Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 cgorazd
No pa smo dočakali tudi letošni tek trojk. Tek je bil kot vedno prijeten in tudi lepo solidaren, kot vedno. Bilo je tudi kar vroče in vsi na progi so se spraševali, le kje je tisti obljubljeni dež, da nas malo osveži :-) :D. Sam sem tekel v neki povprečni trojki in se tudi nisem preveč obremenjeval časom in mestom, katerga smo ga osvojli. Med tem ko sva z sotekačem čakala na tretjega člana ekipe Kaval Group sva spodbujala ostale trojke in tekače, ki so nas prehitevali :clap:. Vsekakor je danes bil prijeten tekaško-rekreativni dan in pa tudi publika oz. vsi ki so se podali na pohod okoli ljubljane so bili zelo prijazni in nas povsod kjer je bilo to le mogoče, spodbujali. Se vidimo zopet naslednje leto :-)
:laola

Več pa na:
https://jaztecem.wordpress.com/2015/05/ ... rojk-2015/
Uporabniški avatar
 Enkica
Potičke smo čutile tvoje dobre vibracije, Tajataja, in kljub zdravstvenim težavam dale vse od sebe. V cilj smo prišle v za nas zelo solidnem času, ena kot rožica, dve pa precej zmahani :oops: , Golovec in sopara sta naredila svoje.

Navijači ste bili super :clap: !

Prvič sem tekla trojke, bilo mi je zelo všeč in zdaj močno držim pesti, da se drugo leto ne bi prekrivale z Vipavo.
 spela*
Kot vedno je tudi letošnji tek trojk potekal v lepem prijateljskem vzdušju.
Naša trojka je sicer tik pred zdajci doživela menjavo. Kairos namreč že ves teden toži zaradi boleče mišice v nogi. Kljub temu je do petka zvečer nameraval teči, dokler mu ni tega resno odsvetoval soplavalec na petkovem večernem treningu - ki je, mimogrede, kirurg. Češ da naj se ne heca, ker mu bo počila kakšna kost, to pa ne bi bilo dobro. Govori iz izkušenj, kajti ta plavalec je tudi tekač in je zadnjih nekaj km na ljubljanskem polmaratonu odtekel z zlomom ene, po njegovih besedah ne preveč pomembne kosti v nogi ...

Tako se je Kairos v petek ob pol desetih zvečer, po prihodu s treninga, lotil iskanja zamenjave. In na Tekaškem forumu naletel na sporočilo Anite, ki je pred nekaj dnevi iskala trojko. Takoj jo je poklical in treba je reči, da punca najprej niti ni bila preveč navdušena, ker je že nekoliko obupala, da bo našla trojko, zato je soboto že splanirala drugače. A se je potem vseeno odločila, da se na počasnem teku pridruži nama z maco. :clap:

Po jutranji kavi (hvala, Kairosu, ki jo je skuhal :heart , in maci za družbo - ponavadi jo namreč pijem sama, ker je Kairos ne pije) smo šli skupaj v mesto, kjer smo bili pri sidru zmenjeni z Anito. Kako jo bomo spoznali? Rekla je, da je majhna. Ha, in res, stavim, da je bila naša trojka po višini najmanjša od vseh, vključno z osnovnošolskimi! :lol: Samo v potrditev naj povem, da sem bila jaz v tej trojki NAJVIŠJA, kar se mi, če verjamete ali ne, ni zgodilo še nikoli, :shock: :lol:

Zaradi množice opravkov bi skoraj zamudile start. Saj veste, WC (kjer ni bilo prav nobene vrste - mogoče pa le ni bila tako slaba ideja, da so kratke trojke startale pred nami! :) ), pa srečevanja vseh, ki jih poznamo ...

Tek je seveda minil v klepetu, maca je bila nekoliko razočarana, ker smo bile prehitre za policijsko spremstvo - maca, se oddolžim naslednje leto! ;)
Okrepčevalnic je bilo letos cel kup, vse so bile dobro založene (meni se jih je tudi lani zdelo čisto dovolj, vem pa, da je bilo za nekatere premalo - to so letos popravili). Policisti so opravili enkratno delo, ki zaradi nekaterih nervoznih voznikov nikakor ni bilo lahko! :clap:

V cilju smo bile prekmalu tudi za Kairosa, ki nas je nameraval počakati, ampak takrat še niti ni odšel od doma. :wink:

Skratka, bilo je super, hvala dekletoma za družbo, upam, da sta tudi onidve zadovoljni in da nismo mace preveč obremenili ...
Uporabniški avatar
 mojchka
Tajataja, res smo čutile tvojo energijo (samo tebi je lahko ostaja, medtem ko tečeš svojo ultra tekmo!!!) in švignile čez progo kot P(uščice)otičke :)
Prvič na teku trojk, res je bilo luštno! Nobene nervoze nikjer! Pa poletna Ljubljana! Dobri občutki.
Enkica, če se naslednje leto ne pokrije z UTVV, gremo na tadolge trojke? Ekipne majčke bodo do takrat zagotovo narejene! ;)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Z MojcoZ in Oranžnim Slonom smo obdelali daljšo progo. Tempo je bil takšen kot ga je zmogla moja malenkost. Sotekača sta bila tradicionalno odlična in razumevajoča do moje nenatreniranosti in tako smo tekli igraje, kakor smo napovedali. Hvala vama. Naslednje leto bo vse drugače (glede tempa seveda :-))) , ki bo fenomenalno rekorden.
Družba na progi in ob progi je seveda super ekstra fenomenalna. Na Golovcu ni manjkal niti tradicionalni traktor s pridnimi pobiralci dreves, ki jih vsako leto (z)motimo s svojim tekom. Pa vse pohvale organizatorjem, ki ohranjajo ta tek, ki je za udeležence brezplačen, na visokem organizacijskem nivoju. Še darilna vrečka ni manjkala.
Uporabniški avatar
 Šmarnagora
No pa smo tudi letos srečno prišli na cilj 29km trase.
Meni osebno se zdi, da bi kaka stojnica z vodo več bila čisto sprejemljiva ampak smo vseeno preživeli. Še celo izboljšali smo lanski čas.
Tek trojk je še vedno eden mojih ljubših tekov in naslednje leto se zagotovo zopeed vidimo!

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA