prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 5rca
matjaz napisal/-a::D :D :D drugace bodo batine. Punce pa so ze domov poslali. UPAMMM ...5rca ... obljubili so da bodo ...

P R E P O Z N O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Navkljub snežnim zametom, prometnim nesrečam in zaprti cesti, sem bil v Koala šport na Bledu. Nakup kot vedno prijeten in odličen.
Seveda za tiste, ki prisegajo samo na Mizuno. Pot je pa bila kar pestra. Via Tržič in Begunje.
 Nataša
sicer mi je žal, da nisem probala mizunk, ampak sem pa vseen ponosna lastnica skylon!!! juhuhu. včer sem z njimi tacala po bajti, dons grejo pa v prvo probo. tko da če se kej svetlika iz kamnka gor v beli svet, sem to jest. copate sem kupla kar v hervisu, tomas sport je bil pa totalno razočaranje - prodajalcu se ni kej preveč dal opravljat svojega dela, kaj šele da bi bil zgoraj brez!!!! :cry:

v hervisu sva se pa z enim fejst vse zmenla...no, glede copat. :P :oops:
Uporabniški avatar
 mare
Dajte mi pomagat. Kako človek sploh ve, da je en superg dober. Jaz sem doslej poznal samo 3 vrste: prevelik, premajhen, v redu. Kupoval sem samo superge, ki so bile na razprodaji (pod 5.000 sit, najbolje v kakšnem Mercatorju). No sedaj sem prekršil pravilo in kupil ene za 15.000, ker so bile kao blazno znižane. Problem je v tem, da mi jih je sedaj škoda kadar je mokro (da se ne umažejo), škoda za brezpotje (da se ne strgajo), škoda za asvalt (da se ne zguli podplat). Pri teku pa ne vidim nobene razlike. Preizkusil sem tudi ene, ki so stale nad 30.000, pa niso imele vgrajenega GPS. Meni se zdi, da je to s supergami en navaden blef. Malo usnja, blaga in gume, pa nalepijo gor eno značko in je kao vredno 40.000 sit. Se mi zdi, da bi raje tekel bos (kot Kenijci), kot da bi kupil superge za 40.000 sit.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Priporočam ti, da navkljub strašnemu marketinškemu pritisku s strani TS in Hervis, vseeno narediš izlet na Bled in v Koala šport poslušaš kakšen nasvet lastnika trgovine, ki je mimogrede tudi izvrsten tekač, in morebiti kupiš superge, ki ti jih bo priporočil. S seboj obvezno vzemi vse superge s katerimi tečeš, ali si tekel (če jih še imaš). Njegov pogled na supergo bo razkril vse tvoje tekaške posebnosti, ter na podlagi tega priporočil najbolj primeren copat. Zaupaj mi, ne bo ti žal, četudi ne kupiš nič.
Kar se pa tiče blefa, primerna superga je resnično lažje tekanje!
pies: Če omeniš, da si priporočil prebral na TF te mogoče doleti še kakšen popust.
Uporabniški avatar
 Fotr
Bajsi napisal/-a:...narediš izlet na Bled in v Koala šport poslušaš kakšen nasvet lastnika trgovine, ki je mimogrede tudi izvrsten tekač...

Tole Koalo smo pa že toliko hvalili na TF, da bi se kdo od njih že lahko zrajtal :shock: in nam poslal kakšno ponudbo s popustom x % ali pa bi bil kakšen sponzor. Ko sem tam kupoval hlače, sem jim povedal za forum. No, Koala, dejmo... :D :!: :D
 superga
Mark;
Ker je kar veliko podobnih težav pri nakupu tekaške obutve imamo superge.si in TOMAS SPORT teste tekaških copat kjer lahko preizkusite modele na teku. Seveda se prej pogovorimo in izberemo primerne modele, ki jih lahko preizkusite.
Vem, da je tudi ob dobrem prodajalcu težko kupiti pravi model (veliko je stvari, ki so pomembne pri nakupu; od tega kako postavljamo nogo - to se dobro vidi pri starih copatih kje so obrabljeni, do širine in kopita obutve, teže, blašenja, profila podplata .....), zato ponujamo modele za testiranja.
Prvi naslednji test bo 22 aprila na Cooper-jevem testu na Kodeljevem.
Za vse dodatne informacije me lahko dobite na mail-u: igor@superge.si (podatki, ki jih rabim za nasvet so: vaša teža, tedenska kilometrina, podlaga po kateri tečete, morebitno zvračanje noge navzven ali navznoter ...).
Res je, da dobri copati stanejo nekaj več denarja, ampak za ceno med 15.000 in 20.000 sit se trenutno dobi že izredno kvalitetne copate.
Ravno včeraj zvečer sem imel svetovanje v trgovini TOMAS SPORT v CITY PARK-u in ker je bil odziv dober bomo zadevo ponavljali.
Lep pozdrav in veliko užitkov pri teku
Uporabniški avatar
 miro
Superga , ali pri Tomasu ,kaj razmišljate o tekaški preprogi in kameri,tako da bi točno ugotovili način teka kupca. Na ekspu v Parizu je bilo , kar precej vrste pri testih. Verjetno , bi vam to zelo povečalo število kupcev.
Lp
Miro

