- 19 Mar 2005, 18:16
Hoj forumci
Evo pa smo zvezal, zavezal, povezal…karkoli že Sečoveljske in Strunjanske soline. V poloblačnem vremenu in zmerni temperaturi za tek, se nas je zbralo krepko čez sto tekačic in tekačev, med njimi (se razume) tudi nekaj
. Se razume tudi, da je TF-ka Rainbow dobila pokal za drugo mesto v kategoriji žennsk nad 35 let. ČESTITKE.
No mi fantje pa smo zopet ostali dolgih nosov, edini, ki je omembe vreden je Aleš, ki je s 7,8 km progo opravil izpod pol ure. BRAVO.
Drugače pa, posrečeno speljana in zanimiva ne pretežka proga, za prvič vzorna organizacija, škoda le, da Mojmir ni vztrajal pri (normalni) JOTI (ta BOBIĆEV je bil mal čudn pa nekak voden
), pa tiste ženske s pecivom so ble mal sitne (drugič naj ne ponujajo zastonj peciva, če jim gre težko iz rok
). No ja, bo drugič boljš, sigurno pa še pridemo.
Tukaj je še nekaj fotk.
PS
Sem doma za večerjo tavelko Etino piksno JOTE pojedu.
Je rekla Tjaša kolk lepo se mi je kupček podru. 

Evo pa smo zvezal, zavezal, povezal…karkoli že Sečoveljske in Strunjanske soline. V poloblačnem vremenu in zmerni temperaturi za tek, se nas je zbralo krepko čez sto tekačic in tekačev, med njimi (se razume) tudi nekaj

No mi fantje pa smo zopet ostali dolgih nosov, edini, ki je omembe vreden je Aleš, ki je s 7,8 km progo opravil izpod pol ure. BRAVO.

Drugače pa, posrečeno speljana in zanimiva ne pretežka proga, za prvič vzorna organizacija, škoda le, da Mojmir ni vztrajal pri (normalni) JOTI (ta BOBIĆEV je bil mal čudn pa nekak voden

Tukaj je še nekaj fotk.
PS
Sem doma za večerjo tavelko Etino piksno JOTE pojedu.

Nazadnje spremenil Lučko, dne 19 Mar 2005, 18:50, skupaj popravljeno 3 krat.