prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
Uporabniški avatar
 Misho76
#302843
Pozdravljeni moderatorji Tehnikalij. Upam, da boste mojo kritiko vzeli dobronamerno :arrow: Ne vem ali sem edini s tovstno težavo, ali sem samo prvi, ki pišem o tem. TF berem in pišem na njega večinoma iz svojega ti. pametnega telefona. Zadnji mesec je le-to skoraj onemogočeno :!: Katerokoli temo že hočem prebrati ali pa kaj napisati, skoraj izgubim živce, ker celotno stran in vse komande dotika na ekran nadvlada takrat aktualna reklama (prej Adidas Boost, pa Intersport, zdaj Reebok LWF), ki zgleda laufa v ozadju cele strani. Potem te reklamne strani odpira v ozadju, le-te šibajo z vso svojo muzko in vsem kar spada zraven pa še zafilajo vso možno kapaciteto odprtih oken, ki jih potem moraš veselo ročno zapirati. Tega in teh težav prej ni bilo. Razumem in vem, da so sponzorji pomembni in so tisti, ki prinašajo denar ter posledično omogočajo preživetje. Vendar ne na tak način. Reklame so povsod po strani in kdor jih bo želel pogledati, bo tja tudi kliknil. Ne pa da klikam kot jole majole po npr. 4x, da pridem do željene teme na forumu. In včasih, ko mam vsega že zadosti, vse skupaj pozaprem in zapustim stran TF (pre)hitro. Tsp. je bil dosežen dvojni kontra efekt :arrow: zmanjšana aktivnost foruma in njegovih članov ter kontrareklama reklami iz razloga bombardiranja z njo (meni se je Adidas Boobs & Reebok WTF dobesedno zameril) :!: Vsiljenih reklam, imamo preveč itak že na TV in zadnja stvar je, da ko najdeš malo miru, hočeš prebrati kaj o dosežkih, o osebnih zmagah, o nasvetih, kaki lepi turi itn. le-tega iz navedenega razloga, žal ne moreš storiti.
Za PC presedim v službi ca 9-10 ur dnevno in nimam kake prevelike želje po tem še doma. Če mi tehnika pametnega telefona omogoča internet, jo bom izkoristil. A kaj, ko je vtp. ne morem kvalitetno.
Hvala za razumevanje in že vnaprej za rešitev nastale situacije.

p.s. pa prosim, ne mi svetovat, da izključim flash itn.

Lep večer še naprej, Mišo
#302858
Tudi na telefonih z OS Symbian je brskanje praktično nemogoče! :(

Bolje da o prijavi na forum in komentiranju sploh ne razmišljaš...


Bomo pa več laufal, pa manj na TF-ju! :P
#302869
5r002 napisal/-a:Tudi na telefonih z OS Symbian je brskanje praktično nemogoče! :(

Bolje da o prijavi na forum in komentiranju sploh ne razmišljaš...


Bomo pa več laufal, pa manj na TF-ju! :PAmpak jst pa laufat ne smem, bi pa vsaj brala o tem :lol:
#302872
Živjo.. Ta tema je bila že odprta TUKAJ.. Kjer smo vas pozvali da nam pošljete na urednik@tekaskiforum.net info kak sistem uporabljate, kateri brskljalnik, lahko tudi slikco kako prikaže/neprikaže stran, da se bodo ITjevci lažje lotili iskanja rešitve..

žal pa je bil odziv minoren! In rešitve se ne more najti če nimamo dovolj inputa... Ko ga bo dovolj se bo lahko poiskala celovita rešitev..

Vsem bi bilo fino ko bi lahko brez reklam TF funkcioniral.. a žal to ni mogoče.. samo IT podpora in vzdrževanje TFja stane kar veliko.. za konstanten support je žal virov financiranja še vedno krepko premalo :(
#302875
@jkarmen, ne razumi me narobe in kot sem že napisal :arrow: štekam sponzorstva in štekam, da je to večinoma glavni vir prihodkov ter da drugače ne gre. Upam pa, da zadevo lahko poštimate, da bodo na koncu vsi zadovoljni, a ne :wink:
Še 1x :arrow: na PC-ju (niti v službi, niti doma) se navedene težave na pojavljajo. Tsp. če ne kliknem na reklamo, mi jo tudi odprlo ne bo. Ker pa ima pametni telefon aktiven celotni ekran, dotik na njega sproži reklamo, ki je aktivna v ozadju celotne strani TF (trenutno Reebok LWF). To izgleda tako, da ko želiš pritisniti npr. na naslov teme, komanda ne prime, ekran v celoti obarva zeleno (tsp. sproži drugo aktivnost) in v drugem zavihku začne odpirati reklamno stran. Jaz mislim, da je v ozadju narobe vzpostavljen zapis v Web.Kitu. Težave so se začele pojavljati od prenove strani naprej. Na drugih straneh podobnih težav nisem zaznal tsp. telefon dela.
Uporabljam OS Android 4.0.3, Google Chrome, brkljanik Web.Kit 534.30.
Če pa tebi ali IT-jevcem stran funkcionira brez teh težav, pa prosim samo za info, kaj storiti, da bo tudi nam. Slike nisem priložil (ker jo trenutno ne morem), vendar upam, da je opis dovolj podroben.

Hvala še 1x pa brez zamere :wink: lp Mišo

p.s. drugač pa laufam, laufam, sam after oz. zvečer si je pa fajn vzet pol urce in kaj pametnga prebrat :mrgreen:
#302884
Misho76 ni nobene zamere :) Ker smo sami že opazili težave pri nekaterih pametnih telefonih (na nekaterih dela ok, oziroma dela ok po nekajkratnem osveževanju strani in si kot kaže zapomni brskalnik zadevo) testiramo in iščemo rešitev...

Kot rečeno.. čimveč infotov s strani uporabnikov potrebujemo da zadevo rešimo... ne obljubim pa da bo iz danes na jutri..
#302898
Cormi napisal/-a:
5r002 napisal/-a:Tudi na telefonih z OS Symbian je brskanje praktično nemogoče! :(

Bolje da o prijavi na forum in komentiranju sploh ne razmišljaš...


Bomo pa več laufal, pa manj na TF-ju! :PAmpak jst pa laufat ne smem, bi pa vsaj brala o tem :lol:

Ojej... :? Upam da se tud tvoja hardverska težava čimprej uredi! ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA