Helou!
Navkljub snežnim zametom, prometnim nesrečam in zaprti cesti, sem bil v Koala šport na Bledu. Nakup kot vedno prijeten in odličen.
Seveda za tiste, ki prisegajo samo na Mizuno. Pot je pa bila kar pestra. Via Tržič in Begunje.
Bajsi napisal/-a:...narediš izlet na Bled in v Koala šport poslušaš kakšen nasvet lastnika trgovine, ki je mimogrede tudi izvrsten tekač...
Nataša napisal/-a:sicer mi je žal, da nisem probala mizunk, ampak sem pa vseen ponosna lastnica skylon!!! juhuhu. včer sem z njimi tacala po bajti, dons grejo pa v prvo probo. tko da če se kej svetlika iz kamnka gor v beli svet, sem to jest. copate sem kupla kar v hervisu, tomas sport je bil pa totalno razočaranje - prodajalcu se ni kej preveč dal opravljat svojega dela, kaj šele da bi bil zgoraj brez!!!!![]()
v hervisu sva se pa z enim fejst vse zmenla...no, glede copat.![]()
Nataša napisal/-a:aja, Matjaž, tm nek si po krivem obdolžu Uršo mojih grehovjest sem tista, k te zeza z ženskimi in moškimi pajkicami, sam kolca se mi pa neee
![]()
![]()
![]()
pa fajn "perhe" (če bojo prežvel)![]()
superga napisal/-a:Kot informacija je pošiljka 4 parov PEGASUS ID-ja po DHL-u stala cca. 60.000 sit ??, s tem da je naročilo posredovala Nike podružnica v Sloveniji.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA