nataša nas je peljala prav na njegovo dno, kjer so nas poživili ioni iz bistre vode, ki se ji ne reče zastonj Bistrica, spomnil sem se tudi, da se reče po angleško clearwater, kar me je privedlo še do naslednje asociacije, a to v drugi rubriki. Iz preduha soteske je zelo mrzlo vlekel prepih, zato smo se hitro pobrali navzgor, saj smo bili še vsi mokrim od potu. Na mostu, ki povezuje bregova Bistrice je bilo ključno mesto teka, lahko si tekel nazaj, po isti poti, kar so nekateri storili, lahko pa se je tek nadaljeval po asfaltni cesti in to sva storila z Aljo. Nataša pa je počakala skupino z daljšega teka, za katero je ostalo še nekaj vode.

Z Aljo sva tekla skupaj, ves zagnan sem bil, da tečem skupaj z mlado lepotico, že vnaprej sem se pripravljal, kako bova klepetala, a slavnostna tišina in mir, ki sta vladala v gozdu, sta delovala tako lepo in pravljično, da se ni spodobilo veliko govoriti. Res lepa okolica za tek. Kar kmalu sva pritekla na izhodišče, kjer sta nama že od daleč mahala Barb in Oranžni slon. Še preden sem preoblekel mokre cunje, so se že vrnili skoraj vsi tekači. Skoraj sredi ceste smo se vsi tako zaklepetali, da smo že ovirali promet, zato smo spremenili lokacijo v Kamnik v kavarno Veronika, tam smo preuredili opremo lokala, da smo lahko sedli vsi za eno mizo, ki so bile v resnici štiri in analiza se je pričela. Kot vedno, pisati izsledke analize nima smisla, ker bi bila štorija izrazito predolga.

Rečem pa lahko, da sem zelo hvaležen Nataši, Matejki in Primožu (ali Tomažu, upam, da ne bo zamere), da so organizirali tale tek in še meni je bilo žal za Barb, ki ni tekla, a je tako žalostno gledala, da ji seveda privoščim, da bi čimprej lahko tekla, obenem pa še za Natašo, ki bi tudi rada tekla tako kot zna, pa tudi ni šlo. Verjamem, da bomo podobne teke še organizirali in samo žal je lahko tistim, ki samo govorijo na forumu, kako bi najbolje tekli in vse vedo, kako se teče, ko pa se je v praksi treba pokazati, pa jih ni, pa še druženje tekačev zamudijo.
Še enkrat, bravo Nataša, lepo je bilo, kmalu se pozdravi!
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj!

Ja, ni mi zneslo. Me je Barb kar presenetila, ko me je klicala "Ja kje si?", jaz pa še vedno na znanem stolčku na Kotnikovi 28. :(

Sem bila tam še cel tek... No, ampak sem si ga potem privoščila sama doma.

Me pa veseli, da ste se imeli lepo, kajti to pomeni, da bo še :D :D

Čau bau!
Uporabniški avatar
 Barb
Včeraj je manjkalo kar nekaj stalnih članov
..ampak sigurno pa je manjkal nepogrešljivi dpop,...
...kajti mislim, da nimamo nobene fotke iz včerajšnjega teka :bum:
Uporabniški avatar
 tini
Barb napisal/-a:Včeraj je manjkalo kar nekaj stalnih članov
..ampak sigurno pa je manjkal nepogrešljivi dpop,...
...kajti mislim, da nimamo nobene fotke iz včerajšnjega teka :bum:

Manjkal je tudi na sredinem teku okrog Brda, kjer bi imel na analizi marsikaj za ovekoveciti (a ne, LojzeP :) )!

LpTini
Uporabniški avatar
 Dule
Še en uspešen trening je za nami. Za skomin vsem, ki se ga niste udeležil nekaj slikc na ogrevanju na tek (kot da ni bilo dovolj toplo).

Slika

Hvala Nti za organizacijo treninga :D . Celo za okrepčevalnico si poskrbela, voda je prišla v tem soparnem vremenu zelo prav.
Te proge še nisem poznal, je primerna tudi za pohod cele familije :roll: .
Glede dobre volje v družbi vedno tudi novih obrazov forumcev in forumovk pa nima smisla zgubljat besed. Je bilo na visokem nivoju kot je že običajno za :TF) .
Še se vidimo na treningih.

Še povezava do ostalih slikc je tule
Uporabniški avatar
 Barb
Barb napisal/-a:...kajti mislim, da nimamo nobene fotke iz včerajšnjega teka

Dule napisal/-a:Še povezava do ostalih slikc je tule

Uuuuppppssss
Barb,krepko se daj :bum: :bum:
Uporabniški avatar
 Dule
Barb napisal/-a:
Barb napisal/-a:...kajti mislim, da nimamo nobene fotke iz včerajšnjega teka

Dule napisal/-a:Še povezava do ostalih slikc je tule

Uuuuppppssss
Barb,krepko se daj :bum: :bum:

Žal Barb ni šlo hitreje, medtem ko si se ti spraševala kje so slike sem jih nalagal, pa brisat sem moral ostale, ker imam samo 20kB prostora na forumu.. :roll:
Uporabniški avatar
 landlord
Lustno je blo.

Kratek opis teka iz moje perspektive: Ogrevanje, navodila, namesto poslusanja navodil glede trase teka in same zahtevnosti se raztegujem in kramljam z luckotom. Ze v prvem ovinku se mi neposlusanje navodil mascuje saj popolnoma falim pot in se s skrajnimi napori vrnem na zacetek kolone tekacev. Skupaj se z Chico Negro Hermesovim pobom pozeneva v hrib. Nekje na polovici ugotovim,da Chico Negro ze precej zaostaja zato se s klancem spopadem sam. Sem namrec precej ravninski tekac, zato je bil to precejsen izziv. Zmagam gorsko etapo.Sem ze omenil, da sem zmagal gorsko etapo. V dolino kot vedno tecem preventivno pocasi in se cudim tipu z rumenimi rodjo nike supergami in zenski, ki izredno lepo tece, ko me prehitita. Poleg njiju je se Hermesov poba Forrest. Run Forrest,run. Nebodigatreba po presenecenju in pisu vetra, ki ostane za sveto trojico, zdravo pamet v trenutku zgazi nezdrava tekmovalnost in pozenem se za njimi. Na sreco se je podoben proces malo za mano v mislih zgodil tudi Chicu Negru, ki me navkljub mojim naporom ujame. nekako zdravo pamet prevlada zato upocasniva tempo in kramljava o tem in onem. na poti do vode srecava Hermesovega poba runnerja, ki z dedicem kao nezainteresirano tece za dvema mladenkama. povdarek je na KAO.pridemo do vode, kjer se pohvalim da sem zmagal gorsko etapo. noben me ne jebe. se malo ohladimo tecemo nazaj in heremsovi pobi ne bi bili heremsovi pobi ce ne bi pritekli prvi v cilj. a sem ze omenil da sem zmagal gorsko etapo? overall je bilo odlicno, ljudje prijazni, organizacija na nivoju, kelnarji in kafe za luckota, ki si ga je zelel bolj kot zraka so pa ze druga zgodba....

overall zelo zadovoljen, definitivno se pridem, mogoce celo kdaj kaj organiziram v mojem becirku.

coffee talk po teku z barbaro (upam da nisem falil imena) je bil precej zanimiv in na trenutke celo malo kinky, ubistvu zelo prijeten dodatek po teku. se priporocam tudi za naslednjic.

lp,landlord

P.S. Ce se ne veste, zmagal sem gorsko etapo.... :lol:
Uporabniški avatar
 THOMAS
Ja škoda ker nisem mogu pridet na trening...služba pač...
A bi mi lahko po sliki mal povedal kdo je kdo(npr. od leve stojijo....), da si bom lažje predstavljal, ko prebiram članke v forumu....
Naslednjč pa se tud sam udeležim kakšnega treninga, potem bom pa že mal vedu kdo je kdo...

ajde pa lepo trenirajte.....čez vikend mam dolg trening 32 km...zaželte mi srečo
Uporabniški avatar
 THOMAS
A bi mi lahko po sliki mal povedal kdo je kdo(npr. od leve stojijo....), da si bom lažje predstavljal, ko prebiram članke v forumu....
Naslednjč pa se tud sam udeležim kakšnega treninga, potem bom pa že mal vedu kdo je kdo...

ajde pa lepo trenirajte.....čez vikend mam dolg trening 32 km...zaželte mi srečo
Uporabniški avatar
 THOMAS

Uporabniški avatar
 THOMAS
oprostite kar za tri članke.....mi je javl da je napaka pa sem večkrat poslal.....ne se preveč jezit

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA