ROSI64 napisal/-a:Čestitke

P.S. Nekaterih imen pa ni med rezultati
lonely napisal/-a:ROSI64 napisal/-a:Čestitke

P.S. Nekaterih imen pa ni med rezultati
Nekateri so odkupili prijave od oseb z drugim imenom...če pogrešaš tae-ta.

čestitke
  čestitke  
 ), želodec me je hotel nekaj zezniti, ma sem se po dveh km pobrala in so mizunke prišle v cilj še pred pričakovanim rezultatom. Tam me takoj zinvazirata Laufer in moja sestra, vsa navdušena in malo crknjena kažeta na uro, ki se je ustavila na Janinem pbju, ja, kaj čmo, Laufer je res super zajček. Bi se ga splačalo kdaj najeti, samo kaj ko moja trma ne bi ubogala direktive. No, v primerjavi z lani je bil klanec samo klanček, navzdol je zares šlo, niso me uspeli prehiteti vsi po vrsti, no, saj je tudi letošnji rezultat cca 27 minut boljši od lanskega. Brez zveze primerjati, tisti lanski je bil še zadnji pred totalnim kolapsom v Jesolu. No, Trst je še zmeraj lušten, edino Miramare je bil malo predaleč, pa tam ko mi je ratalo tokrat slabo, bi mi prišla prav kaka kamela, ma to so malenkosti. TF analiza je tudi uspela v nulo, v Hudičevcu so se spet izkazali. Izkazal se je seveda tudi BojanM.
 ), želodec me je hotel nekaj zezniti, ma sem se po dveh km pobrala in so mizunke prišle v cilj še pred pričakovanim rezultatom. Tam me takoj zinvazirata Laufer in moja sestra, vsa navdušena in malo crknjena kažeta na uro, ki se je ustavila na Janinem pbju, ja, kaj čmo, Laufer je res super zajček. Bi se ga splačalo kdaj najeti, samo kaj ko moja trma ne bi ubogala direktive. No, v primerjavi z lani je bil klanec samo klanček, navzdol je zares šlo, niso me uspeli prehiteti vsi po vrsti, no, saj je tudi letošnji rezultat cca 27 minut boljši od lanskega. Brez zveze primerjati, tisti lanski je bil še zadnji pred totalnim kolapsom v Jesolu. No, Trst je še zmeraj lušten, edino Miramare je bil malo predaleč, pa tam ko mi je ratalo tokrat slabo, bi mi prišla prav kaka kamela, ma to so malenkosti. TF analiza je tudi uspela v nulo, v Hudičevcu so se spet izkazali. Izkazal se je seveda tudi BojanM. 

.
 . sta že bila dober znak.
 sta že bila dober znak.  ) in nato se nama je že na začetku pridružil še bizi v zelenem - ubijalska trojica
 ) in nato se nama je že na začetku pridružil še bizi v zelenem - ubijalska trojica   . In smo jo kar žgali in žgali, laufer pravi, hitri smo, bolj počas - jaz sem si mislila, malo rezerve ne škodi za pol ko bomo utrujeni. In glej ga šment, po ravnem le še pospešimo. In je šlo do cilja, ampak tisti baloni in oznake so res varljivi, jaz bi šprintala že cel kilometer prej in crknila, če me ne bi laufer štopal.
 . In smo jo kar žgali in žgali, laufer pravi, hitri smo, bolj počas - jaz sem si mislila, malo rezerve ne škodi za pol ko bomo utrujeni. In glej ga šment, po ravnem le še pospešimo. In je šlo do cilja, ampak tisti baloni in oznake so res varljivi, jaz bi šprintala že cel kilometer prej in crknila, če me ne bi laufer štopal. 

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA