Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hoj forumci :lol:
Evo pa smo zvezal, zavezal, povezal…karkoli že Sečoveljske in Strunjanske soline. V poloblačnem vremenu in zmerni temperaturi za tek, se nas je zbralo krepko čez sto tekačic in tekačev, med njimi (se razume) tudi nekaj :TF) . Se razume tudi, da je TF-ka Rainbow dobila pokal za drugo mesto v kategoriji žennsk nad 35 let. ČESTITKE. :cast:
No mi fantje pa smo zopet ostali dolgih nosov, edini, ki je omembe vreden je Aleš, ki je s 7,8 km progo opravil izpod pol ure. BRAVO. :clap:
Drugače pa, posrečeno speljana in zanimiva ne pretežka proga, za prvič vzorna organizacija, škoda le, da Mojmir ni vztrajal pri (normalni) JOTI (ta BOBIĆEV je bil mal čudn pa nekak voden :roll: ), pa tiste ženske s pecivom so ble mal sitne (drugič naj ne ponujajo zastonj peciva, če jim gre težko iz rok :evil: ). No ja, bo drugič boljš, sigurno pa še pridemo. :wink:
Tukaj je še nekaj fotk.
PS
Sem doma za večerjo tavelko Etino piksno JOTE pojedu. 8) Je rekla Tjaša kolk lepo se mi je kupček podru. :lol:
Nazadnje spremenil Lučko, dne 19 Mar 2005, 18:50, skupaj popravljeno 3 krat.
 drej
ja, luštkan tek, lepo vreme, dober humor Mojmira Kovača.

Mojmir, bo ta tek sedaj res tradicionalen? Da začnem na enem tradicionalnem teku od začetka, da vidim če pridem do številke 100.

Si vediamo.
 Lučko
Da ne bo pomote: Rainbow je na drugem mestu v kategoriji žensk nad 35 let (leva).
Slika
Še enkrat ČESTITKE. :lol:
Uporabniški avatar
 Veggie
Lucko,

zdaj ko si popravil oni link zgoraj, pa izgleda, kot da sem blont :o :oops: :roll:

Slikce kazajo, da ste se meli kar fajno (plus :arrow: zloglasna Analiza - treba B vitamine cepat po tekmi ha :wink: ...:D ))

LP :D

Cestitke vsem!
 Lučko
Ne nisi blont, jaz pa tud nisem čist tko zastonj dal fotko kdo je Rainbow :idea: :arrow: lahko bi kdo (blont) zamešal z tole fotko in z gospo, ki stoji zraven naše TF -Ines :mrgreen:

Slika :twisted: :wink:
PS
Kva sm ti pa dons jz naredu :?: :--
Uporabniški avatar
 rainbow
Lučko,

te morm pa mal popravt....

kategorija ženske nad 30, do 35 mi ipak še mal manka :D :D :D ...al se morm pa resno zamislt, haha

drugače pa, ja lepo, da sem vas končno že nekaj spoznala in čestitke enako nazaj vsem udeležencem, predvsem forumovcem! In vsem še veliko tekaških užitkov, upam da kmalu spet družno!

PS: ja, z joto so pa mal razočaral, pa tko sem navijala zanjo :lol:
Uporabniški avatar
 Veggie
Lučko napisal/-a:PS
Kva sm ti pa dons jz naredu :?: :--

Komu je to namenjeno? :)
........ali pa samo retoricno vprasanje? :P
Uporabniški avatar
 Veggie
Hehe.... Lucko, lepe slikice - sem te pozabila pohvaliti :oops:

Moramo drugic za Mojmirjem poslat kake agente, (saj nas je v SB (enaki datum teka pa to) prikrajsal za nasega dragega fotoreporterja :!: :o :shock: :o

Lucko :toast:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Otvoritev sezone je kar solidno uspela.
Glavne značilnosti danešnjega dne:

1. nožna mišica zdržala :D
.
.
.
.
.

2. odlična družba - glej fotke :wink:
3. spoznani ( razkrinkani ) novi TF junaki 8)
4. analiza še kar kakovostna :roll:

Po teku ni bilo opaziti kopalcev v morju, jote tudi nismo jedli, zastonj smo se prevažali, spoznali SLO underground, se urili v etno baseballu ( pandolo ), .....
Ženski del TF-ja je bil ( spet) uspešnejši pri podelitvah medalj - moški del je prednjačil na analitičnem področju ... :shock:

Nekaj je bilo ( spet) pogrešanih - naslednjič ni več opravičil - velja :lol:

KONČNO SE JE LE ZAČELO ............. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Veggie
lojzeP napisal/-a:
Nekaj je bilo ( spet) pogrešanih - naslednjič ni več opravičil - velja :lol:

Kje si me pogresal? Na tekaskem ali analiticnem delu? :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Veggie napisal/-a:Kje si me pogresal? Na tekaskem ali analiticnem delu? :twisted: :twisted: :twisted:

Tebe vedno in povsod - a kdo dvomi v to :?: :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Če se prav spomnim, še nikoli le mesto za Lundrom v kategoriji.. tekma pa taka da še on ni bil med prvimi tremi! Saj so mi eni namignil da je to zimo dobil ohoho novih kilogramov.. no ja, tudi meni je Mojmir v cilju rekel da sem prvi v kategoriji nad 80.. Anyway-lepa dirka, pod 4/km (le kdaj nazadnje?), mal pojedl. velik prečvekal, tud nasmejal, spoznali cel kup novih forumovcev(poleg mavrične, še Davorja z ženo, Dragico, Dreja v živo, Bojana, ..), pomagal forumovcem z nasveti in našli krasno traso za spomladansko-poletni trening na obali. Ne čez leto, mi bomo zagotovo še pred poletjem spet tam!

BTW to, da je bilo laško sam v ta malih flaškah je pa tudi mene ful motilo, mislm sam zarad števila..
Uporabniški avatar
 lojzeP
V današnjem Nedelu je objavljeno poročilo z omenjene prireditve

Videti je celo nekaj TF udeležencev ..... :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA