Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

LP

No pa je za nami tudi ta tek, vreme je bilo zelo lepo vendar se na štartu ni zbralo veliko tekačev veliko manj kot lani.
Tista dva vsopna sta mi dala precej vetra in pa vročina me je zdelala. No TF-jevcev nas je blo kar precej tako da so mi na progi kar pomagali z vspodbujanjem.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Dvakrat v hrib v vsakem krogu in pa vročina sta naredila svoje no a cilj sem vseeno z muko dočakala. Med tekom sem spoznala tekačico s katero bom šla najverjetneje na trojke obedve sva bile enako hitre.
Po teku mi je prijala masaža.
Uporabniški avatar
 pegaz
Jaz sem prišel pa samo navijat. Pa sem kljub temu trikrat sopel ćez hrib in dvakrat okoli njega.

TF se je bogato ovesil s kolajnami - Pia, Nataša, BostjanG, MihaPR, Milkec, Mihaperme, (gotovo sem jih pol pozabil, se opravičujem! - dopolnite me!)
Po moji oceni sam jaz nisem nič dobil. Niti enga pajsa krofa, ki ga je MihaPR sladostrastno snedel pred očmi nedolžnih otrok. (kam gre ta svet PRESS)

Zadvor v soncu in cvetočih drevesih pa je odtehtal vse muke.

Lepo vas je bil ovideti. Naslednjič pa tudi jaz branim barve TF.

Lep let, Pegaz :)
Nazadnje spremenil pegaz, dne 23 Apr 2006, 22:18, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
pegaz napisal/-a:J
TF se je bogato ovesil s kolajnami ... MihaPR, Milkec, ...

Živjo vsem TF, posebno udeležencem in drugim prisotnim.
Tudi jaz sem imel takšen čas kot kolajnista. A žal je to v moji kategoriji
(dvajset let starejši) ni prineslo medalje :nono: :rol: :shock:

Šalo nastran, bil je simpatičen sobotni tek, zame žal malo prehitro po preveč obilnem kosilu. Teren je bil neverjetno razgiban in tudi zahteven (zame), konkurenca neverjetno hitra (vsaj v moji kategoriji). Bilo je vsega, od prebavnih težav do padca na korenini v drugem krogu.
Na tretjem krogu me je začelo že zmanjkovati. Še dobro, da sta me zgoraj citirana medaljista požrtvovalno "pobrala na progi". Potem pa zvem, da je ta ZEN tek, ki smo ga potem izvajali v troje s postanki na postajah, zadostoval za kolajno.
Na koncu se je že shladilo, kosilo sem prebavil in bi lahko kar še tekel. Pa je bilo že konec.
Pohvale organizatorjem, pa še izžrebani smo bilo očitno vsi. Nagrado iz žrebanja (kosilo pri Micki menda) pa bom tokrat izkoristil več ur pred tekom.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 24 Apr 2006, 07:54, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No pegaz saj si jih tudi tokrat branil če ne drugače pa kot navijač.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No res je lepo videti ko te drugi spodbujajo in so v skrbeh za tebe. Mi je kustus dejal da si se pegaz ustrašil da sem potrebovala zdravniško pomoč no bila je samo prijetna masaža a vseeno lepo je videti da TF-jevci mislijo na tebe. HVALA NAJVOJVODA.
Uporabniški avatar
 Dule
pegaz napisal/-a:TF se je bogato ovesil s kolajnami - Pia, Nataša, MihaPR, Milkec, Mihaperme, (gotovo sem jih pol pozabil, se opravičujem! - dopolnite me!)

Pa BoštjanG je zmagal v svoji kategoriji, s kakšnim uradnim časom ne vemo ker so zapisali 1:07 kar bi bilo bolje od absolutno prvega :shock: :wink: Vsem čestitke :wink:

Kot kaže je toplo vreme pri večini bil razlog za nekoliko slabše čase od pričakovanih, bo pa naslednjič bolje :P

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 mihaperme
Se bo treba kar še malo na sonce navadit :lol: drugače proga dokaj zahtevna oz. bolje rečeno podlaga. Počutil sem se dokaj dobro, razen v četrtem krogu sem neprestano iskal izletno cono za opravljanje potrebe (želodčne težave press :evil: ) :arrow: pa se nism mogel odločiti kam zaviti, pa sem kar do konca potrpel.. :shock: :lol: :lol: . Dobra družba, kot vedno s TF-jevci. :D Po dolgem času spet medalja :D

Žrebanje praktičnih nagrad se je kar zavleklo... Smo na koncu bili vsak s nekaj listki v rokah in gledali številke kot, da bomo zadeli ne vem kaj :oops: :lol: :lol: .

Sam sem zadel 1 tono peska :shock: , če ga kdo potrebuje se lahko oglasi :lol:

Sicer imam doma še dve nagradi Ena nagrada je kosilo pri Micki za eno osebo (Nta tvoj listek), drugo pa knjiga od Martina Strela :arrow: Ero.

Lp
Uporabniški avatar
 Marko
Naj še jaz dodam svoje doživetje na tekmi. Vreme za tek je bilo malo pretoplo, kar sem tudi občutil, saj nisem dosegel pričakovanega rezultata, poleg tega pa sem prvič tekel po takem terenu :arrow: listje, korenine in vdirjajoča se trava :) .
Organizacija je bila kar dobra, razen nenehnega prestavlanja začetka štarta :) .
Na žrebanju zadel suho klobaso in puding :D

Lp, Marko :D
Uporabniški avatar
 Speedy
mihaperme napisal/-a:Sam sem zadel 1 tono peska :shock: , če ga kdo potrebuje se lahko oglasi :lol:
Lp

Evo, tono peska mam jest komot za ponucat, tko da lahko kaj dogovoriva preko ZS.
 Nataša
Miha, še dobr da sem dobila kosilo (samo kje je micka?! :shock: ), ker Martina Strela pa že ne bi hotla :lol: Sicer pa - podarim kabel in "slušalko" za tuš (alias ruski telefon).

Aja, Pegaz, medalje nisem dobila. A sem vseen dobr tekla? :lol: :lol:

Mal prevroče je blo za zen tek. Sicer pa lušten teren, krosovski, trening za mekinje.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Nataša napisal/-a:(samo kje je micka?! :shock: ),

Nataša, Micka (gostilna, da se razume) je blizu prizorišča tekme, na Litijski malo proti mestu.

Morda se celo srečamo :wink:
 Nataša
ja, no, še vseeno bi rada srečala kakšno Micko ali vsaj micko, ne da se samo tako reče, v resnici je pa tam nek Jože, ki Micke v življenju še videl ni :wink:

ja, mogoče se res srečamo, se bova s PR-jem tepla za kakšen šnicl... :lol: (kosilo za enega PRESS)
Uporabniški avatar
 T1
Se opravičujem, ker sem tako nesposoben :oops: , ampak kako pridem do rezultatov?

LPT1
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Nataša napisal/-a:j(kosilo za enega PRESS)

Na mojem nagradnem listku sicer piše "kosila".
Moji (navdahnjeni s pravili knjižne slovenščine) so rekli da lahko to pomeni le 3 ali 4.
Sam sem bil (glede na nizko štartnino) ves čas skeptičen do tako velikega sklada nagrad, prijatelj, ki je tudi tekel pa je rekel, da bi moral v gostilno z odvetnikom :lol: .
Torej gre za eno kosilo, še vedno super 8) , bolje od tone peska.
Bom poklical Micko 8) in se zmenil (za kosilo), pa magar z Jožetom.
Za šnicel se z ženo ne bom tepel, če pa bo dobra sladica, pa nič ne obljubim...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA