- 24 Feb 2007, 21:53
Hoj,
prav dolg tale uvod v poročilo ne bo, ker je čisto možno da me sredi tipkanja prime kakšen krč tudi v prste....
Sicer pa smo optimalno prišli v Biograd, naravnost na trajekt ob 16 in še nekaj, prišli na Pašman po jarki spomladanski svetlobi, kjer je trava že bujno zelena in drevesa cvetijo, ljudje sadijo krompir in sploh je vse neznansko lepo. Komaj smo stopili s trajekta, evo prijave, stvar dobro špila, še posebej ker je tam Melita, organizatorka z najlepšim nasmehom na otoku
(tudi zato ker je našla moj izgubljeni mobitel!! se ti oddolžim naslednje leto Melita
!) Če bo kdo kdaj večerjal v oštariji Sovinje " po popularnim cijenama" naj si zapomni, da se da naročiti tudi pol-pol porcije, meni je zapasalo pol črne rižote in pol hobotnice na buzaro, dobil sem pa dve skoraj celi porciji za ceno ene
, seveda oboje dobro za s kruhom pomazat....
dirka....divja. Prvih petnajst lepo, vse ostalo tudi lepo, celo nebeško lepo, ampak zdajle, z varne razdalje
po škrapah se teče približno tako kot po navzgor obrnjenih sekirah (ne ravno sveže nabrušenih, ampak vseeno), po šikari pa vse skupaj spominja na pravljico o trnjulčici
, predlagam da se naslednje leto v obvezno opremo vključi mačeto
.
Zmagala stav dva mariborčana, menda orientacista. Vem, da sta bila na KT7 še vsaj 10 min zadaj, v cilj pa sta prišla kar z uro prednosti pred tretjim - tekmovalcem s Hrvaške (me zelo zanima njuna zgodba
. Četrti in peti, z roko v roki Mirko1 in Tone Jerič - čestitke! Moram pa omeniti dva osmoljenca: Šavs Ivan je pretekel vsaj 10 km več kot vsi ostali, nekajkrat je zašel, pa spregledal kontrolno točko in se vračal nazaj, pa nas vedno znova dohiteval in prehiteval....na zadnje ni našel najbolj zaguljene KT11, pa še vedno prišel v cilj med prvih 10....Pa Matej-jethro, s podobno zgodbo.....čestitam obema za toliko psihološke moči!! Kup slik sledi, lpŽ
prav dolg tale uvod v poročilo ne bo, ker je čisto možno da me sredi tipkanja prime kakšen krč tudi v prste....

Sicer pa smo optimalno prišli v Biograd, naravnost na trajekt ob 16 in še nekaj, prišli na Pašman po jarki spomladanski svetlobi, kjer je trava že bujno zelena in drevesa cvetijo, ljudje sadijo krompir in sploh je vse neznansko lepo. Komaj smo stopili s trajekta, evo prijave, stvar dobro špila, še posebej ker je tam Melita, organizatorka z najlepšim nasmehom na otoku

dirka....divja. Prvih petnajst lepo, vse ostalo tudi lepo, celo nebeško lepo, ampak zdajle, z varne razdalje

Zmagala stav dva mariborčana, menda orientacista. Vem, da sta bila na KT7 še vsaj 10 min zadaj, v cilj pa sta prišla kar z uro prednosti pred tretjim - tekmovalcem s Hrvaške (me zelo zanima njuna zgodba

"Od spominkov zbiramo le brazgotine in polomljene kosti"