- 08 Apr 2013, 22:14
Pozdravljeni moderatorji Tehnikalij. Upam, da boste mojo kritiko vzeli dobronamerno
Ne vem ali sem edini s tovstno težavo, ali sem samo prvi, ki pišem o tem. TF berem in pišem na njega večinoma iz svojega ti. pametnega telefona. Zadnji mesec je le-to skoraj onemogočeno
Katerokoli temo že hočem prebrati ali pa kaj napisati, skoraj izgubim živce, ker celotno stran in vse komande dotika na ekran nadvlada takrat aktualna reklama (prej Adidas Boost, pa Intersport, zdaj Reebok LWF), ki zgleda laufa v ozadju cele strani. Potem te reklamne strani odpira v ozadju, le-te šibajo z vso svojo muzko in vsem kar spada zraven pa še zafilajo vso možno kapaciteto odprtih oken, ki jih potem moraš veselo ročno zapirati. Tega in teh težav prej ni bilo. Razumem in vem, da so sponzorji pomembni in so tisti, ki prinašajo denar ter posledično omogočajo preživetje. Vendar ne na tak način. Reklame so povsod po strani in kdor jih bo želel pogledati, bo tja tudi kliknil. Ne pa da klikam kot jole majole po npr. 4x, da pridem do željene teme na forumu. In včasih, ko mam vsega že zadosti, vse skupaj pozaprem in zapustim stran TF (pre)hitro. Tsp. je bil dosežen dvojni kontra efekt
zmanjšana aktivnost foruma in njegovih članov ter kontrareklama reklami iz razloga bombardiranja z njo (meni se je Adidas Boobs & Reebok WTF dobesedno zameril)
Vsiljenih reklam, imamo preveč itak že na TV in zadnja stvar je, da ko najdeš malo miru, hočeš prebrati kaj o dosežkih, o osebnih zmagah, o nasvetih, kaki lepi turi itn. le-tega iz navedenega razloga, žal ne moreš storiti.
Za PC presedim v službi ca 9-10 ur dnevno in nimam kake prevelike želje po tem še doma. Če mi tehnika pametnega telefona omogoča internet, jo bom izkoristil. A kaj, ko je vtp. ne morem kvalitetno.
Hvala za razumevanje in že vnaprej za rešitev nastale situacije.
p.s. pa prosim, ne mi svetovat, da izključim flash itn.
Lep večer še naprej, Mišo

Za PC presedim v službi ca 9-10 ur dnevno in nimam kake prevelike želje po tem še doma. Če mi tehnika pametnega telefona omogoča internet, jo bom izkoristil. A kaj, ko je vtp. ne morem kvalitetno.
Hvala za razumevanje in že vnaprej za rešitev nastale situacije.
p.s. pa prosim, ne mi svetovat, da izključim flash itn.
Lep večer še naprej, Mišo
Nism nor, ker tečem ... normaln pa tud ne !?