Takole. Kar sem napisala, sem mislila smrtno resno. Morda bi besede lahko zavila v celofan, pa nisem. Namenoma, ker je bilo to že večkrat storjeno »med vrsticami« v prispevkih drugih članov TF, vendar brez učinka.
Ja, Dule, res sem bila jezna. Ker nekateri nimamo časa, da bi kar naprej viseli na forumu in tekoče spremljali prispevke, me spravi v »belo usijanje«, ko se na vseh pomembnih in pametnih temah, ki se vrtijo, pojavlja ime Tamy. Odprem eno, zadnjo stran, predzadnjo… in vidim, da se pojavljajo zasebni verbalni dvoboji med Tamy, Cycem in dpopom, ki predstavljajo vsebino, ki se tiče le njih, s tem pa osnovna tema izgubi svojo vrednost in smisel. Tem, ki so se izrodile v tem smislu, je veliko, kar večina.
Kot drugo, veliko se nas odloča za branje posamezne teme tudi po tem, kdo jo napiše. In če nekdo na vsako temo prilepi opazko, ki je v glavnem nevsebinska, izgubimo link. Zato sem prepričana, da opazke in zasebne debate sodijo med zasebna sporočila, če pa že mislite, da ste dovolj duhoviti za širšo javnost, pa v peskovnik, kjer se lahko do onemoglosti izživljate. Priznam, včasih prav zanimivo.
Res je tudi, da vaja dela mojstra v pisanju. Vendar ne, če temelji na pogosto nesmiselnih pripombah, ki se človeku v danem trenutku pripeljejo skozi možgane, ne da bi jih poskušal razviti bolj vsebinsko.
Dpop, lepo da priznavaš del krivde, sicer pa se je zdaj vrnila Nataša in bo spet vse po starem!
In Tamy,
kaj je živčna gospa Tjaša-mami želela doseči? Prav to, kar sem napisala v zadnjem odstavku. Da o temi razmišljaš, oblikuješ svoje mnenje in ga šele nato napišeš. Če boš k temu pristopila tako, potem tvoji prispevki ne bodo več samo v obliki pripomb, temveč vsebine, ki jih bomo z veseljem brali. Da to znaš, si že dokazala.
Da ne poznam in ne razumem pubertetnic se pa zelo motiš. Dobro še spomnim svoje pubertete, ki sem jo podoživljala ob svoji pubertetnici, da sem jo kot mama lahko razumela. Obe se zdaj zavedava in ti tudi, da so pubertetniki drzni, velikokrat predrzni in občasno potrebujejo, da jih kdo malce ustavi.
Potrudi se, saj zmoreš in nam kaj izvirnega in zanimivega napiši, da nam polepšaš dan. To boš zmogla, če boš iskala doživetja s prijatelji..., če pa boš ves dan čepela za računalnikom, jih boš zamudila veliko in bomo s tem tudi mi prikrajšani zanje.
Tamy, čeprav sem bila prav po materinsko huda, da ne boš mislila, da sem jezna nate. Si prav simpatična pubertetnica, samo ...., saj sem že zgoraj napisala! Uživaj življenje
PS
Očitno je velika praznina (kar se tiče aktivnosti) na TF, tako da vsi navalimo na vsako kost, ki se pojavi. Predlagam, da zaključimo to temo, saj ne gre za iskanje privržencev ene in druge strani, še manj pa je v poletnem času primerno prebujat duhove