prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Bor
mene pa vseeno zanima tudi timexov model z GPSom...

ima kdo izkušnje?
 TIMEX
ce koga zanima Bodylink, se lahko oglasi pri nas (Emona Obala)
in si ga ogleda in preizkusi GPS

Klemen
Uporabniški avatar
 runner
Klemen,
mene zanima predvsem cena...

na TIMEXovi web strani za body link sem našel:

ura + GPS + cardio pas...:arrow: $300 (58 kSIT)
ura + GPS......................:arrow: $250 (48 kSIT)
ura + pas.......................:arrow: $125 (24 kSIT)
recorder.........................:arrow: $75 (14 kSIT)

LP runner
 TIMEX
v maloprodaji se ga dobi ze za 61600 (T59551 = GPS+pas+ura)
rekorder cca 15000sit

Klemen
 And®ej
Mene pa zanima suunto-tov t6. Pri nas stane toliko kot x6hr torej 107k. Na nemškem ebay-u se ga pa dobi po dosti nižji ceni. Ima kdo izkušnje z kupovanjem preko neta oz. glede tega modela?
Uporabniški avatar
 vidkul
Na forumu je zelo malo uporabnikov ur Sunto. Če pa si misliš kupit t6 ti bom kar malo zavidal, saj bo imel moznost prikaza hitrosti teka kot Polarjev model S625x.
Glede nakupov preko neta imam kar dobre izkušnje, samo nikoli nisem kupoval dragih stvari.

lp Vid
Uporabniški avatar
 editor
And®ej napisal/-a:Mene pa zanima suunto-tov t6. Pri nas stane toliko kot x6hr torej 107k. Na nemškem ebay-u se ga pa dobi po dosti nižji ceni. Ima kdo izkušnje z kupovanjem preko neta oz. glede tega modela?

Suunto x6hr imam kakšnjih 5 mesecev in sem zelo zadovoljen!
Na roki jo imam vseskozi razen pri spanju. Lahko rečer res odličen inštrument. Mislim, da z tekaškim modelom t6 ne moreš biti
razočaran.

lp editor
 iqfree
Živjo,

jaz sem preko ebay-a kupil otroški voziček, avtosedež in še kaj...
skupna vrednost je bila preko 350 EUR. Vse je bilo OK, roba je prišla v 8 dneh v SLO.
Po mojem je pri teh nakupih dobro vedeti sledeče :
-kdo prodaja (na ebay-u imaš itak ocenjevanje prodajalcev in tam že lahko vidiš a je to velika firma al kakšen mali riskanti šmuglar)
-koliko so transportni stroški(pri manjših vrednostih ti to lahko nanese toliko kolikor je artikel cenejši- pri mojih 320 EUR sem dal cca 30 EUR poštnine).
-garancija oziroma reklamacije (kako uveljavljaš reklammacije). Recimo v mojem primeru lahko uveljavljam reklamacijo kar pri našem uvozniku, ker ima produkt neke vrste EURO garancijo, kar pomeni da garancija velja na celotnem območju EU. če imajo to, potem ni problema, sicer pa je vprašanje ali boš pošiljal uro nazaj v Nemčijo (spet poštni stroški) itd...
-plačevanje pa je lahko itak tudi preko banke, tako da niti ni strahu pred lopovi na internetu ;)

Moje izkušnje je bila, da sem kljub poštnini pri cca 85k prišparal 20k...je pa res da sem si isti artikel ogledal pri nas tako da ni bilo nakupovanje mačka v žaklju, pa saj je pri tebi isto...
Torej moja izkušnja je pozitivna....

lp
Tone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA