- 16 Apr 2009, 09:37
Js sem pa začel s chipom in ipodom gen 2. Vmes sem zamenjal ipod na gen 3 in ugotovil, da hudiča ne morem dostojno kalibrirat. Vedno znova po tekanju na stadionu so bla odstopanja prevelika, tako da sem zadevo skalibriral "po feelingu" in vsaj lovil povprečje.
Ker se mi je chip relativno hitro spraznil in ker sem si zaželel teka v tišini sem prešaltal na zapestnico, o kateri pa nimam pripomb.
Mam pa sedaj garmina, sam vseeno tečem tudi z zapestnico na desni roki, ker so mi všeč vsi programski dodatki (tekmovanja, grafični prikazi) na nikijevi strani.
Kakšen mesec dni nazaj me je prijetno presenetilo, saj sem direkt iz USA dobil še eno majčko (prvo sem dobil za human race, po lanskem avgustu), češ, da sem pretekel challenge 500 milj.
Zarad tega bom še teku z nike zapestnico, če bom le uspel kje dobiti samo chip, ko se bo na zdajšnjem spraznila baterija. Če kdo ve za kakšno slovensko trgovino, ki prodaja samo chip ali internet štacuno, ki dostavlja v Slovenijo (zaenkrat je še nisem odkril kljub iskanju) naj sporoči.
Vas pozdravlja,
Jru
Ne grem na 42km, grem na 15 pijačk na okrepčilnih postajah.