Ker sem tudi sam ponosni lastnik pegasusk 25, si drznem zlorabiti to temo za eno strokovno vprašanje, ki se glasi tako:
Ali je mogoče v Mariboru ali bližnji okolici najti prodajalno s kompetentnimi prodajalci, da mi sploh lahko določijo pronacijo ali supinacijo, ker še zmeraj nisem prepričan, kaj sem?
Sprašujem pa zato, ker stalno govorite o predstavitvah ali preizkusih raznih znamk copat v Lj, za naš konec pa res nič nisem zasledil.
Moje omenjene copate sem kupil v österajhu (po strokovni ugotovitvi prodajalca, ki me je 3,62 sekunde gledal od zadaj kako tečem in ugotovil, da sem definitvno pronator in da je brezveze sploh kaj dalje debatirat, kamera pa jim je bila v okvari), po 208,2 pretečenih km so od zunaj, razen malo umazanije, še zmeraj kot nove. Se mi pa zdi, da je podplat kar precej znucan, predvsem čisto pri prstih spredaj, pa tudi nasploh sprednji celi del je zradiran. Res da tečem večino po asfaltu, me pa vseeno zanima, če je to kaj povezano z mojo (nepravilno?) tehniko teka. Z otiščanci ali drugimi podobnimi cvetkami nimam nobenih težav.
No tolko smeti zanekrat z moje strani.