-  03 Jun 2006, 19:16

Danes se nas je na teku v Bevkah zbralo lepo število tekačev... vreme nam je bilo zelo naklonjeno  , saj ni bilo vroče, deževalo pa tudi ni. Za začetek so se na 500m in 1000m progo podali otroci...bilo jih je res veliko, tako da tekaškega podmladka ne manjka
 , saj ni bilo vroče, deževalo pa tudi ni. Za začetek so se na 500m in 1000m progo podali otroci...bilo jih je res veliko, tako da tekaškega podmladka ne manjka  

Ostali smo se "zapodili" v 7km krog. Nekateri so ga pretekli 2x, zame je zadostovala 7km razdalja. Trasa je bila zelo lepa, saj je potekala po travnikih in gozdu. Zelo so se pri organizaciji potrudili domačini, ki so tudi vse prijazno spodbujali.
Pohvaljeni tudi forumovci, saj je bilo na teku videti kar nekaj majčk TF: Kustus, ERO, Milkec, raziskovalec... 

Drugo leto tale tek spet pride v upoštev 

Lep pozdrav

, saj ni bilo vroče, deževalo pa tudi ni. Za začetek so se na 500m in 1000m progo podali otroci...bilo jih je res veliko, tako da tekaškega podmladka ne manjka

Ostali smo se "zapodili" v 7km krog. Nekateri so ga pretekli 2x, zame je zadostovala 7km razdalja. Trasa je bila zelo lepa, saj je potekala po travnikih in gozdu. Zelo so se pri organizaciji potrudili domačini, ki so tudi vse prijazno spodbujali.
Pohvaljeni tudi forumovci, saj je bilo na teku videti kar nekaj majčk TF: Kustus, ERO, Milkec, raziskovalec...

Drugo leto tale tek spet pride v upoštev

Lep pozdrav
Ne teci za srečo, če pa je tik za teboj!

Bravo *Darja* čestitke.
 Bravo *Darja* čestitke.
 .
 .

na prisrčni kratki analizi.
 na prisrčni kratki analizi.
 Golaž je bil tudi OK, pa tudi gneče v šotoru ni bilo. Teka se bom naslednje leto sigurno udeležil. Vse čestitke organizatorjem.
 Golaž je bil tudi OK, pa tudi gneče v šotoru ni bilo. Teka se bom naslednje leto sigurno udeležil. Vse čestitke organizatorjem.
 Me pa veseli, da sm vse že od prej znane forumaše prepoznal od prve. Utrjujem bazo, hehe
 Me pa veseli, da sm vse že od prej znane forumaše prepoznal od prve. Utrjujem bazo, hehe 

), prevelike majice (žarek upanja se je prižgal, ko sem videla, da imajo tudi otroške majice, ampak jih je, žal, zmanjkalo
 ), prevelike majice (žarek upanja se je prižgal, ko sem videla, da imajo tudi otroške majice, ampak jih je, žal, zmanjkalo   ), odlična družba... Zlasti drugi krog je bil fajn, ko sva s Pio ugotovili, da nama ustreza isti tempo in sva tudi v cilj pritekli skupaj!
 ), odlična družba... Zlasti drugi krog je bil fajn, ko sva s Pio ugotovili, da nama ustreza isti tempo in sva tudi v cilj pritekli skupaj!