Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Danes se nas je na teku v Bevkah zbralo lepo število tekačev... vreme nam je bilo zelo naklonjeno 8) , saj ni bilo vroče, deževalo pa tudi ni. Za začetek so se na 500m in 1000m progo podali otroci...bilo jih je res veliko, tako da tekaškega podmladka ne manjka :wink:
Ostali smo se "zapodili" v 7km krog. Nekateri so ga pretekli 2x, zame je zadostovala 7km razdalja. Trasa je bila zelo lepa, saj je potekala po travnikih in gozdu. Zelo so se pri organizaciji potrudili domačini, ki so tudi vse prijazno spodbujali.
Pohvaljeni tudi forumovci, saj je bilo na teku videti kar nekaj majčk TF: Kustus, ERO, Milkec, raziskovalec... :D
Drugo leto tale tek spet pride v upoštev :!:

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 milkec
Ja to je bil spet en tek za dušo, zelo pozitiven. Lahko bi na dolgo in široko hvalil udeležence, prireditelje in vzdušje! V glavnem lepo, res lepo je bilo srečati znane, spoznati nove ljude, srečevati vse ljudi ob progi ob številnih okrepčevalnicah (poskušal sem ploskati vsem, ki so meni ploskali), nenazadnje pa tudi preteči 2 kroga.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Res je tek super , proga še bolj super saj smo tekli večino po gozdnih poteh, pa še vreme nam je bilo naklonjeno.

Fotke sledijo.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No vreme res dobro a proga sanjska skoraj, spoznala TAE in seveda lepo je bilo videti TF drese in pa kako te vsi pozdravljajo. Ni kej kwa smo del tega in smo tudi ponosni na TEKAŠKI FORUM.
Na koncu mi je kustus prišel malo pomagati a vse v vsemu sem zadovoljna tudi z cajtom.

Se vidimo na DM teku.
Pet5ra napisal/-a:Pohvaljeni tudi forumovci, saj je bilo na teku videti kar nekaj majčk TF: Kustus, ERO, Milkec, raziskovalec... :D
Drugo leto tale tek spet pride v upoštev :!:

tudi jest sem bila del tega lepega.
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,
naj še jaz dodam nekaj utrinkov.
Zopet se je izkazalo, da je oblačno in nič kaj junijsko vreme za tekače kar dobro. Padel je rekord proge (Kejžar), pa tudi jaz sem s progo dobro opravila, saj sem bila na koncu tretja. V svoji kategoriji seveda, ampak medalja je pa medalja. :lol:
Organizatorji so se dobro odrezali in tudi udeležbe TF-ja je bilo kar nekaj. Popoldne sem šla še malo na kolo in kaj se bomo pritoževali, da je vreme slabo. Če hočeš, si lahko čisto v redu razmigaš kosti :wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
*Darja* napisal/-a:pa tudi jaz sem s progo dobro opravila, saj sem bila na koncu tretja.

Popoldne sem šla še malo na kolo

:clap: Bravo *Darja* čestitke.
Danes je bilo v Bevkah res lepo tečti. Pridružujem se navedenim pohvalam TF sotekačev in sonavijačev pa seveda tudi organizatorjem, ki dajo takšnim tekom še tisto malo več :heart .
Pa še šlo mi je (presenetljivo kljub včerajšni hitri Goladi) zelo dobro, tako da sem užival vsak meter teka, oba kroga in potem seveda še v najboljši družbi
štirje :TF) :toast: na prisrčni kratki analizi.
Uporabniški avatar
 zajc
Tek je bil podobno kot prejšnja leta izpeljan brezhibno. Letos so me ob progi presenetile kilometrske oznake. S pomočjo le teh sem lahko tekel tempo okoli 4min/km in na koncu postavil svoj osebni rekord na 14 km - 57:02 (lansko leto 1:00:36). Lanskoletno skupno uvrstitev (15. mesto) sem kljub precej boljšemu času poslabšal za 12. mest (27. mesto). Zdi se mi, verjetno ne samo meni, da je bila letos konkurenca na štartu precejšna. Lani je na 14 km pod 1:00:00 teklo samo 14 tekmovalcev, letos pa kar 36 tekmovalcev. Mogoče pa je bila proga krajša :twisted: Golaž je bil tudi OK, pa tudi gneče v šotoru ni bilo. Teka se bom naslednje leto sigurno udeležil. Vse čestitke organizatorjem.
 matej-jethro
tko k ste rekl.....K se v takšnih krajih in vaseh odločjo, da neki bo pol kle ni trte-mrte :!: Od parkiranja pa do odhoda me ni motilo nič. No, edino moja starostna kategorija kjer vedno uprizarjajo...ma, take majo, da sploh ne morem zraven :cry: Me pa veseli, da sm vse že od prej znane forumaše prepoznal od prve. Utrjujem bazo, hehe :wink:

se vidmo k se zagledamo (pa nč prej)...npr. na pohodu čez Veliko planino...POVABLJENI :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
Samo si bil pa spet nekako bolj pri počasnih :twisted:
Uporabniški avatar
 klaudi
Sobotno jutro se je začelo na izi, pol pa naenkrat panika, vse prepozn...
Skor sem se enmu v rit zaletela, ker sem gledala plakat za H&M ob cesti (spodnji del kopalk samo 1999sit)
Šele kava s štartno številko v roki me je pomirila. Pa dobra družba ob kavi (pa Perotova nova frizura :wink: ).
Potem pa štart, pulz na 230. Prvi krog je minil v dobri družbi, drugi pa v samoti. Še eno sotrpinko sem imela skoz pred očmi.Sva mislile, da sva edine. No, na koncu sem jo v finišu prehitela (hvala Mateju za vzpodbudo).
Zmagala ravno nisem, sem pa mal izboljšala čas od lanskega leta.
Še kratka in sladka analiza, pa domov spat.
Drugo leto pridem spet.
 tae
Še moja malenkost.

Najprej naj vas opozorim, da se bom malo bolj razpisal, zato mi ne zamert. Vreme na katerega načeloma človek nima vpliva: dežja ni bilo, kar je o.k., sem pa imel sabo kratko in dolgo tekaško opremo, potem sem se kljub juniju odločil kar za dolgo. Organizacija: prijetno presenečen sem bil, z oznako kje sploh je ta tek, z organiziranim parkiranjem, z vodenjem programa (Jernej Kuntner), z oznakami km na progi, z oskrbo z vodo, skratka z vsem. Udeležba: precejšnja, mislim da zaradi denarnih nagrad, zaradi osebnih vabil na ta tek in zaradi bližine naše prestolnice. Bili smo deležni tudi Romana Kejžarja (brez konkurence seveda). Tekaški forum: spoznal Kustus-a, Nadjo, Klavdi, Pero-ta, drugače pa videl še dosti forumcev. Tekmovalni del: sam sem se udeležil kratke variante, ker se smatram za kratkaša, se pravi teka na 7 km. S časomo zadovoljen, saj sem tekel 4 minute na km. Na koncu sem bil absolutno 9. od 73 moških in 48 žensk, skupaj 121 tekmovalcev na tej razdalji. V moji kategoriji 30 letnikov pa sem bil 4. Za 7 sekund sem zgrešil medaljo. Nehvaležno 4. mesto. Hrana: Pohvalno, da so poskrbeli za nas vegetariance (gobova juhica). Drugo leto verjetno spet pridem. Tisti, ki ste bili tam in smo se pogovarjali, poznate še eno zgodbo, ki se je uspešno razpletla, pa o tem nisem nič govoril.

PS: Kustus, videl sem se celo na dveh tvojih fotkah, thanks.
Uporabniški avatar
 Pero
Tek je bil spet zelo dobro organiziran. Od lanskega leta pa še izboljšan za vegetarijansko malico - gobova juha je bila res super.
Sam sem dosegel pričakovan čas, kar je ibr ful dobr - zgleda je oranžna res aerodinamična barva, pa še vreme lih za laufat ... sicer smo lan na 32°C dobil lepo brown boju ampak zdej sem bil vsaj celo pot priseben, brez pikic in krogcov in zvezdic ...

Morda je vzdušje vaškega teka, ki sem ga tudi letos pričakoval, malo izkrivljeno zaradi glavne nagrade in zato tudi lepemu številu profesionalcev.
Pa kaj čmo ... v vsakem primeru drugo leto spet pridem.

lp
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi jaz! Ja, odlična organizacija :D , izredno navdušeni in vzpodbujajoči navijači ob progi (na nekem ovinku je mlad fantič igral frajtonarico, ena mama pa je vihrala z zastavo :shock: :D ), ogromno okrepčevalnic, vreme izredno naklonjeno tekačem (zlasti, če pomislim na lansko vročino :oops: ), prevelike majice (žarek upanja se je prižgal, ko sem videla, da imajo tudi otroške majice, ampak jih je, žal, zmanjkalo :( ), odlična družba... Zlasti drugi krog je bil fajn, ko sva s Pio ugotovili, da nama ustreza isti tempo in sva tudi v cilj pritekli skupaj! :D :D

V spominu pa mi bo ostalo predvsem naslednje: moj čas, ki je bil sicer za kakšni 2 minuti boljši od lanskega, mi je zopet prinesel drugo mesto v kategoriji. S tem pa tudi popolnoma enako nagrado kot lani. In to je zbirka vseh sedmih delov romana Poslednji krik preteklosti lokalne pisateljice Maše Modic. :shock: No, morda ga bom sedaj celo prebrala. :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA