Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 gregorb
Vedno je bil prvi! :lol:
Vendar žal samo na področju poročanja s prireditev :oops:

Tale tek mi je bil zares zelo všeč. Proga je bila krasna, še posebej tisti del skozi gozd. Okrepčevalnic z vodo je bilo dovolj, navijačev veliko, družba odlična! Edina malenkost, ki je morda manjkala so bile kilometrske oznake, drugače pa lahko rečem, vse pohvale organizatorju.
:laola
Uporabniški avatar
 gregorb
No tele pohvale, bo zgleda treba mal nazaj uzet, ker sem predčasno odšel in nisem čakal razglasitve rezultatov! Baje se je tam mal zapletl. Samo dokler TF dobiva medalje tud za 4. mesta je vse sam za pohvalt. Sej konc koncev, je to šele 2. tek v Bevkah, mogoče bo drugo leto že brez zapletov.
PS:
Kako to, da se pri meni nikol ne zmotjo in mi dajo kakšno medaljo :twisted: :?

PS:pa se neki fotk s teka
http://community.webshots.com/user/gregorb102
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

gregorb napisal/-a:PS:pa se neki fotk s teka.

He, he, oranzni slon potrjuje svojo identiteto. :-)

lp, oranzni slon
 Odzadnjak
Hojla,

ni da bi ravno vse hvalil v Bevkah.... :cry: Jaz bom kar direktno udaril, da bo drugič še bolje :wink: .

- meni se zdi popolnoma nedopustno, da se nekako sploh "ni vedelo" KDAJ bo štart na 7 in 14 km. Ko prideš prvič, se ogreješ za ob 10:00, potem pa se start zgodi ob 11.00 :twisted: . Saj mi ni žal tiste ure, a vseeno plizzzz :!: , naj se pove že na vabilih, da je štart za mladino in otroke s pričetkom ob 10:00, za ostale pa ob 11:00 ali 11:30 ali kadar-koli že.

- drugi "nateg" je z razglasitvijo... Ko smo že skoraj vsi ready za medalje, organizator objavi, da bo razglasitev eno uro po prihodu zadnjega na 14km. :evil: To je spet zelo nedoločeno :evil: in konec koncev zadnji najbrž ni ravno kandidat za stopničke... Mi smo torej zbrisali.. Če si predstavljam, da potem začnejo z razglasitvami vseh otroških kategorij, si privoščijo še pavze, potem se ti razglasitev na 14 km zgodi kot da bi tekel maraton.

Mogoče je oboje preostra kritika :oops: , a jaz sem navajen take teke opraviti v pol dneva, ne pa jih raztegniti na skoraj cel dan. Danes se živi hitro. Ali je to prednost ali slabost, naj presodi vsak zase.

Seveda ni bilo vse črno :D :D :D .
- proga ok,
- glede oznak me ni motilo, da ni bilo km oznak. V prvem krogu itak spoznaš progo, zadnji km in 500m pa sta bila dobro označena. Pohvalno!
- okrepčevalnic skoraj preveč - v vročini pa bi vse prav prišle
- vreme za tek ok
- navijači ob progi so bili lepa popestritev
- povezovalec je simpatično navijal in komentiral
- za parking so se potrudili s košnjo travnika, redarji so dobro usmerjali
- čreda TF-jevcev z glavnim "priganjalcem krav" se je dodobra napasla lepot Barja
- ... torej + mnogo več kot -
Uporabniški avatar
 Matej
Danes sem bil zgolj spremljevalec. Sem pa zato naredil par fotk, ki si jih lahko ogledate v moji galeriji.
Uporabniški avatar
 Fotr
Dekleta in žene Tekaškega foruma so spet pobirale nagrade in medalje. :shock: :D :evil: TanjaO, Staša, Nataša in Barb so stale na stopničkah, prvi dve na najvišji, drugi dve pa na malo nižjih. :D :D Čestitamo! :D :D Moško čast TF je rešil Odzadnjak z drugim mestom, žal pa je ob podelitiv že odšel in je njegovo nagrado prevzel Aleš. Čestitke tudi moškemu delu! Člani TF so bili gonilna sila teka, vsaj po udeležbi rdečih pik in navijanju ob podelitvi nagrad je bilo tako videti in slišati. :D Malo čudno zgleda, da nihče ne vzame v mar ali omeni TF, pa čeprav smo zelo številčni, :shock: čeprav pobiramo (posebno ženski del) nagrade, :shock: kolajne in pokale kot po tekočem traku, čeprav smo najbolj opazni s svojimi dresi, :shock: čeprav smo najbolj glasni pri navijanju. :shock: Se bodo pač organizatorji tekov morali navaditi, da je TF pomemben faktor pri udeleževanju tekov, pri ustvarjanju vzdušja, pri pobiranju nagrad in pri ocenjevanju organizacije. :shock: Fotr je dosegel deseto mesto v svoji kategoriji, pa je požel aplavz, kakršnega so požele samo še dobitnice medalj. :D :D Zahvaljujem se vsem forumcem za tako pozornost, ki me je zelo ganila, :cry: saj sem se pripravil na tek v Bevkah ne samo fizično in psihično, ampak sem tudi spremenil imidž in si napravil barvo las podobno kravi rjavki, :oops: kar je v skladu za dogajanjem na vseh tekih, še posebno, ker me je Staša opozorila, da so bile tudi na tem teku vidne krave. :shock: Prišlo bo celo tako daleč, da bodo celo pri organizaciji mestnih tekov pripeljali krave na pločnike, samo da bodo ugodili TF, ki bo postal kmalu tekaška velesila, v udeležbi, strokovnem znanju, doživetjih, zdravniških nasvetih, zgledih navijanja in vseh dejavnosti na tekih in prireditvah. :!: :shock: :D
Prireditev bi razdelil na dva dela. Prvi, tekaški, mislim da ne zasluži nobene slabe ocene, :D razen zavlačevanja začetka teka in razglasitve rezultatov. Glede na to, da je šele 2. tek, lahko organizatorju pogledamo malo skozi prste. :D Proga je lepa in vode in sadja ob njej je bilo dovolj. Izredno lep del proge je v začetku, ko poteka skozi gozd in če bi organizatorju uspelo najti še nekaj takih odsekov trase, bi bila proga ena boljših in prijaznejših. :D Navijanja je bilo kar dovolj ob progi, na cilju seveda forumovci nenadkriljivi, meni sta pomagala držati finiš pred ciljem Filipid in Lojze. :) Tudi prijave so potekale nemoteno, startnina bi bila lahko zaradi množice sponzorjev nižja, ali pa bi dobili tekmovalci poleg bona za hrano in pijačo še majico, tako pa so jih organizatorji prodajali in jim bodo ostale do 3. teka, samo škoda, ker na majici piše 2. tek. :? Proga je bila dobro označena, iz Radenc naj se pridejo naučit, kako je treba postaviti redarje ob tekaški poti. Deli poti, ki so potekali po travnatem terenu, so bili sveže pokošeni, za parkirišče so pripravili kar cel travnik. :) Po organizaciji teka v Bevkah bi se lahko zgledovali že prekaljeni organizatorji tekov po Sloveniji, na primer v Šmarjeških Toplicah, ko niso mogli postaviti enega večjega šotora za vedrenje pred dežjem. :? V Bevkah so to storili, ampak to pa že paše v drugi del organizacije, to je izven tekaška, ki se dogaja pred, med in po teku.
Najprej ne vem, zakaj je treba vrteti tako glasno glasbo, da smo morali vpiti ko smo se pogovarjali med sabo. :evil: Zvočniki so se slišali po mojem do Vrhnike, kar je popolnoma brez potrebe. Težko pričakovani Ptujskih pet je prišlo, ko je bilo že vsega konec, :? namesto, da bi igrali za zabavo tekačev in vseh prisotnih medtem, ko smo čakali na začetek teka, saj nas je bilo poln šotor, :shock: po koncu teka pa smo pojedli golaž, ki je bil zelo dober, pa so jo P5 zažgali še bolj na glas, kot preje zvočniki in nemogoče je bilo kontaktirati med sabo. :? Zato smo se kmalu porazgubili domov. Kljub vsemu je splošen vtis ugoden, povezovalec se je zelo trudil ustvariti prijetno vzdušje, :D ponudbe čaja (zastonj) :D in piva :x je bilo dovolj, vreme se je vzdržalo mokrih pošiljk, a kaj, ko so se udeleženci (tudi iz TF) z dvigalom vzdigovali pod nebo in dražili :evil: že tako nestanovitne proizvajalce dežja, :twisted: ko so se jim približevali, da se je na koncu res uscalo. Če bi bilo dvigalo še višje, bi deževalo že prej. :D Torej med dobre stvari lahko prištejem, da je imelo dvigalo samo določen doseg. :D :D
Toliko zaenkrat o prvih vtisih, če se spomnim še kaj, pa seveda sledi! :D :shock: :D
Nazadnje spremenil Fotr, dne 22 Maj 2004, 18:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ales
Oh meni je bilo pa prav super. Že med vožnjo tja sva se z Lojzetom načvekala, vreme v Bevkah je bilo ob prihodu prav prijazno. Malo me je motila le trasa po njivah (k sreči je bilo take le slab kilometer). Morda je bilo za spoznanje preveč soparno.
Tek z rdečimi orientirji je res veliko lažji. Tako je mojih sedem minilo zelo hitro. No in potem se je začelo malo daljše potekaško TF druženje. Moj vizualni pomnilnik bo zelo kmalu dosegel zgornjo mejo, a sta se mi danes obe "novi", Nada in Barbara z lahkoto vtisnili v vijuge. Nekateri kar nismo mogli zapustit Ptujskih pet. Na koncu so se nam (TFjevcem) prišli zahvalit za udeležbo celo organizatorji. Aja in brez skrbi Odzadnjak tvojo medaljo sem prevzel in sem jo že spravil k mojim(ma se hecam). Uf še eni šampinijoni so v vrečki bova morala kmalu opravit predajo.
Jasno sem zdajle spet čisto hripav, saj sem imel s p(o)(re)govarjanjem kar nekaj težav, tista glasba je bila čisto preveč naglas. Obe malo nejevoljni sta se pred odhodom (domov?) spet prav prešerno smejali.
Lepo je bilo na teku in v vaši družbi!

p.s. so nama bile Bevke kar malo malo pa sva šla še pogledat v Hotedršco. Je lilo, mraz je že postajal, sva jo še pred štartom vsa premočena odkurila domov;ta najbolj vztrajni so se pa kar pripravljali(tudi Aleksander). Tam so pa vrteli prasca!
Uporabniški avatar
 Fotr
Pantha Rei napisal/-a:...Sem pa zato naredil par fotk, ki si jih lahko ogledate v moji galeriji.

Slika

Tale slika, Pantha Rei, pa sodi v klasiko TF. :!: Upam, da ne zameriš, ker sem jo preslikal sem. :oops:
Uporabniški avatar
 Staša
Hoj!

Še moja zgodbica današnjega teka: VSE SUPER, razen: ob podelitvi medalj v moji kategoriji sem opazila, da me ni, pač pa sem bila razglašena kot 4. v starejši kategoriji. Takoj sem šla do enega od organizatorjev, ki je "deal"-ov z rezultati, ki me je nagovoril "A, ti si ta?! Smo opazili, da nekaj ni prav. Pojdi povedat tja, kjer so računalniki." OK. Pa sem šla iskat računalničarje. In jim povedala in so se mi opravičili. In potem čakam in čakam. In nič. In že ko Jernej reče: "To je vse, ne?!", jaz prvega gospoda spet pocukam: "Ja kaj pa jaz?" "Aja, ja bomo že nekaj..." Jaz: "Ja, ampak jaz bi se tudi z Jernejem slikala." In potem gospod uredi z Jernejem in ukaže svojim sodelavcem, naj dajo tisto vrečko, ki je ostala, me še vpraša, če sem bila tudi absolutno prva, na kar mu povem, da ne. No, končalo se je tako, da so me razglasili za absolutno prvo. Verjetno niso hoteli razlagat, da je prišlo do pomote.

Hja, napake se seveda dogajajo. Malce sem se le počutila trapasto, ko sem šibala od enega do drugega in "težila" za malo pozornosti. Saj so bili prijazni, ampak vseeno... malce grenak priokus moje prve zlate medalje... Ampak... ker sem tudi sama že pogosto sodelovala na kakšnih prostovoljnih zadevah, vem, da se zadeve rade zatikajo, ljudje pa potem nehvaležno gledajo pod prste. Zato naj bo tole samo konstruktivna kritika.

Sicer pa, nagrada v vrečki je res originalna - vikend s toyoto corolla. Že braimstormamo, kam... In ostajajo spet le lepi spomini... :D

Čau bau!
Uporabniški avatar
 Filipid
Naj še jaz napišem moje vtise. Danes je bilo v Bevkah prav super :D . Spoznal sem veliko novih obrazov in bilo mi je prav prijetno, še posebej v družbi deklet :lol: . Zbralo se nas je kar veliko in temu je bilo tudi primerno vzdušje. Zopet smo bili najglasnejši, sploh pri podelitvi medalj :laola . Med tekom sem bil v družbi Tjaše in Panthe rea :D . Med drugim sem tudi burno navijl za naše člane in jim dal malo morale za drugi krog :wink: . Ni kaj zopet so se izkazala dekleta (Staša, Tanja in Barb) SlikaSlika. Po teku pa je za dobro razpoloženje poskrbel Lučko Slika :toast: . Za presenečenje in novi imidž pa Fotr :) . In glejga zlomka še vreme je zdržalo. Za konec naj dodam, da le tako naprej :TF) novim zmagam in uspehom naproti Slika.

Hoyla!

V moji galeriji si lahko ogledate nekaj staticnih slikc (najhujse so tiste z Luckotom - vredno ogleda :) :) :) )

Drugace je bil pa tale danasnji Tek v Bevke zelo prijeten tek. Glede na to, da sem se vceraj v momentu odlocil, da odtecem Jasko sem se odlocil za 7km inacico (ceprav sem se zjutraj nihal med 7 in 14 :) :) :) )

A vendar sem teh 7 km pretekel sorazmerno intenzivno - mogoce bi bilo bolje iti na 14, pa malo bolj easy (o cemer smo po teku imeli tudi debato).
Anyway, pretiraval nisem, tako da lahko sprosceno odtecem jutrisnjo Jasko.
Po teku smo seveda stvar se malce analizirali (kot je ze v navadi - tokrat uz Ptujskih 7), potem se pa pocasi razsli novim zmagam naproti! :) :) :)
Zanimivo je tudi to, da smo zadnji ostali jst, LojzeP ina Ales - ista trojka kot v cetrtek po Cooperju (tokrat smo jedli cevape :) :) :) )

LpTini
Uporabniški avatar
 nada
No da se še jaz "poštempljam". Sicer je že vse povedano, razen to, da imamo še eno dobitnico medalje in sicer Heleno (kategorija 1963 in mlajše), ki so jo podobno kot Stašo "ruknili" v starejšo kategorijo in bi kmalu ostala brez odličja ( težko prigaranega :lol: ).

Aleš, sorry ampak res si nisi podoben na sliki (sem jo podrobno pogledala) :wink:

Aja, pa Pijina torta je tud' prva liga (pa brez Erovega fotoaparata :shock: )

Lp
 dpop
"V druzbi zmagovalcev..."

To je eno reklamno geslo... ki se je danes (ponovno) izkazalo za
pravilnega... sploh v zenski konkurenci.
Se dobro da vsake toliko pridem jaz da "popravim" povprecje :twisted:
Drugace bi se organizatorji ustrasili TF-ja... zato pa rabite
mene in meni podobne za "masilo"... da se tam od sredine proti zacelju zvrsti par predstavnikov "raje"

Ampak pri podelitvah je bilo pa enkratno (Volk in Lisjak sta si razdelila medaljo :lol: :lol:)

Na koncu se enkrat cestitke vsem zmagovalcem in zmagovalkam in
vsem ki so meli jajca da so tekli in vsem ki so tekle brez jajc in so vseeno pretekle progo...

Organizacija... no ja... ena malo razsirjena vaska veselica... ljudje veseli
da smo jim travo mendrali... vode in limon se prevec (nekej so snopcek obljubljali, ampak sem samo en krog tekel...
mogoce so ga tocili v drugem)... cilja pa itak nisi mogu zgresit ker se je "Pšemek" tko drl se ga je po celi progi slisalo...

Drugo leto pa spet... mogoce sem bom drugo leto prijavil v kategorijo
mlajsi decki, da se bom boril za uvrstitve med 10 :lol:

LP Darko

P.S. ce je kdo danes mislil da bo moj rezultat v sorazmerju
z mojim "gobcanjem" tukej, se je slaaaaadko zaj...al :lol:
Zal, mogoce bi pa vec energije moral za tek prisparat... ne pa sam
gobcat....
 Ursa
Čestitke prav vsem!

Tudi Melita, ki je mislim da med ženskami dosegla 2. mesto, v svoji kategoriji pa mislim da 1., bere tale forum (mislim, da se je pridružila nekaj dni nazaj kot Mel) :) Sama prva mesta.... punce ve ste neverjetne :D

Lp, Ursa
Uporabniški avatar
 ales
nada napisal/-a:Aleš, sorry ampak res si nisi podoben na sliki (sem jo podrobno pogledala) :wink:

Prov no, jo bom pa zamenjal-že iščem primernejšo. Res sem na uni mal zmatran, a neizmerno srečen, pa štiri dni že neobrit, pa ene 7 kg manj imam kot zdajle, ma saj si res ne morem bit podoben.

BTW:A si potem našla onega, ki si mu obljubila ...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA