-  11 Sep 2006, 13:37

Čudovita trasa in dan! 
Vtisi vseeno mlačni. Prvič se mi je zgodilo, da po organiziranem teku niti 'zastonj' pijače več ni bilo na voljo /seveda se jo je dalo naročiti in kupiti po mili volji/. Organizatorji se na splošno niso pretirano pretegnili s prijaznostjo.
 /seveda se jo je dalo naročiti in kupiti po mili volji/. Organizatorji se na splošno niso pretirano pretegnili s prijaznostjo. 
Da jim slučajno ne bom delala krivice...je pa bil golaž!
vegi

Vtisi vseeno mlačni. Prvič se mi je zgodilo, da po organiziranem teku niti 'zastonj' pijače več ni bilo na voljo
 /seveda se jo je dalo naročiti in kupiti po mili volji/. Organizatorji se na splošno niso pretirano pretegnili s prijaznostjo.
Da jim slučajno ne bom delala krivice...je pa bil golaž!
vegi

)
 )
 . Na golaž in rezultate pa se mi ni ljubilo čakati in sem šel rajši domov.
 . Na golaž in rezultate pa se mi ni ljubilo čakati in sem šel rajši domov.
 ) bi mi zaupala vajini velecenjeni imeni, da vaju (če vaju slučajno poznam) pocukam za rokav?
 ) bi mi zaupala vajini velecenjeni imeni, da vaju (če vaju slučajno poznam) pocukam za rokav?

/ampak radaaa!
 /ampak radaaa!   / pa ze na 1. teku po Rakovem Skocjanu sem bila.
 / pa ze na 1. teku po Rakovem Skocjanu sem bila. 
 Ker če si to ti, kar se mene tiče, nisi bila prav nič počasna, si me prav nesramno prehitela v klancu po 6 km...
  Ker če si to ti, kar se mene tiče, nisi bila prav nič počasna, si me prav nesramno prehitela v klancu po 6 km...