u
 superga
Tekaško preprogo smo ped časom že imeli pa si nobeden ni upal probati ker je bilo vsem neprijetno pred ostalimi kupci, tako da smo jo ukinili.
Namesto tega smo začeli z testi na tekih, testiranjih ipd. kjer lahko vse modele preizkusite na teku. Glede na dober odziv testiranj jih bomo še povečali.
Vsekakor je dober nasvet tudi kamera in steza.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D seveda ni hotej noben laufat na stezi ce pa ni bilo nikogar pred njim. dejte dve prodajalke spredej bo prec dren. No za punce pa kaksnega pubeca.
Uporabniški avatar
 matjaz
Nataša napisal/-a:sicer mi je žal, da nisem probala mizunk, ampak sem pa vseen ponosna lastnica skylon!!! juhuhu. včer sem z njimi tacala po bajti, dons grejo pa v prvo probo. tko da če se kej svetlika iz kamnka gor v beli svet, sem to jest. copate sem kupla kar v hervisu, tomas sport je bil pa totalno razočaranje - prodajalcu se ni kej preveč dal opravljat svojega dela, kaj šele da bi bil zgoraj brez!!!! :cry:

v hervisu sva se pa z enim fejst vse zmenla...no, glede copat. :P :oops:

:D :D :D cestitam natasa dobre copatke, ampak, ce jih bos uporabljala vsak dan jih bos kmalu poslala adijo. Nocem ti zbijat veselja ampak skylon je predvsem namenjen hitrim tekom, obicajno jih tekeci ki jih poznam uporabljajo samo za dirke, ali pa zares hitre treninge. Ce pa ze bos v njih tekala vsak dan se izogibaj gozdnih poti in makedama, saj so le te namenjene lepemu terenu. Upam da ti nisem zbil morale, sam sem isti dan ko sem kupil skylon, kupil se pegqasus, in ubil dve muhi na en mah. Pegasus za trening, skylon za lep teren in dirke.

ti pa zelim veliko uzitkov pri teku. :D :D :D
 Nataša
Okej, Matjaž, hvala in vzemam na znanje!! :D
skylonke sem kupla za asfalt, za makadam bom mela ta stare, pa bo. če ne pa po nove :D :D :D :D
 Nataša
aja, Matjaž, tm nek si po krivem obdolžu Uršo mojih grehov :cry: jest sem tista, k te zeza z ženskimi in moškimi pajkicami, sam kolca se mi pa neee :twisted: :twisted: :twisted:

pa fajn "perhe" (če bojo prežvel) :D :D
Uporabniški avatar
 matjaz
Nataša napisal/-a:aja, Matjaž, tm nek si po krivem obdolžu Uršo mojih grehov :cry: jest sem tista, k te zeza z ženskimi in moškimi pajkicami, sam kolca se mi pa neee :twisted: :twisted: :twisted:

pa fajn "perhe" (če bojo prežvel) :D :D
:D :D :D
natasa tebi in ursi-se oproscam, ampak itak sta tako mlade da sta zame enake. Drugace pa natasa so skylonke krasne sam sem v njih pretekel dva maratona brez vsakrsnih posledic in jih zato tudi toliko bolj zparam. No ampak vidim da si ze vGabrovki dokazala da so prave zate.
Uporabniški avatar
 cyc
superga napisal/-a:Kot informacija je pošiljka 4 parov PEGASUS ID-ja po DHL-u stala cca. 60.000 sit ??, s tem da je naročilo posredovala Nike podružnica v Sloveniji.

No, EU je tu, mi pa tam 8) A je kaj spremembe glede teh tekaskih copat po narocilu slucajno? :)

Sicer pa - 60k je stala postnina za stiri pare :?: :!: Koliko so pa sami copati, na spletni strani je bilo, ce se prav spominjam, govora o kakih 110 ali 120€?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA