Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 wednesday
Čudovita trasa in dan!
Vtisi vseeno mlačni. Prvič se mi je zgodilo, da po organiziranem teku niti 'zastonj' pijače več ni bilo na voljo :shock: /seveda se jo je dalo naročiti in kupiti po mili volji/. Organizatorji se na splošno niso pretirano pretegnili s prijaznostjo.
Da jim slučajno ne bom delala krivice...je pa bil golaž!

vegi :?
Uporabniški avatar
 EčO
V dobi računalnikov je bila obdelava rezultatov predpotopna. Da sploh ne omenjam natančnosti. To je bilo pod kritiko.

Razen res lepega dneva in lepe trase na žalost res ni kaj za izpostavit. Bo bolje naslednjič. :(
Uporabniški avatar
 žure
Ja, žal je organizator tega drugače zelo lepega teka zopet naredil korak nazaj.
Lansko leto se je z rezultati precej popravil, ker je bilo predlani katastrofalno (napake so bile tudi več kot minuta :evil: )
Tudi sam sem bil nemalo presenečen, ko sem opazil, da v cilju ni več niti lončka vode. Še dobro, da sem s seboj vzel svoj zvarek v bidonu :wink: . Na golaž in rezultate pa se mi ni ljubilo čakati in sem šel rajši domov.
Sem pa danes presenečen, ko vidim, da sta bila na teku še dva člana TF. Sem mislil, da je bil poleg mene le še Kunec - ostalih žal ne poznam.
Ečo, Wednesday (zanima me: če to sploh kdo bere; o, bere, bere :lol: ) bi mi zaupala vajini velecenjeni imeni, da vaju (če vaju slučajno poznam) pocukam za rokav?

Če povlečem črto pod tek, pa sem kljub temu zadovoljen, ker tek po Rakovem Škocjanu je res lepo doživetje. Se vidimo drugo leto.

PS: Kunec je zopet upravičil svoj nick... respect, Kunec, respect :shock:
Uporabniški avatar
 EčO
Evo žure, poglej med kontaktne podatke :lol:

Dresa TF še pa nimam ker sem bolj frišen in čakam na naslednje naročilo! :?:
 ŽULJ
Bilo nas je še več 8)

Organizator je s tekom očitno hotel nekaj zaslužiti (tudi za šankom). Zadrževanje gostov (tekačev) z zavlačevanjem pri rezultatih pa mu ni v čast.

Graja organizatorju :!:
Uporabniški avatar
 žure
Zgolj za potešitev mojega firbca: do kdaj pa ste čakali na rezultate?
Meni je bilo ob pol dvanajstih dovolj in sem odpujsal domov.
Uporabniški avatar
 wednesday
Torej nisem edina, ki se ji je zdelo, da je bil tale tek bolj namenjen povecanju prometa hotela..
No, ta skrti se nismo dali..in smo se kar hitro pobrali..cim smo izcuzali vse iz svojih bidonov :lol:

In se odgovor Zuretu..bolj tezko verjetno, da se poznava, ker se organiziranih tekov ne udelezujem pogosto. TF pa obcasno prebiram. Sicer sem iz Nm, tekla sm z rutko 8) , pocasi in tezko :roll: /ampak radaaa! :D / pa ze na 1. teku po Rakovem Skocjanu sem bila.

soncka, srece za vse
nina
Nazadnje spremenil wednesday, dne 13 Sep 2006, 23:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 žure
wednesday napisal/-a:..bolj tezko verjetno, da se poznava, ker se organiziranih tekov ne udelezujem pogosto. TF pa obcasno prebiram. Sicer sem iz Nm, tekla sm z rutko 8) , pocasi in tezko :roll: /ampak radaaa! :D / pa ze na 1. teku po Rakovem Skocjanu sem bila.

Škoda, da se nisva pocukala za rokav. Sam sem imel majčko TF, pa je našo rdečo piko prekrivala štartna številka.
Rutko praviš da si imela? Mogoče bo izgledalo drugače, kot je mišljeno pa vseeno: a si slučajno blond? :twisted: Ker če si to ti, kar se mene tiče, nisi bila prav nič počasna, si me prav nesramno prehitela v klancu po 6 km... :wink:
Nazadnje spremenil žure, dne 14 Sep 2006, 12:47, skupaj popravljeno 2 krat.
 agnes
:( Vse, kar ste napisali drži. Trasa in lep dan sta rešili tek pred popolno polomijo. No, pa še tisti trapast spominek. Ko bi bila vsaj lesena kuhalnica, da bi jo uporabila. Tudi rezultate zaman iščem.
Wednesday!! Tebe se spomnim s prvega teka, ko sem te prehitela. Letos si bistveno hitrejša in sem lepo capljala za tabo. Pridno si trenirala. :wink:
Uporabniški avatar
 wednesday
Hihi, kar ne morem verjeti, da se me oba spomnita...rutka rulz 8) . Drugič me (nujno!) pocukajta zanjo, rokave imam namreč redko; Žure, pa še vedel boš, če sm 'skozinskoz' blond :lol:

Agnes: letos sem trenirala relativno pridno (za Tf najbrž še vedno zelo površno) do junijskega teka 4ih občin, od takrat pa do teka po RŠ sem pa copate obula natanko 2x. Kar se mi je sicer poznalo tam nekje med 7 in 8im km...ampak je bil pa zato užitek neizmeren. Pred dvema letoma sem pa na tek v RŠ prišla fizično zelo utrujena in temu primernega videza in časa sem prišla tudi v cilj...pa še to le po zaslugi velike moralne podpore sotekačice.

Sem že imela poštene pomisleke, če bom drugo leto spet šla - zaradi razočaranosti nad organizacijo - pa mislim, da vseeno bom!

(s)mejte se :D ,
wed
Uporabniški avatar
 EčO
Rezultati naj bi bili objavljeni na speltni strani hotela Rakov Škocjan. Tako je bilo obljubljeno. Pa glede na to da so vse pobrkal se mi zdi da jih ne upajo objavit. :x
Uporabniški avatar
 žure
Saj bo, saj bo. Tudi predlansko leto smo na rezultate čakali kar ohoho časa, preden so jih spravili na net, lansko leto je bilo precej boljše.
Uporabniški avatar
 žure
Končno so objavljeni tudi rezultati.
Dobite jih TULE.
O točnosti pa ne bi razpravljal. Razhajanja do 10 minut :shock:
Uporabniški avatar
 žure
žure napisal/-a:Končno so objavljeni tudi rezultati.
Dobite jih TULE.
O točnosti pa ne bi razpravljal. Razhajanja do 10 minut :shock:

Ah, skoraj bi pozabil: Kolikšna so razhajanja pri vas?
 dzeko
Ja pri meni je razhajanje 20 sekund za progo na 5 km...precej majhna napaka bi rekel, glede na to, da sem zasledil med rezultati čas 34 minut za 10 km ŽENSKE (ker pa gre za kolegico, ki dosega čase med 40-45 minut....mislim vseeno "no comment".....helena javornik pa le ni tekla)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA