Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ROSI64 napisal/-a:Čestitke :clap: :clap: :clap:

P.S. Nekaterih imen pa ni med rezultati :?: :?:

Nekateri so odkupili prijave od oseb z drugim imenom...če pogrešaš tae-ta.
lonely napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Čestitke :clap: :clap: :clap:

P.S. Nekaterih imen pa ni med rezultati :?: :?:

Nekateri so odkupili prijave od oseb z drugim imenom...če pogrešaš tae-ta.

Si me pa takoj prebral koga imam v mislih :lol:
Super
Čestitke vsem :laola

Vidim par zelo uspešnih rezultatov.
Med maratonce se je vpisal tudi Samo:-)
279 256 42 341 KOJC SAMO TEKASKI FORUM SLO MM35 03:41:07 03:40:48
Supeer :D čestitke :clap:
TF invazija na Trst je uspela - kot še vedno. V center smo prišli točno ob uri, da smo maratonce po hitrem postopku vrgli dol z busa, mi pa si vzeli še eno konkretno dolgo pavzo. Vožnja z njihovimi busi do Devina se je vlekla ko jara kača, je skoraj zgledalo, da bomo tudi mi končali na startu maratona. Devinske kafeterije tudi že poznamo do obisti. In ja, spet sem se ogrevala, se izboljšujem tudi tu, ma zato, ker sem delala družbo Bernardi in tekačiči, samo zato, in posledično tudi stala skoraj v prvih bojnih vrstah na startu. Glede na svoja pretiravanja iz preteklega meseca sem zadevo vzela za trening, je prav luštno izpadla, z izjemo enega fijaska (posledica potovanja v bello Italio :wink: ), želodec me je hotel nekaj zezniti, ma sem se po dveh km pobrala in so mizunke prišle v cilj še pred pričakovanim rezultatom. Tam me takoj zinvazirata Laufer in moja sestra, vsa navdušena in malo crknjena kažeta na uro, ki se je ustavila na Janinem pbju, ja, kaj čmo, Laufer je res super zajček. Bi se ga splačalo kdaj najeti, samo kaj ko moja trma ne bi ubogala direktive. No, v primerjavi z lani je bil klanec samo klanček, navzdol je zares šlo, niso me uspeli prehiteti vsi po vrsti, no, saj je tudi letošnji rezultat cca 27 minut boljši od lanskega. Brez zveze primerjati, tisti lanski je bil še zadnji pred totalnim kolapsom v Jesolu. No, Trst je še zmeraj lušten, edino Miramare je bil malo predaleč, pa tam ko mi je ratalo tokrat slabo, bi mi prišla prav kaka kamela, ma to so malenkosti. TF analiza je tudi uspela v nulo, v Hudičevcu so se spet izkazali. Izkazal se je seveda tudi BojanM.
Pa še vreme se je izkazalo, konkretno padati je začelo, ko smo jo eni mrknili na busu.
:laola :laola :laola
Torej, dokler je še sveže:
zjutraj navsezgodaj so bile pobožne želje iti pod dvema urama :D .
No, nov roza komplet in seveda Lonine strupene cepke :wink: sta že bila dober znak.
Do štarta nas je malo zeblo ampak se nismo dali.
Imela sem zajčka v super rdeči opravi (beri laufer :) ) in nato se nama je že na začetku pridružil še bizi v zelenem - ubijalska trojica :-- . In smo jo kar žgali in žgali, laufer pravi, hitri smo, bolj počas - jaz sem si mislila, malo rezerve ne škodi za pol ko bomo utrujeni. In glej ga šment, po ravnem le še pospešimo. In je šlo do cilja, ampak tisti baloni in oznake so res varljivi, jaz bi šprintala že cel kilometer prej in crknila, če me ne bi laufer štopal.
V glavnem, moj Garmin pokazal 1:53:38, bruto 1:55:55 (tud lepa cifra) in jaz čisto vzhičena, ker si res nisem mislila, da to zmorem. Izboljšala Medeio za 11 minut :shock:
Hvala vsem za družbo, lauferju za vodenje in pa seveda Bojanu, ki je organiziral prevoz in analizo za vse nas, ki se nam ne da ukvarjati s takimi stvarmi :laola
No, noge so še v redu - bomo videli kako bom jutri premagovala vse stopnice na Šentvidu :wink:
No, kdo je izgledal v cilju bolj crknjen pa ne vem :--
Jana, ČESTITKE. Super si tole odtekla.

Seveda veljajo čestitke tudi vsem ostalim iz TF druščine. Vreme ste pa tokrat res zadeli.

Matjaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA