prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
Uporabniški avatar
 runner
EEEEERRROOOOOOOOOOOOO!
đe si bolan? :-)

dajmo to obrniti na smeh... hitro ...

Fotr, Cyc (ostali) pomagajte

T&T (Tamy in Tjasa) brez vaju ta forum ni to kar je.

LP runner

P.S. dpop vem da ti imas rad PiEse :-)
Mislim da je čas da napišes eno pipo miru. Ups ...pesmico miru ...
Uporabniški avatar
 milkec
cyc napisal/-a:
milkec napisal/-a:ampak se prav vidi, da je ero na dopustu :wink:

milkec, a je to razlog da si "Site Admin" še vedno samo na papirju? ;)

yep, pa tudi kot sem rekel, mene to ne moti, tako da kaj korenitega ne bi spreminjal. Vse pa je v besedah in rokah šefa.
 dpop
runner napisal/-a:EEEEERRROOOOOOOOOOOOO!
đe si bolan? :-)

dajmo to obrniti na smeh... hitro ...

Fotr, Cyc (ostali) pomagajte

T&T (Tamy in Tjasa) brez vaju ta forum ni to kar je.

LP runner

P.S. dpop vem da ti imas rad PiEse :-)
Mislim da je čas da napišes eno pipo miru. Ups ...pesmico miru ...

PESMICA MIRU

evo... napisal sem :wink:

LP Darko

P.S. Holiče, jes ti lud, u ovoj vručini da se zamaram... pa
da pišem pjesme... ne mogu, ni da me ladnim pivom gađaš :wink:
 Vrtnica
Pozdravljeni! Res da sem sele nova na tem forumu, sam neki bi pa le povedala.

Ta forum verjetno ni biu ustvarjen da bi se zafkraval na njem (no tudi sam ne v taksni meri).
Mate peskovnik tam smetite al pa php chat gor dejte pa naj se tam zafrkavajo. Sam res ne s teme zaidt kr pol je mucno brati 10 strani samih bedarij v upanju a bo se kaj v tej temi pametnega.

Verjetno pa pride do tega "nabijanja postov" ravno zaradi tega "tockovanja" kdo bo meu vec postov. Predlagala bi neki sam vem da me ne bosteupostevali. Kaj pa ko bi se ti posti zbrisali namrec to stevilo ob strani? Sem skoraj prepricana da bi bilo takoj manj nabijanja.

lp
 Nataša
Vrtnica napisal/-a:Verjetno pa pride do tega "nabijanja postov" ravno zaradi tega "tockovanja" kdo bo meu vec postov

kokr jest razumem, ni nič lepega, če maš največje število postov. zato pa Darko enkrat na mesec, ko se javno objavi statistika, stoji v kotu in pretaka krokodilje solze, Tmp ga pa s ponvo za palačinke mlati.

ne ampak resno, mislim, da ni v tem problem. in tudi za cenzuro nisem. in tudi ero je tok demokratičen šef, da ne cenzurira. samocenzura je kar dovolj. velja zame in za vse ostale, seveda. najbl pa za bigfrika. on pa tko piše, da se komi znajdem iz vsega kracanja. pa kje je sploh ta člouk? še živ?
Uporabniški avatar
 mojcej77
Živjo vsem (direkt iz postelje, z vročino...heh)!!!

Se mi zdi, da je samocenzura res najboljša rešitev oziroma, da pišeš poste na glede na njihovo vsebino primerno mesto. Mislim, da se na TF najde dovolj prostora tako za enovrstičnice z in brez vsebine, daljše poste z in brez vsebine, fotke, pa celo pesmice in druge produkte vseh ( :!: ) naših članov, tko da je mogoče poleg že omenjene samocenzure (vkolikor je res sploh potrebna) treba samo dobro na zemljevid pogledat (beri - na Seznam forumov) al pa svojo temo odpret. Tud jst sm že kdaj znorela nad cycom pa tamy, pa še kom, pa tud jst sm se jima (pa še komu) že od srca nasmejala, pa tud kdo je že nad mano znoru, pa se mi nasmeju, pa verjetno vse skupi ni ne prvič ne zadnjič. Tko da je čist brezveze tlele eno cenzuro delat.
Različni smo si, pa vsi po svoje dragoceni, pa zreli vsak v svojo smer in okus...sej veste...TF = Tutti Frutti.... :wink:
Telo pa itak rab vse vitamine, da dobr funkcionira, kenede.
Sam sekundo več razmisleka, preden kej rečeš, odpišeš, odpošlješ, pa bo.

m
Uporabniški avatar
 Matevz
mojcej77 napisal/-a:Telo pa itak rab vse vitamine, da dobr funkcionira, kenede.

Še posebej pa B.

PS Da grem še jest mal off-topic
Uporabniški avatar
 tamy
Ok,zdaj pa tako-en delcek peskovnika si bom vzela,pa prosim,tam res pisite samo tisti,ki se hocete hecat,pa ne samo o teku,prav?nasplosno,kar pac jaz delam po vseh temah...pardon,sem delala,zdaj ne vec. :?
aja,pa natasa,hvala za ZS,saj mi ne gres na zivce. :oops:

In kot lepo vzgojena deklica vabim tudi vas,da mi pomagate kopati po moje peskovniku,ampak ne mi potick podirat,prav dpop? :wink:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Takole. Kar sem napisala, sem mislila smrtno resno. Morda bi besede lahko zavila v celofan, pa nisem. Namenoma, ker je bilo to že večkrat storjeno »med vrsticami« v prispevkih drugih članov TF, vendar brez učinka.

Ja, Dule, res sem bila jezna. Ker nekateri nimamo časa, da bi kar naprej viseli na forumu in tekoče spremljali prispevke, me spravi v »belo usijanje«, ko se na vseh pomembnih in pametnih temah, ki se vrtijo, pojavlja ime Tamy. Odprem eno, zadnjo stran, predzadnjo… in vidim, da se pojavljajo zasebni verbalni dvoboji med Tamy, Cycem in dpopom, ki predstavljajo vsebino, ki se tiče le njih, s tem pa osnovna tema izgubi svojo vrednost in smisel. Tem, ki so se izrodile v tem smislu, je veliko, kar večina.

Kot drugo, veliko se nas odloča za branje posamezne teme tudi po tem, kdo jo napiše. In če nekdo na vsako temo prilepi opazko, ki je v glavnem nevsebinska, izgubimo link. Zato sem prepričana, da opazke in zasebne debate sodijo med zasebna sporočila, če pa že mislite, da ste dovolj duhoviti za širšo javnost, pa v peskovnik, kjer se lahko do onemoglosti izživljate. Priznam, včasih prav zanimivo. :D

Res je tudi, da vaja dela mojstra v pisanju. Vendar ne, če temelji na pogosto nesmiselnih pripombah, ki se človeku v danem trenutku pripeljejo skozi možgane, ne da bi jih poskušal razviti bolj vsebinsko.

Dpop, lepo da priznavaš del krivde, sicer pa se je zdaj vrnila Nataša in bo spet vse po starem!

In Tamy, kaj je živčna gospa Tjaša-mami želela doseči? Prav to, kar sem napisala v zadnjem odstavku. Da o temi razmišljaš, oblikuješ svoje mnenje in ga šele nato napišeš. Če boš k temu pristopila tako, potem tvoji prispevki ne bodo več samo v obliki pripomb, temveč vsebine, ki jih bomo z veseljem brali. Da to znaš, si že dokazala.

Da ne poznam in ne razumem pubertetnic se pa zelo motiš. Dobro še spomnim svoje pubertete, ki sem jo podoživljala ob svoji pubertetnici, da sem jo kot mama lahko razumela. Obe se zdaj zavedava in ti tudi, da so pubertetniki drzni, velikokrat predrzni in občasno potrebujejo, da jih kdo malce ustavi.
Potrudi se, saj zmoreš in nam kaj izvirnega in zanimivega napiši, da nam polepšaš dan. To boš zmogla, če boš iskala doživetja s prijatelji..., če pa boš ves dan čepela za računalnikom, jih boš zamudila veliko in bomo s tem tudi mi prikrajšani zanje.

Tamy, čeprav sem bila prav po materinsko huda, da ne boš mislila, da sem jezna nate. Si prav simpatična pubertetnica, samo ...., saj sem že zgoraj napisala! Uživaj življenje :hehe:

PS
Očitno je velika praznina (kar se tiče aktivnosti) na TF, tako da vsi navalimo na vsako kost, ki se pojavi. Predlagam, da zaključimo to temo, saj ne gre za iskanje privržencev ene in druge strani, še manj pa je v poletnem času primerno prebujat duhove :D
 Nataša
Tjaša napisal/-a:Dpop, lepo da priznavaš del krivde, sicer pa se je zdaj vrnila Nataša in bo spet vse po starem!

Bravo tudi Tjaša!

samo tole še dodam - nekak se mi zdi, da ne bo več po starem. Izpela sva se. Postala prijazna. Kot dva pudla. Vzroke še analiziram, rezultati pa bodo objavljeni v temi Dpop&Nataša.
 dpop
Samo eno repliko bi dal na vse skupaj... pa nej kdo
zameri, izmeri, odmeri ali karkoli...

FORUM (pa nej bo tekaški ali pa kakšne drug) naj bi bil
namenjen vsemu, predvsem pa zabavi....

In bom kar tukaj povadal pr čem gre pa meni na BRUHANJE...

KO SE ODPRE RESNA TEMA IN POTEM TAM ZAČETNIKI
PREMLEVAJO KAKO V TREH TEDNIH NATRENIRAT ZA
MARATON...
BOLNO, SKRAJNO BOLNO

In kar so nekateri tudi že izkusili na lastni koži....
BOLEČE

In kar najbolj boli... to se dela "skrajno resno"....
mislm... u vrtcu petletniki pokažejo več zrelosti
kot pa takele debate v stilu... "sem slišal da obstaja
program" ali pa "ta_in_ta je pa naredil to_in_to"

Skratka....

V PESKOVNIKU VSAJ VEŠ KAJ JE RES IN KAJ NE

LP Darko

P.S. Evo... rekel sem... zdej me pa lahko za jajca obesite....
Uporabniški avatar
 Barb
Tjaša, se vidi da si bikica-realno in trdno na tleh,pa kr v direktno,kaj bomo olepšavali,a ne!Čist se stinjam s tabo-le zakaj že :P :wink:
dpop napisal/-a:KO SE ODPRE RESNA TEMA IN POTEM TAM ZAČETNIKI
PREMLEVAJO KAKO V TREH TEDNIH NATRENIRAT ZA
MARATON...
BOLNO, SKRAJNO BOLNO

In kar so nekateri tudi že izkusili na lastni koži....
BOLEČE

Bbbuuuuuu
A tle sm tud jst,a ne

Uuuuuu,ja pa BOLI(sicer pssstttt :bum: -toučem na les-ZDEJ ŽE VELIK MANJ)pa tud mene skor tam kot na slikci-sam po žensko

P.S.:mogla sem tud jst še neki dodat. :P :wink:
 dpop
Barb napisal/-a:Bbbuuuuuu
A tle sm tud jst,a ne

Barb... resno... ni to letelo na nobenega konkretno, če se pa kdo najde
v teh vrsticah... hja...

Mi je pa zelo žal da se stvar PONAVLJA (Staša, Tmp, Barb... who's next?)

LP Darko

P.S. Uzdaj se use i u svoje kljuse PRESS

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA